Есента е вече тука, зима на вратата чука!Суоми - 22 тема

• 33 426
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Снежанке, моят повод за черпене не е свързан с деца, не  Grinning По-тривиален, но все пак важен в личен план  Sunglasses
Днес беше последен ден на работа тази година, сега опаковаме багажа и утре пътуваме  Grinning До Нова Година ще се съм по-рядко тук, че ще почивам активно с коледни събирания (и после май ще имам нужда от почивка от почивката  Laughing )

Гушки на всички   bouquet

# 571
Рали, филмът е Joulutarina и е финландска продукция. На мен много ми хареса и си мисля, че си заслужава да се гледа. Ето и тук малко повече информация http://www.leffatykki.com/elokuva/joulutarina
В училище ни го прожектираха на голям екран, точно като на кино  Mr. Green Преди това, обаче учителките ни излязоха и ни изпяха една коледна финландска песен и ни скриха шапката. Представянето им беше много добро, според моите скромни разбирания  Mr. Green

На връщане от работа, термометърът в колата показваше цели -26 градуса  cold  А като отидох на бензиностанцията да зареждам и едва си отворих капачка. Беше замръзнала  cold та се наложи да я чегъркам от леда.

Днес изпитах голям кеф, когато учителката ни каза, че е събрала пари за почивка в чужбина и мисли да обиколи малко Европа, като задължително отскочи отново до България, защото "имаме много хубава страна". Днес не знам какъв ден ми е, но по-късно в работата една жена ми каза, че нейна позната е ходила в България по работа и й е споделила, че много й харесало там и щяла да отиде отново, но този път на почивка.

Ами стана ми много готино, ей така - предколедно  Mr. Green

# 572
Оооо, това е един фински филм, в който се говори МНОГО. Чак имах нужда от субтитри. Щото другите ги гледам без.
За един засякох, проговориха на 10 минута и после имаше диалози от по 3 реплики през 15 минути. Самият филм беше час.
Разбрах какво си говорят от раз  Joy
Та Joulutarina го гледах през май Grinning Бая след Коледа, ама тогава го пуснаха в замунда. Много ми хареса, много. Ще си го пусна пак тия дни Simple Smile

# 573
Аз пък не съм го гледала. Mr. Green
Тази вечер с Рони правихме Пипаритало,и пипарейта,утре ще украсяваме,да видим.Може и снимка да пусна,стига да не се изложи майстора.Елхата украси малкия веднага като св върнахме от Шарм,всичко е приготвено.Само нашия тате го няма...
О,момиченца,милички,много боли......

# 574
Мила Пчели  Hug Hug

# 575
Мила ми Пчеличко Hug

# 576
Извинете ме мили момиченца,че развалям Коледното ви настроение,но какво да се прави,,,в известна степен сте част от моя живот и не мога да не си изплача мъката...Простете.. Praynig
Желая ви мир и спокойствие,здраве и много любов,която да раздадете на близките ви хора,те го заслужават.Казвайте им го сега,защото аз за съжаление много рядко казвах на съпруга си,колко много го обичам,а сега е твърде късно да казвам каквото и да било...
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !

# 577
Пчели, миличка  Hug  предполагаме колко ти е тежко  Sad  особено сега по празниците. Знаеш, че винаги можеш, а и е добре да споделяш с нас, защото и ти си част от нас и нашия живот  Hug  Аз все пак се радвам, че вие не се предавате и успявате някак да живеете въпреки болката, защото има хора, които се затварят напълно в свой свят и всичко наоколо за тях спира да съществува. Аз самата имам приятелка, която е попадала в подобен труден момент , която нито се хранеше, нито говореше. Дори от работа я изгониха  Sad Добре, че има страхотни родители, които я изправиха на крака, но тя самата се беше предала напълно. А не трябва така. Въпреки болката, човек трябва да се изправи и да съумее да продължи напред, защото има защо човек да продължи да живее. В момента, моята приятелка има съвсем нов, различен живот и си мисля, че е щастлива.
Пчели, вярвам, че и твоята усмивка ще се върне на лицето ти. А и съм сигурна, че твоят съпруг е знаел колко много го обичаш  Hug  Не се обвинявай сега какво е трябвало да му кажеш или какво е трябвало да направиш Hug 

Ео, ще се опитам да се сетя за един много смешен финландски филм, който гледахме в училище. Мисля, че и за него няма да ти трябват субтитри  Crazy  обаче на мен много ми хареса, а и не спряхме да се хилим. Но нали заглавия не помня и ще трябва да се поразровя, за да го видя как се казваше  newsm78

# 578

Мечтай, защото по Коледа всички мечти се сбъдват
и се оглеждай за своето коледно чудо, защото стават чудеса.

Весело посрещане на празниците   bouquet

# 579
Пчеличке, не се извинявай за нищо - знаеш, че с нас можеш да споделяш по всяко време  Hug Знам, че е тъжно, че боли ... и аз го преживях с баща ми, преживявам го всеки път, но всеки път боли все по-малко ... Времето лекува, а и животът продължава, макар и не така, както сме си представяли. Всичко ще се нареди и аз като мимота мисля, че мъжът ти е знаел колко много го обичаш! Та ти си го показвала всеки ден, това е много по-важно от думите    bouquet

Весели празници, мили мои! Аз лягам да реанимирам, че утре ни чака нова трапеза. Уж хапнах малко, пък тумбачето друго казва  Laughing Тукашната храна на Коледа ... още не съм й свикнала съвсем  Rolling Eyes Mr. Green

Отворихте ли си подаръците или чакате Нова Година?

# 580
Честито Рождество Христово! Нека всички бъдем здрави, много щастливи, позитивни и много обичани и обичащи!

# 581
СПОКОЙНА И МИРНА КОЛЕДА ЗА ВСИЧКИ ! 

# 582
На всички вас, мили мои момичета, пожелавам много топла и щастлива Коледа  Heart Eyes Благодаря ви за приятелството и подкрепата! Бъдете здрави и щастливи!

# 583
Весела Коледа на всички ! Пожелавам ви да сте много щастливи , много здрави и много усмихнати!

# 584
Честито Рожество, снежинчета! Пожелавам ви много топлина и спокойствие!  

Общи условия

Активация на акаунт