Отговори
# 90
  • Пловдив
Мама по три Добре дошла при нас! Поздравления за тройното щастие, че и четворно даже!  Hug   bouquet
Изпращам ти на лични паролата за албумчето ни, че да споделиш малко снимки. Също така имаме група във фейсбук- юнски бебоци2010
maretu а оправиха ли се крустичките на Никола? /между другот той е роден на моята дата - 8 юли  Laughing /

# 91
Привет и от мен, мама по триbouquet
Танче Табакова, още се боря с пустите крусти, сега чакам Мустела-та да даде резултат. Вече като го чопля, пуска кръвчица. Много неприятно.
А, и кожата му е много суха. Какво ли не пробвах и като че ли олиото на Нивеа най-добре му понася.

# 92
Марету, пробвай с Нахткерцен Балсам на д-р Тайс. Вълшебен е при суха кожа, без парабени е и е много добре като цена за такъв вид козметика.

Мама по три, добре дошла!

# 93
Мама по три Добре дошла при нас! Поздравления за тройното щастие, че и четворно даже!  Hug   bouquet
Изпращам ти на лични паролата за албумчето ни, че да споделиш малко снимки. Също така имаме група във фейсбук- юнски бебоци2010
maretu а оправиха ли се крустичките на Никола? /между другот той е роден на моята дата - 8 юли  Laughing /
може ли и на мен парола и за албумчето и за пощата,че не съм се сетила  да си поискам

# 94
Мама по три, добре дошла.Сега ако кажеш, че си и  раждала в МД, ще излезне, че се знаем  Grinning

# 95
Мама по три добре дошла  Hug Да са ти живи и здрави малките съкровища и голямото разбирасе. И ние сме на 14 юни  Heart Eyes

# 96
Аз съм от Русе и съм раждала в русенската АГ  newsm19

# 97
  • Оранжевата стая
искам да попитам кърмещите майки дали съзнателно хапват повечко, за да имат кърма. Аз не ям по много и се опасявам, че заради това нямам много кърма. ...  Sad

# 98
Ето ни отново:)))
Добре дошла мама по три! Пожелавам ти много послушни бебчета.
Да се отчета след консултацията. Сложиха ни последния прием на Пентаксим. Нашата лекарка каза, че няма никакъв проблем и си има достатъчно налични. Сега се надявам Иви да понесе добре и да няма проблем. За всеки случай не съм я къпала тази вечер, за да не мокря мястото.
Иначе сме вече 7,200 кг. (+ 650 гр.) и 66 см. (+ 3 см.) според лекарката са много добри данни само за кърмаче. Каза да продължаваме само така и да не си помислям за захранване.
След 10 -ти октомври каза ако няма нови доставки на Вигантол да давам по 1к. сутрин Диавит (май така се казваше).
Бях Ви сподели, че смятам да слагам летния кош на количката и днес се консултирах с педи и тя каза, че не е никакъв проблем само да подложа една възглавничка отдолу, за да не е съвсем седнало детенцето.
Xlora аз си хапвам добре и не се тревожа за килограмите, защото ако не се храним здравословно и редовно няма как да се образува досатъчно количество кърма, а не трябва да забравяме, че малките човечета растат и съответно нуждите им се увеличават. Хапвай сурови ядки от тях се образува доста кърма.
Пожелавам лека и спокойна нощ на всички.

# 99
Мама по три добре дошла ! HugДа са ти живи и здрави слънчицата! Peace

# 100
Мама по три, добре дошла и от мен   bouquet И ние сме на тази дата  Laughing
Утре сме на консултация и вече ще ни бият ваксини . Незнам какви има в наличност, последно разбрах, че хипатитната я няма и ще ни слагат направо Пентаксим-а . Ох много ме е страх от тези ваксини, ама какво да се прави  Praynig
За яденето при кърмене - изобщо не ям повече с цел да имам повече кърма. Даже много често пропускам да ям, защото не ми остава време  Grinning За сега имам достатъчно кърма (пу-пу )
Аз исках да питам за крустите - преди да намажете главичката мокрите ли косата ?

# 101
  • София
искам да попитам кърмещите майки дали съзнателно хапват повечко, за да имат кърма. Аз не ям по много и се опасявам, че заради това нямам много кърма. ...  Sad
съзнателно хапвам по малко, но качествена храна . Не се отразява на кърмата  Peace

Мама по три  ДОБРЕ ДОШЛА!

# 102
Нашите ваксини още ги няма.Отдавна трябваше да ни ги сложат.Не мога да разбера, защо в някои градове ги има, в някои-не.

Аз съм от Русе и съм раждала в русенската АГ  newsm19

От Русе ли?А срещала ли си едни други тризнаци,съвсем малко по-големи,  да ги разхождат из града?

# 103
Мама по три  bouquet как ги направихте тези 3 съкровища Hug

# 104
За хапването - хапвам порядъчно, стига да имам апетит, стремя се винаги да е домашно приготвена храна. Искам само да споделя, че три пъти получих жестоки запушвания със страшни болки и зачервяване на мястото на запушването - и в трите пъти бях яла бисквити - съвсем нормални бисквити, тип Еверест, единият път дори бяха диетични. Урока си го знам - от хидрогенизираните мазнини вътре става така. Така че напълно подкрепям Таня, че важното е храната да е качествена, независимо от количествата.

Впрочем, понеже още нищо не съм свалила от килограмите отгоре, опитах се да съм на разделно хранене - не стана съвсем, но гледам да не ям рафинирани брашна и захар, да ям само плодове до обяд - резултатът веднага пролича, но имам още много. Само сега да устискам, че ще ми идва и умирам за сладко. Преоткрих сусамовият тахан, но му слагам кафява захар, а не мед, че медът е алерген. По-вкусно ми от течен шоколад дори.

Общи условия

Активация на акаунт