80 ОДЗ Калина Малина

• 18 298
  • 111
  •   1
Отговори
# 105
УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

СЪОБЩАВАМE  ВИ, ЧЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЧАСТ ОТ РЕМОНТНИТЕ РАБОТИ ПО НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА „КОЗЛОДУЙ” СЕ ОТЛАГАТ ЗА НЕОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ.

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 80 „ПРИКАЗНА КАЛИНА” ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕНО ЗАРАДИ  РЕМОНТ ПРЕЗ М. ЮЛИ И М. АВГУСТ И  ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ НЯМА ДА РАБОТИ С ДЕЦА.

ОТ 2  СЕПТЕМВРИ 2013 Г. ДЕТСКОТО ЗАВЕДЕНИЕ ЩЕ РАБОТИ С ДЕЦА ПО ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЗГОТВЕНИЯ ГРАФИК.

Директор:

Н. Иванова

Това е новото от сайта. Някой знае ли кой изготвя графика и какво означава последното изречение?

# 106
  • София и там където не се пуши
Преди да се пусне детето, се обаждате за да видите дали еди коя си група работи.

Например ясленчетата, особено ако са пръв път и са да речем 15 деца, ами как 15 ревящи деца ще се пуснат наведнъж.

# 107
Сега видях табела на оградата, че отварят още две групи, значи този ремонт освен на ВИК и строят нова сграда. Има някакъв шанс за текущите класирания от края на август.

# 108
Мили мами, знам че темата е малко стара, но ми се струва идеален вариант да събера повече актуална информация за градината. Септември започваме в Iгр. и бих искала повече детаили за режим, отношение, госпожи, боледуване и всичко всичко което се сетите Simple Smile

# 109
Мили мами, знам че темата е малко стара, но ми се струва идеален вариант да събера повече актуална информация за градината. Септември започваме в Iгр. и бих искала повече детаили за режим, отношение, госпожи, боледуване и всичко всичко което се сетите Simple Smile

Детето ми завърши тази година ОДЗ 80 и съм със смесени чувства, но мисля, че навсякъде е така. Simple Smile)))
Малко клатят и със събирането на пари. Всяко лято лятото са в ремонт и не работят.
Режимът им е като навсякъде. До 8.30 приемат децата сутрин, обядват много рано. Мисля, че в 11.30 и ги слагат рано да спят на обяд.
Питай каквото точно ге интересува и ще ти кажа...

# 110
Някой има ли мнение за госпожите Д. Тодорова- К. Иванова от 1-Б група в новото крило?

esetra, защо са смесени чувствата ти? От отношението и компетенциите на госпожите? Управлението на ДГ? Заради режим и храна?

Не съм сигурна, че навсякъде е така и се чудя има ли в район Красно село ДГ, която да е по-добре. Хвалби съм чувала за 124та Бърборино, но за там не можем да се класираме...

# 111
  • София
Здравейте,имате ли инфо за госпожите,които в момента водят 4-тите групи?Ще съм благодарна да споделите мнение.

Общи условия

Активация на акаунт