Отговори
# 120
  • Пловдив
Добро утро и от мен  Hug
Ние днес сме на ваксинация.Да видим какво ще стане.Много ми е притеснено.Малкия плаче толкова много всеки път.Ужасно е  Sad

# 121
Делукса, да, на мен ми идва вече втори път. Първият път им дойде на седмия месец, сега на втория.
Вероник, първият път някъде около петия месец започнах да свалям стремително килограми. За пет-шест месеца бях свалила към 15 кг, ядях като разпрана, а бях слаба, дължеше се на кърменето, сто процента. Надявам се и сега да стане така, но просто мисля да огранича лошите храни и д ане допускам да хапвам нещо набързо, защото нямам време. В случая с фаталните бисквити беше точно така.

# 122
  • Габрово
Добро утро и от мен! От вчера бебка е с някакво ужасно стомашно неразположение - яде си колкото трябва , но после половината го повръща или дриска.Днес ще я заведа при педито да я види ,че ще се побъркам  Sad

# 123
Добро утро и от мен,

за кг. не ми се говори, аз съм трагедия. Когато излезнах от родилното си влезнах в едни стари дънки, а сегааа не ми стават. От вчера започнах 90дневната диета. хубавото е, че се храня както преди, но разделно този път. Ще ви споделя резултата след няколко седмици. Моля се само кърмата да запазя, ако видя, че намалява ще спра!!!

# 124
Привет и от нас!
Спахме до 9 и сега кротува бебка. Напоследък доста дълго лежи и си гука, не е като преди- все да я гушкаме искаше. Вчера дори заспа сама на спалнята докато оправя каката за излизане.
Дори и да я гушна, иска с гръб към мен и се извива, за да гледа надолу и главата никога не е полегнала на мен, държи си я права.  Почти като седнала е, когато я носим, така се извива милата. Вече държи стабилно дрънкалки, насочва ръце към предмет, и това само за една седмица почти  го научи.

Мама по три- възхищавам се на хора като теб, добре дошла и да нацелуваш тризнаците от мен. Нямам си и идея как се справяш, но вярвам, че успяваш. Важна е организацията! Чакаме и снимки на вашите слънца!

Днес дал ще става за навън, към 8 небето беше много кофти, сега грее слънце. Чудя се дали да ги водя навън вече, Мади още е с пресипнал глас.

Може ли онзи линк с играчката тип топка ли беше...на която много бебоци се радваха и е занимателна?

# 125
мартеа, сподели какво то4но ядеш

Лорка, недей да правиш диети, тъй като по време на диетите се отделят токсини, които чрез кърмата отиват в бебето и по този начин го тровиш. Не рискувай със здравето на бебето си. По добре опитай разделно хранене

# 126
Добро утро и от мен  Hug
Ние днес сме на ваксинация.Да видим какво ще стане.Много ми е притеснено.Малкия плаче толкова много всеки път.Ужасно е  Sad

И ние! И аз съм ужасно притеснена Confused

Добро утро и от мен,

за кг. не ми се говори, аз съм трагедия. Когато излезнах от родилното си влезнах в едни стари дънки, а сегааа не ми стават. От вчера започнах 90дневната диета. хубавото е, че се храня както преди, но разделно този път. Ще ви споделя резултата след няколко седмици. Моля се само кърмата да запазя, ако видя, че намалява ще спра!!!

Лорка, аз съм правила 90-дневната диета 8 месеца без прекъсване, свалих 15 кг., но не мисля, че е подходящо да се прави по време на кърмене. С този плодов ден.....а за водния какво да кажем? А той си има неговата роля в тази диета.

# 127
Здравейтеееееееееееееееееееееееее
Включвам се да кажа че ядремомагнитния резонанс ни е чистттттттттттттттттттттт  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68!!!!!!!!!!!!! Още малко остана и може би най после е кажа че е здравааа Ивана!!!!!!

# 128
  • малкия йеросалим
Наде много се радвам за вас.Знаех си, че всичко ще е наред и малката кукла  е здрава  Hug
Момичета вчера си купих сребърна вода и клеева тинктура.Споделете как да давам на каката,на бебето и дали мога и аз да пия кл.тинктура като кърмя?

# 129
Надеееееееееееееееее, newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 130
Добро утро и от нас!
Наденце,страхотна новина!!!! Много се радвам за вас!!! Нацелувай малката принцеска и всичко ще е наред от тук нататък! Всичко лошо остава назад - назад ....   love001  love001

Да попитам мамите,които се сблъскаха с крустичките вече - каква козметика позлзате и изобщо как се борите с тая гадост? Аз досега позлвах един гел на Авен, има като че ли резултат,но не съвсем. А количеството му е супер малко /40 мл./ за цената - 16 лв. Просто.... нали се сещате,че трудно издържа бюджета.

# 131
Дари, аз вчера писах, че нас ни оправи единствено преварения зехтин със лъжичка сода в него след баня. И по- ефтино излиза, и е по- ефикасно. Оправи ни за една седмица

# 132
Смилянова, страхотни новини! Браво, все така!

# 133
Браво Смилянче, много се радвам Hug Hug Hug!

Делукса, и моята мома миналия месец като ми дойде за пръв път, два дни много трудно сучеше, беше нервна и плачеше. Този пък месец, също ми закъснява с 10 дни вече. И аз се чудих дали е нормално и щях да ви питам Thinking

Мама по три, добре дошла!

За килограмите, не ми се говори. По принцип като цифра никак не са много, обаче корема ми не се прибира ooooh! Спокойно мога да мина за "средно" бременна. Ако някой знае някакви подходящи упражнения..........

# 134
Наде,разплаках се от вълнение Hug Hug Hug още малко и ще свърши този кошмар Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт