ФУТБОЛНИ фенове (тема 4)

• 21 558
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ааа, Све, цайсите си ги пазя за националния  Naughty

Анелка, побългарените съдийства ги има и в чужбината...но там са по-високо платени  Mr. Green

Леле, тоя Митьо какъв фен клуб заформи, бря  Crazy Crazy

# 331
Леле, Интер вече води на Тотнъм 4-0, Тотнъм играят с 10 човека.

То имало и други мачове тази вечер....Барса води с 1:0 на Копенхаген.......Ама в другите срещи го няма Митьо, така че ще ги банна......

# 332
  • Mars Hotel
Ахахахах, сетих се за един мач, когато Митьо още беше в Левски. Имаше един чичко на стадиона, който май изобщо не гледаше мача, а през цялото време само се дереше:
"Иванкооов, бЕгай на врататаааа!"  hahaha

# 333
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo убихте ме  Laughing

# 334
Ахахахах, сетих се за един мач, когато Митьо още беше в Левски. Имаше един чичко на стадиона, който май изобщо не гледаше мача, а през цялото време само се дереше:
smile3521 Ако ми позволиш и допълнението  Embarassed "Иванкооооов, бЕгай на вратата, ш'та преФърлат!"  hahaha

# 335
  • Ænima/Albuquerque
Ааа, Све, цайсите си ги пазя за националния  Naughty

Тъй,тъй.
Да не си смяла да развалиш магията на Розовите очила...зарад' един Митьо! ( rotfImbo)

Леле, Интер вече води на Тотнъм 4-0, Тотнъм играят с 10 човека.

Я тия жабари...  Shocked

Анелке
,ти с тоя чесън,на война ли тръгна?!?
Да се приготвям?

Ако ми позволиш и допълнението  Embarassed "Иванкооооов, бЕгай на вратата, ш'та преФърлат!"  hahaha

smile3532 smile3532 smile3532

# 336
  • Mars Hotel
smile3521 Ако ми позволиш и допълнението  Embarassed "Иванкооооов, бЕгай на вратата, ш'та преФърлат!"  hahaha

Ааа, верно, бях го забравила последното!

# 337
Ох...почивка.....НЕкой да идат да пият една вода, други да пуснат такава......Трети да спонсорират Булгартабак, а четвърти - Винпром.....

# 338
  • Ænima/Albuquerque
Аз съм от вторите,третите и четвъртите-тръгвам по разчет.

# 339
  • Варна
Joy Joy Joy, това е култово  Joy Joy Joy

Сарки, за чесънЯ питахте ... аз само са подготвих, че глей какви МитаЧки са откроиха  Mr. Green

п.п. мацки, ей тва е подкрепа, шапката и на моя бодигард свалям даже  Crazy

# 340
  • Ænima/Albuquerque
А доообре тогава.  hahaha
Да свалям доспехите...

Фенките-без коментар!
Страхотни! Mr. Green

# 341
  • София
smile3521 Ако ми позволиш и допълнението  Embarassed "Иванкооооов, бЕгай на вратата, ш'та преФърлат!"  hahaha
Joy Joy Joy, това е култово  Joy Joy Joy

Нееееееее  Joy Joy Joy падам от коня с вас  Joy Joy
Анелка, нощес не знам къде ще спиш, човек няма да може да припари до тебе  Mr. Green
Сарки, отде ги вадиш тия емотиконки, в десетката целиш  hahaha hahaha hahaha

И аз спонсорирам тия концерни, кво да се прави  Whistling

# 342
  • Ænima/Albuquerque
Ели,оттука бе,и преди ги бях пускала...как не си разбрала...  Thinking

# 343
  • Варна
Почвааааа  Twisted Evil

Митьо, на какъв им шпреха на съотборниците си?  Mr. Green  

п.п. Ели, спокУ, мойтУ йе болно, тамЪн ша ударя кьоравото, с един куршум два заека  Joy

# 344
  • София
Ели,оттука бе,и преди ги бях пускала...как не си разбрала...  Thinking
Ааа, не бе, то аз знам няколко сайта за такива екстри, но имах предвид, че добре ги нагласяш  Laughing
Ето и от мен едно сайтче

Общи условия

Активация на акаунт