Есента е вече тука, зима на вратата чука!Суоми - 22 тема

• 33 423
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ МИЛИ МОМИЧЕТА:) Hug Heart Eyes  bouquet

# 586
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО,МИЛИ МОМИЧЕТА! santa2
 БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ И ОБИЧАЙТЕ!
НЕКА МИР,СПОКОЙСТВИЕ И ЛЮБОВ ДА ЦАРИ В ДОМОВЕТЕ ВИ!
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПРИЯТЕЛСТВОТО! newsm51

# 587
Честито Рождество Христово!!!
Пожелавам на всички преди всичко здраве, много късмет и любов! Това сякаш са най-важните неща, които изграждат щастието на човека.  Hug

# 588
Момичета  Hug благодаря за пожеланията. Да ви се връщат стократно   bouquet
Весела Коледа и на вас!  Heart Eyes

Аз ви поздравявам с тази песен http://www.youtube.com/watch?v=NsFD70h7Zlw
В училище само пеем коледни песни  ooooh! Аз хич не обичам, защото грача като сврака  Mr. Green От миналата седмица се чувствам като в детската градина.

Да ви кажа, че аз шунка не правих  Crazy тъй като приятелят ми пазарува и ми я донесе готова. Като видях колко много време ми отне, за да приготвя останалите неща от трапезата, изпари ми се разочарованието, че няма аз да я приготвям  Mr. Green

Как изкарахте празника?   bouquet

# 589
Много добре на нашия фронт  Grinning В сряда последна коледна трапеза и после чак на Нова Година  Mr. Green

# 590
  • Финландия
Здравейте, момичета!

Коледните празници бяха доста късички тази година. Може и да е по-добре. Още се чудя къде да я дявам тази коледна храна. Миналата година замразявах и в началото на лятото изкарахме една малка коледичка, ама сега- не знам. Аз за Коледа правя и финландски и български яденета, та затова ми идва малко в повече....

Мимота, не се натискай да печеш шунката-бут. Това си е хамалогия цяла нощ. Тук се занимават с това мъжете. само някои котак обикаля около тях- заради пробването....

Вчера бях на намаленията. Ама то вече с регулировчици излизаме от магазините (по Коледа даже не видях такова нещо). На мен ми трябваха чаршафи и торби за завивките (исках сатено-памучни), ама се сдобих с ново зимно яке. Едно такова- лъскаво, с олекотения пух, затворено отвсякъде. Струваше безумно скъпо, ама помогнаха процентите на намaлението, един ваучер от работата .... и аз не можах да устоя. Така, че съм готова за студа, дето се задава след няколко дни.

# 591
Вивия, и тук е така - паркингите на магазините са пълни и колите обикалят из етажите да чакат някой, който напуска, та да му вземат мястото  Laughing Ние днес извадихме късмет с паркирането, една кака си освободи клетката точно като влязохме ние и директно я взехме. В целия огромен паркинг имаше само 5 свободни места, но зад нас беше опашка от поне 20 коли  Crazy

# 592
Виви, направо се чудя и аз какво да я правя тази коледна храна. Толкова много остана, особено от прословутата шунка. И аз тъпча ли, тъпча, че да не се развали  Rolling Eyes а и не смея да се кача на кантара вече, да няма неприятни изненади Twisted Evil

Днес и аз минах през магазините. Наистина има доста намаления. И като започнах да налитам на разни неща, които изобщо не ми трябват, но пък с доста привлекателни цени. Напр. загледах едни чаршафи /иначе в нас имаме в изобилие, с лопата да ги ринеш  Laughing/  и реших да се омета преди да съм оставила отново някоя и друга непланирана стотачка и за глупости Crazy

Тереза, вие още ли сте на гости или се прибрахте?

# 593
Другата седмица се прибираме, мимота  Wink Сега лентяйстваме няколко дни  Mr. Green

# 594

Мили момичета желая ви една весела вечер,в очакване на Новата година!Бъдете ми живи и здрави и много щастливи!Наздраве!

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 21:12 от Bee.

# 595
Честита Нова Година, мили снежинки! С най-хубави пожелания от мен да ви се случват само хубави неща   bouquet

# 596

Пожелавам ви една много успешна и късметлийска година на всички!   bouquet

И понеже няма как да ви раздам реално парче от баницата ... кажете ми едно число от 1 до 14, за да ви кажа какъв ви е късмета от моята виртуална баница  Wink Тази година късметите ми са изцяло на финландски. Опитах се да звучат и леко шеговито.  Crazy

# 597
ДОБРО УТРО НА РАНОБУДНИЦИТЕ ТРЕЗВЕНИЦИ:

ДОБРО ПЪРВО УТРО ОТ НОВАТА ГОДИНА С ЕДНО ШКЕМБЕ ЧОРБА НА ВСИЧКИ ВСЕ ОЩЕ ПРАЗНУВАЩИ

# 598
Честита Нова Година, момичета!
Onnellista uutta vuotta Grinning
Желая ви много здраве, спокойствие и хармония  Hug

Мимот, 11.  Thinking

# 599
Ео, ами тази година ще ни каниш на сватба Mr. Green

Ето ти късмета:
Sinun äiti on iloinen, koska sinä juhlit isoja häitä.

В превод: "майка ти ще е щастлива, че ще вдигнеш голяма сватба"  Wink

Този късмет беше подходящ точно за теб или Рали  Laughing Но който превари, той завари  Hug

Пчели, аз ще пропусна тази омразна за мен чорба  Twisted Evil и без друго не съм махмурлийка  Crazy

Вчера четохме една новина за манекенката и актриса Вера Йорданова. Чували ли сте я? Българка, която се е преместила с родителите си във Финландия.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Vera_Jordanova

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 13:07 от mimota

Общи условия

Активация на акаунт