80 ОДЗ Калина Малина

• 18 310
  • 111
  •   1
Отговори
# 90
И аз ги записах за септември, там ни приеха!
Случайно някой да си спомня какво трябва да се купи за яслата, че си изгубих списъка , а немога да отида пак.На таблото пишеше  ранички, лигавници и т.н

# 91
  • Sofia
3 комплекта дрехи, пантофи, пижама, шише за вода, памперси (който ползва), 10 лигавника (не знам за какво са им толкова, но в 80-то толкова искат). Не правете моята грешка да си дадете най-хубавите лигавници, защото няма да си ги получите обратно. Събират всички накуп, перат се там и на кой каквото се падне, не са лични.
Останалото ще ви кажат на първата родителска среща. На нас ни искаха всеки месец хигиенни материали, като за целта към края на месеца оставяха в гардеробчето бележка какво точно да донесем следващия месец - хартия, сапун, чували, препарати и т.н.

# 92
Много благодаря!Май пишеше и ранички за всеки. Наистина казаха,че ще има среща там ще видим какво друго.

# 93
  • София и там където не се пуши
Записваме се да следя темата за съседско дете, което е прието там.

Моите деца изкараха там ясла и градина.

# 94
Кои са учителките на двете 3-ти градински групи и някакви общи впечатления от съответните групи?

# 95
Ние сме в момента в трета група и сме при г-жа Димитрова / г-жа Тодорова .
Впечатления какво да кажа ,когато не е болен ходи с желание ,отговарящо за възрастта .Имало е и случки които са ме ядосвали ,но това като цяло са госпожи с рутина и практиката ми показва че те си карат по някогашните правила и методики.

# 96
Здравейте.ние ходим вече 3 месеца в тази градина на ясла.При г-жа Райчева сме.
Но има една майка която е много навътре с инфото какво става в групата.Моите деца ги изкараха най-лошите и агресивни на света.Даже майката заплаши да вика социалните да ни ги взимат, че сме били лоши родители #CrazyДецата много обичат да ходят и свикнаха, не ми се ще да ги местя м др група.
Не знам какво  и разказват госпожите и коя точно прави тези разпри , но мисля да се обадя на директорката и да видим.Едната я питах и каза , че тези неща хич не са верни и да не се притеснявам, тя тази майка така си викала newsm78
Вие на какво мнение сте: да говоря и с другите госпожи или с директорката?

# 97
говори и с другия персонал и също с директорката веднага, разкажи й какво те притеснява и твоите опасения. помоли за съдействие, ако трябва родителска среща, на която директора да присъства! това е безобразие, не може така да се раздават квалификации и правосъдие...
сигурна съм, че сте добра майка  Peace

# 98
Говорих с ръководителката на яслената група и тя каза, че майката и на тях правела скандали дори и на директорката викала на улицата сутринта newsm12 Тази ще да е страшен чешит.
Детето разказвало за яслата какво правят и тя после вика и се кара.Казаха, че моите деца добре се държат и няма нищо подобно просто двете/майка и дете/ си измислят. Не знам какво ще се прави. Персонала на градината е наясно и мисля да чакам те да вземат мерки, щом и директорката хока smile3513Не съм перфектна, но се справяме според възможностите си с таткото с две деца си е приключение.Ясно е , че все нещо ще куца newsm03  newsm05 newsm64

# 99
Винаги има лудички  Joy (родители)  и по наше време имаше.

# 100
Да,много е интересно в това ОДЗ.Там направо е малък ужас за децата. За яслата де не говорим.Там е КОШМАР за всяко дете.Има една василева,която явно има сериозни проблеми в отношенията си с хората и независимо от това тази директорка я държи на работа и я защитава.Тормоз на децата ,грубо отношение с родителитеи никой не я гони стои там за имидж на градината.Да не говорим че там целият персонал е на средна възраст над 55 години.Като се появи някой млад и кадъренскоро напуска,незнам защо.Така,че мили родители правете си сметката къде си изпращате децата и по/скоро кой ви ги дледа и се грижи за тях.И да се оплаквате нищо няма да се промени,нито някой ще ви обърне внимание.Най- много  да ви се подиграват зад гърба.

# 101
Каква е тази рзководителка на ясленагрупа?Такава длъжност няма.Някой нещо пак е подвел и излъгал родителите.Това там е обичайна практика.Такова лице с такава длъжностна характеристика НЯМА.

# 102
mmamamonako продължавай, таман да намалеят кандидатите и да може да се доберем до тази градина  Joy .

# 103
Здравейте,

някой има ли повече информация относно започването на ремонта и неговото завършване? Дали ще успеят да свършат до края на септември? Имате ли актуална информация?

# 104
Това намерих в системата на ДЗ

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

С радост и удовлетворение ви информирам , че по инициатива на Столична община от 20 юни 2013г.  в  30 детски заведения  в гр. София /5 от които в район „Красно село”/ стартират дейностите, свързани с осъществяването на национален Проект „КОЗЛОДУЙ”.  За ОДЗ № 80 „Приказна калина” са планирани както следва:

Конструктивно укрепване на сградата
    Цялостен ремонт на ВиК инсталацията
    Саниране на сградата.

Планът на работата обхваща периода от 20.06.2013г. до 30.09.2013г. По време на ремонтните дейности детското заведение не може да работи с деца. Това налага прекратяване на работата с децата в сградата на ОДЗ № 80 от 01.07.2013г. до 30.09.2013г.

От 20.06.2013г. до 30.06.2013г. в ОДЗ № 80 технологично ще има възможност да работят 2 яслени групи и  само 2 сборни групи детска градина.

За периода 01.07.2013г. до 30.09.2013г. сградата се затваря за работа с деца и  ръководството на ОДЗ № 80 и районната администрация ще потърсят възможност за настаняване на крайно нуждаещите се  от детската градина в други детски заведения в района.

Ремонтни дейности ще се извършват и в трите обединени детски заведения на района. Ето защо от 01.07.2013г. до 30.09.2013г. не могат да се организират дежурни групи за децата от детската ясла.

Налага се  всички семейства, които имат възможност, да  задържат децата си да не посещават ОДЗ № 80 за горепосочения период.

Като се извиняваме за причинените на вас и вашите семейства неудобства ви моля  за разбиране и подкрепа на тази крайно наложителна, предвид лошото състояние на сградата, дейност.

Директор:

Н. Иванова

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 14:27 от milish

Общи условия

Активация на акаунт