Отговори
# 135
Роси, май за това питаш. http://family-bg.com/prX_3486.htm Тук го намерих най-евтино, стига да го има в наличност.
Мартеа, Вероник, благодаря ви за съветите.   bouquet
И аз съм си дебела. Малко свалих и за мой ужас ми се явиха стрии - нямах нито една по време на бременността. Twisted Evil Гледам да не го мисля сега. Ям много, имам вълчи апетит. И не само лактогенни и полезни храни, ям и т. нар. боклуци.
Обаче открих безалкохолната бира. Гърдите ми преливат, а аз не гледам жално чашите и бутилките по масата. Grinning Каменица в краен случай, иначе купувам OeTTINGER. Като вкус си приличат, но в немската има по-малко алкохол - 0,01%.
Смилянова, с цялото си сърце желая това да е краят на кошмара ви. Hug

# 136
Наденце, много се радвам за вас, оттук нанатък само хубави неща и много усмивчици!

Момичета вие направо ме убихте, аз мислех, че 90 дневната става, естественно ще изключа водния, защото ще пукна от глад.
Вече се чудя какво да правя, не се чувствам добре така в кожата си!!!

# 137
Здравейте и от нас!!!
Мама по три- Добре дошла!
Смилянова -  Hug
За круспите- ние имаме много. Пробвах със зехтин, но не помогна. Станаха даже рани със кръв. Купих на Мустела един шампоан пяна, от който на виждам да има подобрение и едно кремче пак на Мустела, което се маже и престоява вечерта- то помага определено.
Аз да се оплача. Предния месец Лора беше качила само 300 гр и почнах да я храня по- начесто. Давах й и кърмата, която преди това замръзявах. И така вчера отиваме на преглед, бях сигурна. че е качила поне 1 кг, а то 110 грама за повече от месец!!! Не можах да повярвам, мерихме я няколко пъти, след това и вкъщи- е наистина толкова е качила. А яде непрекъснато, през повечето време се изцеждах и й давах по 120 мл от шишето, уж да я следя по колко яде. Яде си нормално, но не наддава. И сега от 4500 кг сме станали 4610 и + 5 см отгоре. Утре ще ходим при друг лекар пак да видим, и на микропедиатър ни пращат, че и хъркат гърдичките от както се е родила- казаха, че е вродено и ще мине до годинката, ама ние пак да питаме и друг. Вчера и дадох АМ, но изпи едва 30 гр и не искаше повече. Така че ние вече сме на смесено хранене, дано да наддаде. Лекарката каза, че нямало такова понятие като нехранителна кърма.  Някоя мама има ли подобен проблем, детето да си яде нормално, но да не наддава?

# 138
Наденцеееее браво, мила. Страхотни новини! Нацелувай малката принцеска Ивана и голямата Софи.  Hug

# 139
Наде, страхотни новини! Много се задарвах като прочетох наистина!!!  Hug Hug Hug

# 140
  • Оранжевата стая
За килограмите, не ми се говори. По принцип като цифра никак не са много, обаче корема ми не се прибира ooooh! Спокойно мога да мина за "средно" бременна. Ако някой знае някакви подходящи упражнения..........
от 2 седмици ходя на пилатес - упражненията за корем са съвсем стандартни, но много ефективни - всички варианти на класическата коремна преса  Peace

# 141
Наде, много се радвам! Новините са чудесни!  Heart Eyes
Мама по три, добре дошла и от мен!
Марету, каква е тази безалкохолна бира?OeTTINGER ли е марката?

# 142
Здравейтеееееееееееееееееееееееее
Включвам се да кажа че ядремомагнитния резонанс ни е чистттттттттттттттттттттт  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68!!!!!!!!!!!!! Още малко остана и може би най после е кажа че е здравааа Ивана!!!!!!

Бях сигурна!!!Поздравления  и целувки от мен!!!

Фифи, дано всичко при вас да е наред и бебка скоро да навакса. Praynig Praynig

За теглото- имам още 5 кг отгоре, но не искам да ги свалям, само дето не мога да си нося старите дрешки, но така изглеждам по- добре. Само този пуст корем. Тъкмо се бях засилила за фитнес и се отказах заради един лекар- хирург, които ме посъветва да започна след 6 м, та сега чакам Коледа и почвам.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 12:07 от alexova

# 143
  • Пловдив
Момичета вчера си купих сребърна вода и клеева тинктура.Споделете как да давам на каката,на бебето и дали мога и аз да пия кл.тинктура като кърмя?
Мони, виж тук: http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?p=1569808, мисля, че ще намериш полезна информация не само за сребърната вода и клеевата тинктура. Peace

Наде, страшно много се радвам!!!! Дано вече всичко е зад гърба ви! Hug Hug Hug

# 144
Надееее, супер! Да нацелуваш малката принцеса!!!
Желащи за разходка в морската след 14 часа? Аз съм там, обадете се.
Оле, как мина консултацията?
Миме, как са зъбите?

# 145
  • Варна
Привет и от нас!  Hug
Надееее, страхотни новиниииии!!!! Heart Eyes Здраво ти е детенцето, вярвам в това!  Hug
Силви, ние с Павел може да дойдем. В 14,30 ч. съм на зъболекар и ще ти се обадя след това.  Peace Дано да хапне точно преди да излезем, че да имам 2-3 часа. А ти като носиш кърма за Митко в шише как процедираш? Топлиш я като за даване или повече? В термобокс ли я носиш?
Килограми, диети ... са ми болна тема... ама ще им дойде времето и на тях!

# 146
Миме, аз досега не я топлех въобще носех я хладна, но доста бързо се стопляше. Сега вече я взимам студена от вкъщи и тя се постопля докато стане време за ядене. Не я нося в термобокс. Вчера направих грешката да я стопля и да сложа в термобокса и той после не я пи. Не мисля, че беше вкиснала но не я искаше определено.

# 147
Марету, каква е тази безалкохолна бира?OeTTINGER ли е марката?
Да. Зелена, в кутийки. Peace

# 148
Смилианова много се радвам за ва с .Целувам Ви. Hug

# 149
Ulla не знам колко е нормално е ,но явно е .Току що дори си направих тест да не би случайно да имам отново юнче ,но не отрицателен е теста.А аз дори не съм  се наканила да отида на гинеколог все още ,но май няма да отлагам за дълго

Общи условия

Активация на акаунт