Есента е вече тука, зима на вратата чука!Суоми - 22 тема

• 33 435
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Дънди, Дулзз  Hug страхотни сте   bouquet
Ще взаимствам идеите и от двете и непременно ще направя този сос на Юкка  Flutter После ще ви кажа какво е станало.  Peace

МагиК, добре, че си ти, за да ни светваш кои празници предстоят.  Hug

Днес получих писмо от Кела, че са ми платили разни пари за последните 4 месеца. Сега не мога да се и зарадвам, като знам, че постоянно правят грешки и си искат парите обратно, а аз тия пари изобщо не ги чакам  newsm78 струва ми се, че отново са допуснали грешка и трябва да разуча въпросът преди да ги похарча  Mr. Green.

Рали, не каза дали спечели 7-те милиона от Тото-то, защото с Тереза чакаме да си изпълниш обещанието  Flutter Да не би да ги спечели и да се потули, а?  Naughty

Успешна нова седмица, момичета   bouquet

# 556
Дъндич, аз се възползвам леко следобедно от магическото кафе,с което черпиш днес  Hug

Хехехе, Мимот, задръжте малко опаковането на куфарите. Не ми се получи тази седмица, но няма да се откажа докато не ги спечели някой. Сигурно за втори или трети път в живота си пускам тото фиш  Mr. Green Не знам техника ли ми липсва, късмет ли?  newsm78 Но аз си спазвам обещанията, не се притеснявайте със Щастлива, ще го организираме само да започнат да ми прехвърлят парите  Wink

Дулз, и аз ще пробвам рецептата за соса, благодаря ти  Hug

# 557
Имам много хубав и щастлив повод да ви почерпя !!!!!

# 558
Честитоооооооо!!!  smile3501  Hug

# 559
Е браво,каквото и да е,здраво да е! Praynig Hug

# 560
Тереса, честитооооо!  Hug

И аз имам повод да черпя, даже два - роди ми се племенничка Heart Eyes

и другия ще го разказвам "на ушенце"  Wink

Девойките, нали разбрахте, че джакпота е към нашенско?  Wink Не съм аз за съжаление, в Etelä Savo е, ама то не че и пускам фишове изобщо де!  Joy Обаче стискам палци на Хепи за другия път да го уцели! Hug

# 561
Снежанка, да ти е жива и здрава племенничката, и много да слуша родителите си  Hug!!!
Не бяхме разбрали за джакпота, но пък честито на победителя. За сега ще се съсредоточа към 100%-во получаемите доходи (които са почти на 100% от работа  Tired ). Много се надявах да спечеля обаче,защото бях обещала на Мимота и Щастлива да ги водя на околосветско, но уви.....следващия път  Wink

Аз пък ще почерпя по едно гльоги,че все пак е Коледа

# 562
Здравейте   bouquet

Честито на Тереза   bouquet
Честито на Снежанка   bouquet

Пожелавам ви все такива хубави поводи за радост да ви съпътстват и през следващата година  Hug

Рали, мерси за гльогито. И на теб стискам палци за джакпота, да знаеш  Hug

Благодаря и за тортите, момичета   bouquet

# 563
Снежанке, честита племенничка, да е жива и здрава как предпразнично се е родила   bouquet
Благодаря и за пожеланията по повод моя повод за радост, който не може да се сравни с този на Снежанка, де  Wink

Гушки на всички! Днес си накупих Коледни подаръци на себе си  smile3508 Сега си чакам другите (включително и околосветското пътешествие с мимота и хепи).

# 564
Щастливче , Мимот , големи сте ми сладури Mr. Green Пуснете палците да си почиват, няма да пускам тото в следващите седмици. Ще чакам пак да се събере голяма сума,за да има смисъл да участвам  Wink

Лека нощ на всички и сладки сънища!!!

# 565
Дубрутрууууу  Mr. Green

Щастливче,Марги Честито и много съмнително ми звучите и двете  Mr. Green
Марги да ти е жива и здрава племеницата   bouquet

Цунки и хубав ден  bouquet

# 566
Добро утрооо! Simple Smile

Хубави новини падат като снежинки! Hug

Честито,Снежка и за двата повода!Да е живо и здраво бебчето!  bouquet
Mимотка,твоят снежко винаги успява да ме разсмее Hug
Тереска поздравявам те от сърце и те прегръщам  love001
Това време на годината е прекрасно и трябва да се случват само хубави неща!Нали?
Целувки и хубав ден от мен! Peace

# 567
Снежинчета, добро утро! (този младеж не ми подхожда на доброто настроение, но е голяма сладур Joy)

Благодаря на всички ви за хубавите пожелания, отправени към бебешока! Hug Вчера дори успяхме да я видим за малко на Скайпа, но набързо приключи, защото се ранесе сериозна миризма от памперса и майка й трябваше да я изведе към банята... Joy

Хепи, само казвай за кога планираш фиша и аз ще стискам палци с пълна сила!  Peace

Терес, имам едно чувство, че моя и твоя повод за черпене имат известна връзка, но това ще го обсъдим на по кафе (или кой каквото предпочита Flutter) по време на някоя вечерна раздумка. Wink

Дънди, не сме съмнителни бе, просто много отсъстваш напоследък покрай работата от седянките. Обаче на тебе лично ще ти разказвам когато имаш време да се засечем на приказка. Hug

Хубав да е денят ви, момичета и много хубаво настроение преди тези светли празници, които наближават!  bouquet

# 568
Здравейте  Hug

Наминавам набързо. Днес ми е много празнично настроението. Може би, защото и в училище празнувахме, раздавахме си подаръци и така  Crazy
След малко мисля да раздам по една кутия бонбони Рафаело и на колегите в работата. Но имам новина - днес ми е последният работен ден за тази година  Party

Гледали ли сте филма за дядо Коледа? Много добро филмче. На мен ми хареса  Peace а и почти всичко разбрах  Crazy Препоръчвам ви го  Peace

А навън времето е студено, но толкова красиво  Heart Eyes и слънце грее  Flutter

Приятен ден   bouquet

# 569
Привет на всички,

Дъдни, с такива изкушения скоро няма да отслабна  Wink  Hug

Днес такъв шопинг му дръпнах,че сега едвам си стоя на краката, а кръста още от сутринта ме боли  Tired И като се има предвид,че още не съм приключила  ooooh!

Мимот,за кой филм говориш? Rare Export или Home for Christmas? На голям екран ли го гледа? Аз може да отида скоро на кино , стига да успея да си планирам времето добре  Mr. Green

Снежанка, ще предупредя предварително за тотото  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт