Отговори
# 360
За обиците сега се замислих че май ще почакам докато ни порасне косата,защото ми е много смешно момиченце без коса и с обици(някой да не се засегне Wink)

Аз да питам в каква поза къпите бебоците,сега не си купих шезлонг за вана и къпя малката с коремчето надолу,хваната под мишниците а тя рита ли,рита,обаче си протрива коленцата във ваничката защото вече е по големичка.И сега съм в чуденка да взема ли от този хавлиен шезлонг.Не искам нещо скъпо,защото ще го ползваме 3-4 месеца докато почне сама да седи,а с баткото нямам спомен как съм го къпала.Чудна работа как забравя човек.
И другото,има ли някой опит с хемангиома,към кой лекар сте се обърнали за консултация?

# 361
Здравейте и от мен, малко късно но да ви почерпя днес Габриела прави 3 месеца

Обички и ние мислим да слагаме на пролет, няма как госпожица е Simple Smile
Исках да попитам Смилянова - до колкото си спомням май си бяхте взели стенен конвектор , доволни ли сте от него, задържа ли се топла стаята, защото се чудя между него и климатик
За къпането имаме поставка за коритото и я къпем в него по гръбче , като я повдигам лекичко за да измия и гръбчето, инаяе на ръце доста тежи и мърда и не мога да я държа.
Здравейте и от нас  Simple Smile
Искам да питам някой заглеждал ли е бебешките дрешки в Карфур ? Имам предвид дали са на сносни цени и какво е качеството .
И аз не ги харесвам, всеки път ги разглеждам но не ми допадат, или са много малки или са много големи и не си заслужават парите

# 362
  • Пловдив
И другото,има ли някой опит с хемангиома,към кой лекар сте се обърнали за консултация?
Габи има хемангиом под мишницата на лявата ръчичка. Питах педиатъра, а и след всичко изчетено в нета, реших да изчакам, защото в повечето случаи хемангиомът започва да избледнява и да се свива към годинката.  Peace

# 363
  • Варна
Павел има малка червена точка на вратлето. Появи му се преди месец някъде. Като ходихме на кожен - питахме. Тя каза, че е хемангиомче и не е опасно.  Peace После изчетох инфо в нета и съм спокойна за сега.  Peace

# 364
Момичета, на които дечицата плачат при мазане - разтривате ли предварително масажната течност, за да се стопли? Може от това да изпитват дискомфорт, ако не е загрята и им е студено. И като мажа тялото загрявам добре балсама предварително в длани, като ги разтривам енергично една в друга, така правя и с крема против подсичане - него го размазвам на опакото на ръката, за да поеме температурата на тялото ми и тогава си взимам като от палитра. Освен това като мажа и масажирам гледам ръцете ми да са топли.

# 365
  • Варна
Момичета, на които дечицата плачат при мазане - разтривате ли предварително масажната течност, за да се стопли? Може от това да изпитват дискомфорт, ако не е загрята и им е студено. И като мажа тялото загрявам добре балсама предварително в длани, като ги разтривам енергично една в друга, така правя и с крема против подсичане - него го размазвам на опакото на ръката, за да поеме температурата на тялото ми и тогава си взимам като от палитра. Освен това като мажа и масажирам гледам ръцете ми да са топли.
Разтривам си го първо на ръцете и тогава мажа. За подсичането нищо не го правя, но от него не плаче.
Специално Павел, докато не го мажехме плачеше като го вдигнем от коритото. Тъкмо спря и започнахме да го мажем и пак проплака - този път при мазане.  Crazy

# 366

Разтривам си го първо на ръцете и тогава мажа. За подсичането нищо не го правя, но от него не плаче.

Аз също, едно към едно. 

# 367
  • Обетованата земя

Аз да питам в каква поза къпите бебоците,сега не си купих шезлонг за вана и къпя малката с коремчето надолу,хваната под мишниците а тя рита ли,рита,обаче си протрива коленцата във ваничката защото вече е по големичка.И сега съм в чуденка да взема ли от този хавлиен шезлонг.Не искам нещо скъпо,защото ще го ползваме 3-4 месеца докато почне сама да седи,а с баткото нямам спомен как съм го къпала.Чудна работа как забравя човек.

Ние го къпехме върху хавлиена  поставка от 1ви месец, но вече не е удобно. Сега постилам една хавлийка отдолу на коритото, слагам малка хавлиена възглавничка за баня, продават се-около 3-4 лв. Таткото го държи отпред във  въздуха само докато измием дупето, че му тежи на гърдичките и после го обръщаме и ляга в коритцето върху хавлийката. Така е много удобно и за нас и за бебчо.  Peace
А пък аз поливам  Mr. Green, че вече много му тежи дупето!

# 368
Дали мога да пия чай от лайка, докато кърмя?  newsm78 Нещо ме дразни гърлото...

# 369
Мая, би трябвало да може, щом на мен педиатърката ми беше казала да давам дори на бебето. Ама вземай мерки де, че при мен така се почна и даже разболях и малчо  Sad

Аз къпя бебето именно с такава хавлиена поставка. Засега ми е удобна и ще караме с нея докато почне да сяда.

# 370
Големият ми син има хемангиом на едната бузка така се роди.За сьжаление така и не изчезна до сега.Водихме го в София  на консултации с някой известни пластични хирурзи но така и не намерихме смелост да го подложим на операция с неясен краен резултат.По-нататък като порасне ако иска може и да го махнем а освен това не е задьлжително да се маха.

# 371
дион, сега ли се разболяхте? Sad

за къпането: аз писах преди, че Рая много плаче докато я къпем. Намерихме лесно - по корем срещу телевизора  Mr. Green

# 372
  • Бургас
Денито аз къпя Радослав в такава стойка, само че на Бертони и я дават, че може да се ползва до 8 месеца.Струва около 15 лв. някъде.На мен ми е много удобна, сама си го къпя вечер, мъжа ми само прибира коритото и оправя банята след мен. Mr. Green

Радо също не обичаше мазането, но от известно време взе да му харесва.Сега мърмори като започна го обличам.

# 373
  • София
Ние се къпем в анатомична ваничка по гръб. Много се кефи момчето , още от 19 ч.  да мрънка да го къпем, криви се хленчи и като започна да го събличам  се смее, хитранчо Grinning Мазането също го обича. Аз мажа със зехтин . Въобще студенопресования зехтин е много почитан у дома, за какво ли не го ползвам.

# 374
Да, Майче, сега сме болнички. Има хрема и кашля заради нея. Дано да не слезе надолу към дробчетата, само за това се моля  Praynig

Сега да кажа, че не плака тази вечер по време на мазането. Мазах с олиото на Себамед, но започнах този път от крачетата и му дърдорих какво ли не. После минах на ръчичките и след това набързо коремчето (защото досега почвах все от коремчето). Утре пак ще пробвам със зехтина по новата схема на мазане, пък да видим.

Общи условия

Активация на акаунт