Есента е вече тука, зима на вратата чука!Суоми - 22 тема

• 33 414
  • 739
  •   1
Отговори
# 630

Със закъснение, извинете ме, почерпка за скъпото ми, удивително дете, което днес навършва три годинки!  Heart Eyes

Благодаря ти много, Марги! Много си мила!   bouquet  София ужасно се зарадва на красивата картичка! Hug

На всички именници честито, най-вече на майката на Пчели! Да е жива и здрава, името й да се предава през поколенията и да не се забравя!   bouquet Hug

Момичета, извинете ме, гостуването продължава до неделя и нямам време за компютъра изобщо! От понеделник животът ще тръгне по старо му и ще пиша често.

Бъдете здрави, отивам и аз да си налея едно вино по случай нашия малък празник тук  Hug Дечица и други гости ще дойдат в събота  Heart Eyes

Л

# 631
Честит имен ден на майка ти, Пчеличко!   bouquet
И честит рожден ден на малката София - голяма е кукла като майка си  Hug

# 632
Е,ето:темичката ни грее просто..Весел празник на Dulzz и нейната малка принцеса. Hug
Марги,не знам отде преименувах Ангел на Данчо. Blush newsm78 ИзвинетИ, Laughing
Благодаря за пожеланията към моята майка...  bouquet

# 633
Добро утро и привет-мривет, снежинчета!

Честит имен ден на всички Ивановци, Иванки и сие!  bouquet

Дулз, много се радвам, че моята приятелка е харесала картинката!  Hug Разбира се, че няма да губиш поледните ценни дни с мама и татко с висяне пред компютъра, като си ги изпратиш ще наваксваш с писането! Ох, как бързо минават броени дни ... Весело прекарване на РД-то и искам снимкииии, моля! Wink

Пчели, няма лошо бе - колко му е да го кръстим Данчо младежа, той ще е доволен, че може да намаже някой подарък Joy 

Девочки, аз тази сутрин седя и спя, че снощи до 2 не можах да заспя, а трябваше да стана в 6.30  Crazy Обаче му дръпнах една голяма чаша кафе, сега ще завторя и се надявам да се вкарам поне малко в час, че имам един куп планирани неща за вършене... Добре, че е петък и утре ще мога да се наспя (поне се надявам де Wink), ако не ми мине котка път!

Хубав ден ви пожелавам и не се преуморявайте!

# 634
Честит празник на всички именници!  bouquetС чест и гордост да си носят името!

Момичета пожелавам ви само хубави неща да ви се случват през Новата година! newsm51

Извинете ме за закъснението,но куп неприятни неща ми се изсипаха на главата в края на годината,та дори и не ми се празнуваше,а да не говоря че и рождения си ден не можах да празнувам Sad Но да се надявам,че всичко лошо е останало в старата година,за което се моля и за вас на днешния хубав празник!  love001 Бъдете живи и здрави!!!!!

# 635
Магик, много съжалявам да прочета, че си имала проблеми. Аз все чаках да се появиш, за да те питам как свиквате, как се чувстваш във Финландия, имаш ли нужда от помощ...
Хайде, дано неприятностите са останали в старата година и от тука нататък - само хубави неща да ви се случват! Hug
И на патеричка - честит рожден ден!  bouquet

# 636
Честит имен ден на всички именници и от мен!!!  Hug
Честит рожден ден на всички рожденници, на патерици!!!  Hug
Бъдете живи,здрави и усмихнати през цялата година!

# 637
И от мен здраве и късмет за всички с името Иван, Ваньо, Ваня, Йоана, Йоан, Ивайло, Ивайла, Иво, Ивона, Калоян, Жан, Жана.

# 638
ехоооо, защо така ни опустя темичката? Rolling Eyes

все пак ще сервирам кафето и съботната закуска, пък дано някой намине  Wink

Снежинки, спокойна и релаксираща събота ви пожелавам! Hug
Дулз, ти си знаеш - купон и танци до край! Hug

# 639
Снежанке, да си взема от вкусната закуска, м?  Grinning На мен не ми остава много време за форуми - имаме много колеги в болнични и малцината останали работим и за тях. Та сега е особен период - явно върлуват сезонните вируси, защото бая народ се е разболял и си е вкъщи вместо на работа. И мъжът ми вчера започна да кашля, та стискам палци да не се разболее и той, че тогава и аз ще прихвана покрай него  Rolling Eyes
Предполагам и другите са много заети или просто не им се пише. Напролет ще живнем, гаранция  Mr. Green

Гушки на всички и приятен уикенд.

# 640
Здравейте, момичета

Пчели, Честит имен ден на мама Дани с голямо закъснение.   bouquet
Дулзз, Честит рожден ден на София на патерици.  Party
МагиК, Честит рожден ден и на теб на патерици. И надявам се, че проблемите ти са вече зад гърба.  Hug

Пожелавам на всички много здраве и късмет!

Дънди, твоят късмет е – „късмет през цялата година”. Благодаря ви за поздравите.  Hug

Ние имахме 3 дни почивка и решихме буквално в последния момент да отидем до Талин, че на мен отдавна ми беше мерак. Ама голямо дундуркане по пътищата беше. Прибрахме се в 3 през нощта.
Аз и нещо се разболявам. Четох в една брошура, че Талин е най-оборотното пристанище в Балтийско море, но въпреки това са решили да спестят за отопление /с което ми напомнят за нашата мила родина/, защото такъв студ брах в сградата за чакащи, че дори се разболях. А пък колко сняг имаше. Два пъти съм падала, заради неразчистени улици, ама буквално газихме в сняг до коленете. Иначе Стария град много ми хареса и си заслужава да се види през лятото отново. Направи ми силно впечатление, че няма никъде руски надписи/не знам за менютата в ресторантите/, всичко на естонски, поне аз такива не видях. Явно искат да се разграничат тотално от братята руснаци, но ми е леко странно, при условие че половината им население са руснаци. Например нашата естонка в групата не говори естонски, само руски. Другото, което ме удиви е, че спокойно се оправяхме само с фински – и в магазини и в ресторанти. А и много магазини, заведения за хранене и пр. са финландски - например R kioski, Amarilo и пр.

Марги, благодаря ти за закуската   bouquet

Тереза, не се давай ва вирусите  Hug

Приятен ден   bouquet

# 641
Привет!!!

Не знам при останалите каква е причината, но при мен е обикновено липса на време или настроение да пиша. Дано да не чакаме до пролетта,за да се активизираме  Mr. Green

Мимот, аз съм ходила и през зимата и през лятото в Талин, но май нямаше сняг, когато ходих. Не помня да сме имали такива проблеми, Иначе добре,че споделяш,за да не правим тази грешка и ние  Wink А това първия ти път в Естония ли е? Права си,че Таллин е много красив през лятото, когато всичко е зелено и свежо.

Щастливче, стискам палци да се разминете с болестта  Peace

Снежанка, благодарско за чудесната закуска  Hug

И както винаги Пчели е нашия информационен бюлетин   bouquet

Лека вечер,девойки!

# 642
оле момиченца, недейте така - ако чакаме пролетта, темата ни съвсем ще сдаде багажа! Praynig
и аз нямам чак тролкова много време, ама за по две приказки и да си кажем кой как е - все може да се намерят няколко минутки, а Hug Hug

Тереза, дано да се разминат тези вируси!  Peace Ама верно е гаден сезон сега и си им е съвсем времето, но все пак е по-добре, ако човек ги пропусне  Wink

Мимот, аз също искам да ида до Талин, но на няколко пъти ни минава котка път и все ни се провалят организираните ходения с едни приятели естонци... Crazy Обаче дано това лято да успеем!  Sunglasses

Щастливче, защо бе мило липса на настроениея? Shocked Хайде времето - когато то не стига, простено ти е отсъствието, ама иначе не Hug

Ми то с такова малко писане - никога няма да успеем да я завършим тая "зимно идваща" тема... пък то вече зимата преполови и пролетта чакаме Joy

# 643
СнежанкаJoy права си, ще вземе да се затопли времето,а ние още на зимната тема  Joy

Поздравявам ви с едно парче на Нина Симон- Feeling good  Wink

http://www.youtube.com/watch?v=h8tuTSi6Sck

# 644
Я, колко сте изписали  Mr. Green Дано да не чакаме пролетта да се активизираме, но пък като не му остава време на човек, не му остава и това е. Аз тия дни съвсем се затрупах с работа.
Усилено изхвърлям от мазето неща, пребоядисах единия скрин ей така да се освежи цвета  Crazy и като гледам няма да се разболяваме  Mr. Green
Направо ме е страх да ходя по магазините, защото във всеки магазин има по 30-40 процента намаления и ме изкушават да харча и да харча  Laughing
Ще чакам да мине януари и тогава  Laughing

Хубава неделя на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт