Отговори
# 180
марчелка, да ти напомня, че на нас чак предния месец ни сложиха първите ваксини след родилното Wink така че не се притеснявай  Hug Тя и моята нямаше хепатитна и ни би направо пентаксим-а и синфлорикс-а, че нямаше за кога д аотлагам и тях. Ще видим другия месец като отидем ще има ли.
Лека нощ и от нас!  newsm46

# 181
Здравейте, да се запишем и ние в новата темичка, че да не ни забравите.

Днес най-накрая отидох на гинеколог, от като съм родила не бях ходила. Макар че ми беше доста притеснено преди това останах доста доволна.
Лекарят ми направи гинекологичен преглет, взе ми цитонамазка, гледа ме и на вагинален ехограф. Каза ми че трябвало още някакво изследване да правино, но като разбра, че съм на 26г. каза че няма смисъл, понеже това изследване се правило на жени над 30г.
След като приключихме прегледа от кръста на долу и се облякох, ме изненада и с преглед от кръста на горе.
Изслушах една доста интересна лекция относно грижата за гърдите, показа ми как всеки месец след цикъл да си преглеждам гърдите за бучки, как и къде точно да пипам, в какви пози да заставам и на всеки 6месеца да ходя на преглед при онколог. Провери дали все още имам кърма и ми изписа хапчета за спирането й. Като цяло ми беше доста интересно, прегледа продължи около 30минути и накрая не ми взе нито един лев.
Най-важното е че всичко ми е наред, а преди един два дена съм имала и овулация.

Смилянова, много се радвам, че изследванията на Ивана са добри, надявам се да няма повече никакви здравословни проблеми.

Мама по три, добре дошла  Hug

За Вигантола - не съм давала до сега, нашата педиатърка каза че след като има слънце нама смисъл от допълнително витамин Д. Може би като доставят новите партиди ще започна да давам. НО все още пазя Вигантола на дъщеря ми, който е от преди 2г.и7м. и като му видях партидата се оказа че е от тези проблемните, срокът на годност му е до 2013г., явно проблемът е от доста време насам. Изпили сме половината шишенце, но по никакъв начин не и се е отразило негативно, така че ако може това да е някакво успокоение за тези от вас, които са давали на бебеците.

Цикълът ми дойде точно на 3тия месец и една седмица след раждането, което съвпадна с датата на последната ми менструация при забременяването. Сега си го чакам след 10-тина дена пак.

Дор@, ние къпем Денислав в банята, докато напълни мъжът ми коритото и в банята става сауна. След това го обличам в стаята където е около 23градуса.  Спим на около 22градуса, а Денис е облечен с боди с дълъг ръкав и чорапки, слагам го в тънко чувалче и отгоре го завивам до гърдичките с двойно чаршавче. Ръчичките, нослето и бузките са му топлички.

Лека нощ!

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 00:29 от Киди

# 182
  • Пловдив
Добро утро от мен
Днес времето е ужасно.Как ще издържим цял ден у нас незнам  newsm78
Вчера ваксините минаха.На пентаксима изобщо не разбра какво става, а на другата само малко проплака.Не можах да повярвам.Бях се подготвила за голям рев.Засега няма Т и всичко е нормално  Praynig
А за тея кърмачески стачки незнам на какво се дължат.Ужасно е.На мен вече няколко пъти ми се случва мъника да се дере от рев и като му доближа гърдата започва чак да пищи.Всеки път по различен начин го лъжа-смяна на поза или на гърда.Но понякога просто трябва да спре да реве и чак тогава захапва.Много се шашкам в такъв момент,защото знам че е гладен и не спира да реве.На какво се дължи това поведение? Някой ако има представа да казва  Hug

# 183
  • София
Добро утро!  Hug

Минавам да ви пожелая хубав ден, въпреки дъжда! Как се намокрих..... докато заведа големите на училище и детска.... Напазарувах и сега май ще сме си у дома с малчо в това време.

Мама по три старшна си ! Имаш ли кой да ти помага?

# 184
Добро утро и от нас!

Тук пък е хубаво и слънчево все още и много ми се излиза Кой ще слиза в морската днес?

И да се оплача - днес с ужас установих, че вече съм качила 4 кг!! Направо ми причерня. Sad

# 185
Добро утро!
Вече мога спокойно да пиша, еуфорията отмина  Mr. Green Crazy Благодаря на всички за милите думи и пожелания!
Натали, да, в следващите 6 месеца ще ходим 2 пъти до Турция за контролни ЕЕГ-та и след това предлагам в близките 3 години на всеки 6 месеца! Не съм много сигурна, но в момента е важно да не позволяваме нещата да се върнат в начално положение и да стигнем до там, че да спрем лекарствата! А иначе това е заболяване, което се следи цял живот независимо от това че изследванията са добри!
СЕга да кажа, че в крайна сметка решихме да бием ваксините, но ги закупихме от Турция, т.к. не можем да сложим пентаксим заради заболяването. Там ни сложиха спецялна ваксина без коклюшния компонент. Синфлорикса също го сложихме! А ваксините за Следващите приеми ще ги правим тук! Закупихме си ги от там! Интересното в случая е, че вдигнахме темп  ooooh! И то В Турция  Shocked ooooh! Добре че знам как да се справя и изобщо не чаках нурофени и глупости да действат! 10 мин обтривах със сапунче и после хладния душ тушира температурата окончателно! Трудна и дълга нощ изкарахме насред чужда държава  Tired Верно че бяхме на 100 мерта от спешното, но пък за сметка на това имахме само 100лв  Shocked Tired Както и да е де, мина  и тая  Rolling Eyes
Да се оплача че зъбите ни мъчат ужасно  Cry такова дъвчене на пръсти става чеее.. всичко което и попадне в ръцете се дъвче все едно гледаш гладно куче  Shocked Долните венци са побелели и леко подути  ooooh! Направо не ми се вярва, защото сме на няма и 4 месеца ама.. е факт.. Снощи дори вдигна темп пак  ooooh! Сега съм в голяма чуденка от какво  Rolling Eyes Гърлото и е супер спокойно, носа вече почти се оправя.. Ще видим днес какво ще е положението  Tired
Мама по три - добре дошла мила  Hug Благородно ти завиждам, у вас сигурно е весело  Mr. Green
За спането, спим с боди с дълък ръкав, тънко чувалче и пелена отгоре!
Марчела, радвам се че най после свършват твоите неволи  Hug
За килограмите - вече съм същите кг както преди да забременея, но пък тогава тъкмо бях качила едни 4-5 кг и сега трябва да се боря и с тях  ooooh! Ограничила съм храната до минимум и сладкото съм го изключила напълно!
Лорка, аз съм правила 90-дневната, много помага, но и аз не мисля че е подходяща за кърмачки! А да не говорим, че сега изобщо не мога да спазвам каквито и да е диети, защото няма време да сготвя за мъжа ми и София, та камо ли да си готвя на мен отделно  Rolling Eyes
ЗА сега не се сещам за друго  Hug Лек и спокоен ден на всички   bouquet

# 186
ние също се кърмим само сутрин след една такава кърмаческа стачка.а след това това се изцеждам и се храним от шише. Не можах да издържа на неистовия плач.Сега от време навреме я пробвам да суче и през деня ,но пак ми отказва понякога и затова реших за спокойствието и на двете се примерих.То така не мога да отида никъде като не знам ще сучели този път или не .Такаче давам си шишето и така вече цял месец.Вече свикнах.Дами e здрава само помпата че без нея лоша работа

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 11:28 от deluxsa

# 187
Ха добро утро!
Малкия след като ни събуди всички рано-рано, хапна, набесня се и сега запса  Grinning А на мен ми се спиии.
За морската аз съм за, само че нали знаеш ще сляза към 2 часа, стига да не завали.

# 188
Наде синьт ми изкара зьби на 4 мес.
Мама по три пратих ти покана за фейсбук много са аладки бебчовците.
Днес има ли кандидати за разходки?

# 189
Здравейте и от нас ние  също неискаме да сучем,но само вечер.Снощи взех една дрънкалка и започнах да дрънча с все сила така и привлякох вниманието и се поуспокои.Постоянно се лигавим и тъпчем всичко в устата съмнява ме ,че скоро ще сме със зъби.Времето и тук е ужасно като тръгнах да карам баткото на училище заваля.Приятен ден на всички Hug

# 190
Силве, ако до 12ч. е все така хубаво - ще сляза.
Натали - ето ти кандидати Mr. Green

# 191
Добро утро Simple Smile

Малкия след като ни събуди всички рано-рано, хапна, набесня се и сега запса  Grinning А на мен ми се спиии.
Същата история и тука Simple Smile Събуди ме в 7, бесня, дивя, яде и заспа... сега аз гълтам голяма доза кафе morning

Днес ще го изкараме май вкъщи, дано удържа фронта, че тя както е свикнала да изкарва по цял ден навън - просто не ми се мисли, това гадно време Wear Umbrella
Иначе вече хваща доста сигурно и си дрънчи с дрънкалките, разбира се, пъха всичко, което докопа в устата, може би и при нея тръгват зъбките. Освен това, прави опити да се изправя - надига много уверено раменете, макар че педиатърката каза, че й е рано още, ама аз няма да тръгна да я натискам да лежи, само щото в дебелите книги пише тъй. Щом има сили да го прави, значи й е време.

Хубав ден, мами и бебоци Simple Smile

# 192

и аз я искам тази мама по три в фс Crazy след малко излизам към морската Flutter

# 193

и аз я искам тази мама по три в фс Crazy след малко излизам към морската Flutter
и аз и аз  Crazy Mr. Green Mr. Green

# 194
Аз и днес ще пропусна морската. Свекито ще идва на гости. Тази седмица все излиза нещо и не мога да се присъединя към вас. Дано след четъртък времето пак се оправи /ако изобщо тук се развали/, за да наваксам.
Защо не намирам профила на Мама по три във ФБ, иска и аз....

Общи условия

Активация на акаунт