ФУТБОЛНИ фенове (тема 4)

• 20 633
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
  • Mars Hotel
ДААААААААААААААААААААА!!!!

ГООООЛЛЛЛ! newsm44

# 121
Ето за това го обичам този човек  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  newsm44

Леле, видяхте ли гола на Алекс? Уникален!

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 19:53 от Whatever

# 122
Верно уникален беше вторият гол  Crazy  Peace
Честито Све, Whatever  Hug
Дайте по бира за загубилите дееее  Mr. Green

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 20:13 от ceciliya

# 123
  • София
Божее, аз гледах БарЦелона-Майорка, ама само първото полувреме. Меси вкара за каталунците първия гол, но десетина минути след това островитяните изравниха...Понатам нямам представа какво е станало  Mr. Green  Гола на Меси беше много готин, прецизен и елементарен. Нагледах се на хубав футбол поне.
Кво викате, Челси бият, еми нищо ново под слънцето  Grinning Поздравления на агитката  Party  cheers

# 124
elix благодаря,това е партньорът и от Байландо Тени Омеде.Чакам днес ЦСКА да бие Локо София.

# 125
  • под дъгата
Брееее,съвсем се изгубихме!К'во правите в тоя студ?
Whatever , Анелче - какво ще гледаме през почивните дни?
А доввечера в 21:30?

# 126
  • Варна
уф в тоя студ, такъв мързел ме е налегнал  Mr. Green

Довечера футболните национали излизат с Уелс (бях забравила  Mr. Green)
21:30 - по Канал 1
 с много противоречиви чувства съм за този мач, но най-вероятно ще го гледам, дебют и на Матеус  Mr. Green

# 127
 bgУспех на момчета довечера.

# 128
  • Срещу планината:)
 Rolling Eyes уф довечера,ясно че ще им стискам палци,но няма да мога да го глеадм

# 129
  • София

с много противоречиви чувства съм за този мач, но най-вероятно ще го гледам, дебют и на Матеус  Mr. Green
..и аз, ама я си представи да вземем да спечелим  Mr. Green  Тогава ще се убедя, че грешката е била в треньора, а не във футболистите, те се раздават винаги на 100%  Joy

# 130
  • Варна

..и аз, ама я си представи да вземем да спечелим  Mr. Green  Тогава ще се убедя, че грешката е била в треньора, а не във футболистите, те се раздават винаги на 100%  Joy

а дано  Mr. Green, (без продължението  Mr. Green)
ще ми е интересно нареждането на състава, има и нови попълнения, така че ще видим. Е, все пак е първи мач, не очкавам чудо  Mr. Green

п.п. ауууу сега прочетох това - честит първи сняг http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=599078  Mr. Green

# 131
  • Ænima/Albuquerque
Хелоу банда!  Hug
Честит първи сняг у Българско...ужас,много рано ви застигна зимата тая година!  ooooh!
Довечера мач ще гледаме...дано Матеус е свършил някаква работа,макар силно да се съмнявам.

Ели,раздават се наш'те момчета на 100% не-ами на 110,нЕма начин грешката да е в тях!  hahaha

# 132
  • София
Да бе мило, и винаги имат много положения, обаче пустия малшанс...да земе да опустее дано  Joy А и съдията много често, да не кажа почти винаги ни ощетява...изобщо все субективни фактори ни тормозят  Crazy

Аз все пак си слагам розовите очилца довечера. Убава ли съм  Mr. Green

# 133
  • Ænima/Albuquerque
Изобщо субективни фактори ни тормозят,да...пфу!

Много си яка Елиhahaha hahaha hahaha

# 134
  • Варна
 Joy, Ели, пу да не ти е уруки  Joy Joy Joy
Сарки и Ели, ама много сте пък значи субективни, еее Ни трябва тЪй  Joy, важното и чи са раздават момчетата на 1800% (ни съм в грешка с цифрата  Mr. Green)

п.п. ох, трябва да затворя темичката, щот не мога да спра да се смея с тази снимка на Ели  Joy

Общи условия

Активация на акаунт