Отговори
# 150
Ох, ето ме пак.

Този път ваксинацията мина много по-леко. Помолихме да раздеят двете ваксини като интервал на обождане. Първо му боцнаха едната, заплака разбира се, но бързо се окопити и почнахме да го теглим и мерим и той се разсея. После му сложихме втората, плака малко, но се гушкаха с татко му и се успокои. Сега спинка и само се моля да не дигне температура! Praynig

Времето е страхотно и така ми се ходеше на разходка в морскатааааа Cry Но утре ако не е заваляло още съм на линия обезателно! Hug

Наде, много се радвам за вас! Цунки и гушки! Hug

# 151
И ние сега се връщаме от ваксина,ами доста по-добре мина,на Пентаксима дори не се разплака,но като ни боцнаха Синфлорикса малко поплака госпожицата Blush
Смилянова страхотна новина! Mr. Green
darry_darry Ние имахме крусти и понеже и вашия мъж като нашата имам много коса  Mr. Green ти препоръчвам шампоана на Мустела за крусти,наистина е уникален само след няколко измивания и видях резултата,а сега изобщо нямаме! PeaceВтриваш го хубаво и изчакваш 1-2 минути и след това измиваш главичката и това е Peace

# 152
  • София
Олеее, Наде , много се радвам за вас!  Hug

Да ви кажа след като след раждането кървях 2 месеца, като последните 10 дни много обилно, още не ми е дошло .Аз си мислех че си беше първи цъкъл тези полследни 10 дни, но ако е така защо вече 3 месеца не ми идва  newsm78 Чудна работа. Предните 2 пъти все  ми е идвало чак на 7-я месец, но не е имало такива идва не идва , като си ми дойде и се зарежда всеки месец без аномалии. На няколко пъти се заканвам да си купя, че ако съм бременна съвсем ще я втасам, ама......

# 153
  • Пловдив
Наде страшно се радвам за Ивана!!!  Hug
да ви споделя какъв ужас беше миналата вечер- изведнъж малкия се разрева така истерично, отказа да яде, само рев, по- скоро крещене даже. Бяхме двете с майка ми, видяхме се в чудо- ушите ни кънтяха от рева на Стили- той бил много гръмогласен!След като го съблякохме да видим да не е нещо в дрешките, се сетихме да натиснем уштета- едното ухо определено го болеше. Едвам го успокоихме, дадохме Нурофен, обаече нямахме капки за у2ши, а в аптеката не ни дадоха без рецепта. Поне от нурофена явно му мина болката и заспа, без дори да яде. Един час хлипаше на сън. Така и на ваксината не ми е ревял. През нощта спа и яде спокойно. Днес лекаря потвърди, че каналчето на ушето е червено -измписа ни капки и профилактично Нурофен. Аз не съм давала преди тоя случай нурофин и малко ме е страх, но за сега няма странични реакции.  В четвъртък пак сме на лекар. Проблема ми сега е че не мчога веднага да ида за капките, защото малкия се скъсва от рев в количката. Чакам майка ми до половин час да се върне и да ги започнем тия капки, че да му минава на детето!
За крустите-след 4-5 намазвания с Мустела, вече  нямаме.
За килограмите- преди да забременея бях 51, сега съм 48,5.

# 154
  • София
Здравейте мацки  Wink
Смилянова  newsm44  newsm44 newsm44 много гушки за всички ви. Радвам се за чудесните резултати и пожелавам и на двете принцеси безгрижно детство
Ние до преди малко бяхме навън и сега се прибрахме тъкмо навреме да хапне Али. Обаче тя взе, че заспа точно пред вратата и сега я чакам да се наспи Simple Smile .
За крустите аз използвах много мазила, докато накрая не сложих свинска мас. Малко след като намажех с маста започвах да я чопля. Сега почти няма. Не е имала кръв, когато съм чоплела, но педито ме предупреди, че е възможно и да не се притеснявам. Сега почти нямаме Party .
Миналата седмица ходих на гинеколог и всичко се оказа ОК. Пожела ми да си имам още две като Али - едно да имаме равновесие с мъж ми и третото да допринесе за прираста в страната  Joy Joy Joy
На мен цикълътми дойде на 07.09 и ми вървя около 7 дни. Дали ще ми е редовен не зная, ще видим Laughing
Добре дошла на Мама по три Hug . Много се радвам, че си имаме и тризначета в темичката.
Чао за сега Peace

# 155

darry_darry Ние имахме крусти и понеже и вашия мъж като нашата имам много коса  Mr. Green ти препоръчвам шампоана на Мустела за крусти,наистина е уникален само след няколко измивания и видях резултата,а сега изобщо нямаме! PeaceВтриваш го хубаво и изчакваш 1-2 минути и след това измиваш главичката и това е Peace

Благодаря ти Злати! Още днес ще го взема и почваме  Peace Ще докладвам за резултат!

# 156
Мами много сте и пишете постоянно и ми отнема много време да чета, а разбирате , че времето при мен е кът. За килограмите не се притеснявам за в момента освен за дрехите. Като ходих на гинеколог ми каза , че са минали три месеца от операцията и мога да почна да правя коремни преси. При предното ми раждане пак бях секцио и свалих килограмите когато се разбох от гнойна ангина на 10-тия месец и станах с 6-7 кила отдолу. Осмелих се да правя коремни преси чак като минаха 2 години и повечето хора не вярваха , че съм раждала. Ох трябва да бягам.

# 157
Ние също имаме крусти - появиха се преди около 2 седмици и все още не съм ги третирала с нищо. Днес попитах педката и тя ми каза да не ги мажа с нищо, докато фонтанелата не се затвори.
Забравих да ви кажа, че ни изписаха Деавит. Каза да го давам до края на годината и после щяла да види какво да ни изпише.

Иначе резултата от консултацията е точно 6кг. (+0,800 кг.) и 61 см.

# 158
Опааа, ето ме и мен Wink

Вчера бяхме на преглед - малката лигла е наддала едно кило и вече е 6,100 и 63 см Simple Smile Сложиха ни първи Пентаксим, Синфлурикс нямало, ама и Пентаксим нямало вече - докторката ни сложи последната, с която разполагаше. Та малката лигла я понесе що-годе добре, плака като я боцнаха, но това е нормално, не вдигна температура, но пък през нощта беше доста неспокойничка и плака на сън, та се гушкахме и кърмехме в полузаспало състояние и явно не е успяла да нацели зърното по някое време през нощта, та сега си имам смучка на гърдата  Grinning
Питах педиатърката за Вигантола - каза да си й давам, само да си взема друг капкомер... ама аз май-май ще пропусна засега, има още слънчеви дни   Nature Sunny

Делукса, и при нас се получи така, че малката не искаше да суче, когато на мен ми дойде, но четох, че е нормллно - кърмата ставала по-соленичка по това време. Като ми свърши започна да си суче както преди.
Мама по 3, добре дошла сред нас Simple Smile
Наде, браво за добрите резултати, много се радвам, че Ивана се оправя   Hug

Дали имаше още нещо, което да пиша...  ooooh!
 Hug

# 159
Смилянова, страхотни новини  Hug Много се радвам за цялото ви семейство, дано това остане най-лошото ви преживяване от тук на татък  Hug

# 160
Наде страхотни новини:) HugОт тук нататък какво следва ще ви се налага ли пак да ходите до Истамбул?
Днес пак изкарахме един дьльг ден в морската заедно с другите мами за утре сьм пак на  линия ако времето е хубаво:)
Крусти и ние имаме даже забравих,че така се казват:)
На 5.10 сме на ваксина и чак тогава ще питам за деавит за сега нищо не давам дано да няма проблеми с нашия темп на разтеж 7.500 сме вече.

# 161
Наде , много се радвам за хубавите новини  Hug не съм се съмнявала , че ще са други де  Hug
И ние днес бяхме на консултация - 7 кг и  62,5 см  Simple Smile
Биха ни и първия Пентаксим . Малкия хич не гъкна, май не разбра какво става  Laughing . После веднага заспа в колата. Целия ден си беше спокоен, даже стоя в количката  Laughing , което не е често явление при нас  Laughing
Нашата лекарка ми предложи първо да сложим Пентаксима и после Синфлорикса  и аз се съгласих на този вариант. Тъй като сега почваме пентаксима, след 3-тия прием Никола вече ще е на 6 месеца, затова ще имаме само 2 приема на Синфлорикс .
За Вигантола каза, ако искам да изчакам новите партиди, или да ми изпише Деавит. Май не е много запозната като цяло с поблема, така ми се стори  newsm78 Аз четох, че деавита може да предизвика алергии, затова за сега ще чакаме новия вигантол

# 162
Смилянова  Hug само хубави неща ви желая оттук нататък !
Tabakova, дано се оправи бързо малчо ! Аз много се страхувам от възпаленията на ушите понеже карах такова като студентка и се надявам да се опазим зимата. Вие със шапки ли извеждате дечицата в това време - хем напича, хем е леко хладно на сянка и подухва?
Реших да се образовам за захранването и понеже има много и всякаква информация в интернет, дали някой с опит може да препоръча книга или линк, където е добре обяснено и има примерна схема с количества, вид плод, зеленчук и т.н.
Какво  мислите за книгата на проф. Трифонова - Хранене на бебето? Дали е добра ?

# 163
Момичета, видяхте ли отговорът от Мерк за Вигантола??? Пак нищо конкретно за последствията, дано да е истина това, което са казали, аз вече се съмнявам във всеки и всичко.

Преди къпане днес забелязах някакви пъпчици по гърба и гърдичките на Мади. Сега  отново съм притеснена, какво ли е това, и дали не е от калциевия глюконат, който почнахме от снощи или е друго. Уф, нещо не можем да се отървем от болежки Sad Хуманата я почнахме от петък, но съм сигурна, че ги нямаше в понеделника.
Обадих се на гастрото, акото ни е чисто, още малко диетка и се надявам всичко да е ОК.

Аз имам книжка на Трифонова, тогава я ползвах за каката, с добри отзиви беше тогава, но трябва да я прегледам пак, нещата от преди 6г вече са други.

# 164
  • Пазарджик
Имам стачкуващо кърмаче.  smile3518 През деня е истинско геройство да я накърмя, вечер, през нощта и сутрин е по-лесно, защото е сънена. Така е втори ден, започна с отказ от едната гърда, сега и при двете е мъка.  Sad Пробвах всякакви пози.

Може ли да се дължи на скорошно никнене на зъби? Рано ли е още? Много се плюнчи напоследък. Това признак ли е, че скоро ще растат и зъбите?

Общи условия

Активация на акаунт