Отскочих за Хумана и капки Бои Гая и пак почваме. Дано този път имаме успех!

. И на мен ми е скучно и на Али. 

, бях се отчаята тотално, че ще се отбива .... и се появи месечния ми цикъл. Това било! Сега се нормализираха нещата и вече харесва млякото. Четох, че два дни преди цикъл струята на потичане на млякото се променяла и вкуса ставал солен.
Боцна ни и Пентаксим и Синфлорикс,не плакахме много - съвсем мъничко. После почти веднага заспа,но определено е неспокоен. По съвет на доки сложихме превантивно 1 свещичка Ефералган 80 мг. Доно този път се разминем само с неспокойствието. 

Не знам дали при вас има кърмаческа стачка, но при нас има "адаптирана стачка"
Еййй от събота всяко хранене ни е ад
Първо си мислех че защото гърлото я боли, да ама не... Вода пие без проблем, но мякото .. всеки път ревем до засиняване
До сега такова чудо не е било.. 4-5 пъти се наложи да я храня със спринцовка, т,к, направо отказва да се храни... оставях я гладна.. всичко.. за сметка на това пък взе да се събужда през ноща
Още не съм пробвала да променя млякото.. кака и на 3 месеца започна да ми го прави този номер, и тогава се отказа напълно от АМ
С нея смених всички видове АМ, и накрая колкото и вредно и лошо да е преминахме на кисело! Сега ми се иска да не става така
Ще пробвам всичко.. Да видим до къде ще я докараме
Браво! Много се радвам за вас! Пожелавам ви да изпълните новото семейно гнездо със щастие и детска глъчка!

Бързо оздравяване!
И на себе си пожелавам същото