Есента е вече тука, зима на вратата чука!Суоми - 22 тема

• 33 419
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Мило ми Мимотче, честит рожден ден! Бъди жива,здрава, много щастлива и винаги много обичана Hug  bouquet Искрено ти пожелавам моя късмет от виртуалната баница и на теб през новата година  Grinning

# 616

Прекрасен човек си, Мимотка! Не изневерявай на себе си и не спирай да мечтаеш! Честит Рожден Ден  Heart Eyes

Благодаря много за късмета, точно от това имам нужда в момента, мдаааа...трябва да пусна тото май  Rolling Eyes

# 617

Благодаря ви за тия мили думи, момичета  Hug Много се радвам, че ви срещнах, макар и виртуално. Пък да се надяваме, че някой ден ще успеем да се видим и реално   bouquet

Надявам се да сте получили хубави подаръци от дядо Коледа  Wink

# 618
Момиченца мили,нямам думи просто...
НАДКА КАРАДЖОВА почина милички... Cry
Сърцето ми се къса ,да знаете..Не съм споменавала досега,но сега не издържам вече на ударите..,Казвам ви това,защото тя ми е роднина.Моята баба(по бащина линия) и нейният баща бяха брат и сестра.Въпреки,че не сме поддържали много близки отношения,за мен тя беше един изключителен творец,природен талант и невероятен човек.

Боли ме,много ме боли....

ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА ТИ ПАМЕТ,ЛЕЛЬО НАДЕ,ДЪЛБОК ПОКЛОН!

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 15:00 от Bee.

# 619
Мир на праха й, Пчеличке  Cry Много хубав глас имаше тази жена и ще остане в спомените на много хора!   bouquet Гушки и на теб!

# 620
  • София
Здравейте, момичета! Simple Smile
Не съм мама, не съм и близо до това, тъй като съм само на 16 и все още съм ученичка. Имам въпрос относно Финландия, но не знаех къде да го задам, та...
След около две години ми предстои кандидатстване и съм се насочила основно към Финландия и Южна Корея. Та, интересуват ме следните неща:
На какво ниво е образованието във Финландия? Трудно ли се влиза в университетите там? Как се приемат чуждениците и трудно ли се научава езика, тъй като финландският не ми е от най-силните езици и знам предимно основни фрази и изрази, но до там.
Благодаря предварително и моля да ме извините, че така се натрапих в темата ви.   bouquet

# 621
Много добра певица. Дано почива в мир  Flowers Rose
Пчели  Hug

Ониюри, аз тук съм учила единствено език и нямам поглед върху образователната им система. Само мога да кажа, че техническата им база е много добра. Спомням си, че от проучването "в коя държава се живее най-добре", в което Финландия беше на 1-о място, най-силният критерий за Финландия беше образованието. Ама дали реално е така - аз не мога да споделя за сега. Колкото до това, дали се влиза трудно - нищо не мога да кажа, тъй като не съм кандидатствала. Но една моя съкурсистка влезе скоро в университета, а според мен не блика с кой знае какъв интелект, но пък трябва да призная, че влагаше старание в ученето, но реално беше доста ограничена, може да се дължи на лошата образователна система в страната, от която идваше Joy знам ли. Единствено знам за тукашния университет, че ако кандидатстваш за бакалавърска степен - държи някакъв изпит, като университета ти дава материалите, по които да се подготвиш. Изпитът е на английски. За магистър няма изпит, но е задължително да представиш резултати от издържан изпит IELTS или TOEFL.
Колкото до фински език - мисля, че е труден език. Просто граматиката е ужасна, но се учи де.
Ето ти линк с университети във Финландия, като можеш да ги питаш директно http://www.worldeducation.ltd.bg/countries/finland.htm
Сега като се позагледах в интернет и попаднах на тази статия http://www.dnevnik.bg/sviat/2010/12/08/1007614_v_uchilishtata_vu … ma_stres/?print=1

# 622
Добро утро!   bouquet

С пожелание за лек и успешен ден  Hug

# 623
Никой не пише... newsm78 Явно народа е зает с учене,работа или просто го мързи ..

# 624
Привет, девойки!!!

Мир на праха на Надка Караджова! Невероятен талант!

Пчели, съжалявам за загубата ти!
А за това,че не пише народа си права, или поне при мен причините са такива- много работа, учене и т.н. и т.н.

При мен празниците минаха чудесно. Събирания, хапване, пийване...изобщо веселба голяма  Mr. Green Как празнувахте вие?

Щастливче, тази сутрин мисля,че изглеждах по същия начин като котарака от твоя пост  hahaha. Не можах да мигна до 2 през ноща, а станах в 5  Tired

Момичета и снощи не успях да се включа в чата, но ще се помъча утре вечер  Peace

Лека вечер на всички  Hug

П.П.  Oniyuri, ще пиша по твоя въпрос също утре вечер.

# 625
Привет. Ние сега се прибираме - бяхме една голяма компания в суши бар. Ядохме, ядохме ... и май преядохме  Laughing То как стана всичко - решихме с мъжа ми да отидем, минути след нас дойдоха наши приятели и седнаха на съседната маса, минути след това дойдоха други наши приятели и се присъединиха - все едно се бяха наговорили всички  Laughing
Не планирах да стоим навън до толкова късно, та скоро ще се ориентирам към леглото  smile3524

# 626

Привет момиченца,мили...Темата гледам,много се закучила ,та хайде един побут малко от мен Hug
Ние сме горе долу..добре,вървим напред и се опитваме да живеем сами.Намираме си занимания,не е леко никак.Н 8 януари става половин година откакто сме сами,но знам,че ние ще се справим.Най..важното е да сме живи и здрави,нали?Желая ви от сърце да сте добре и вие и вашите близки,бъдете здрави!

# 627
Днес е Свето Богоявление (Йордановден)!

Честит празник на всички именници!
Данчо на МаргитУ и мама Дани...моята майка!

На 6 януари имен ден празнуват всички, които носят името Йордан, Йорданка, Найден, Богдан (означава даден от Бога), Богдана, Богомил, Божидар (означава - дар от Бога), Божидара, Божан, Божана, Борил, Борислав, Борислава, Бистра, Данчо, Дачо, Дана.

# 628
За много години мили мои снежинчета  Heart Eyes
Желая ви много здраве и сбъднати мечти Heart Eyes

Изпратихме си гостите и сега къщата ни опустя лекинко  Sad
Мимот да си ни жива и здрава и много успехи от нас двамата  Hug
Пчели - милинка  Cry
Момиченца кокиченца - гушкам ви поред на номерата  Hug

Мимот за мен късмет номер 1 Wink

# 629
Да е честит празника на всички именници!  bouquet

Пчели, да ти е жива и здрава мама, много години да ти е опора и подкрепа и със здраве да си носи името!
(а за моя именник, нещо си се объркала - аз нямам Данчо  Wink)
Сигурна съм, че никак не ви е леко и на двамата с Рони... А и много ти се събра на тебе. Сигурно и свекър ти и свекърва ти също тъгуват за сина си. Просто няма думи, които да помогнат в такъв момент. Гушвам ви много и двамата!  Hug

Дънди, много е неприятен момента, когато гостите си отдат, точно все едно къщата опустява... Обаче го погледни от добрата страна - сега ще имате малко време за почивка.  Hug

Дулз, да ти е живо и здраво прекрасното дете! Hug Пожелавам й винаги да съхрани този ентусиазъм да открива нови и интересни неща и да се радва на живота! Честит Рожден Ден, София!

Момиченца, на всички ви много  Hug и да си починете добре... от празниците!

Общи условия

Активация на акаунт