Есента е вече тука, зима на вратата чука!Суоми - 22 тема

• 33 411
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Хехе, Мимот, гледай ти какви услужливи били шведите  Joy Тук е популярно млади жени да плетат, имат го за хоби, което ги успокоява. Мен са ме учили преди 15-16 години, но нещо не ми е грабнало интереса явно, а може би просто съм забравила. Както и да е, на теб приятно плетене утре  Wink

# 661
ехоооо Добро утро!

Мимот, плетеш ли, плетеш ли?  Joy Имах една позната, дето на  luvbed ... викаше плетене  Joy
Момиченца, хубав ден! Hug

# 662
Здравейте,момичета!Снежинка,благодаря за кафето!  bouquetАз ходя на езиков курс и уча ли,уча CrazyДнес обаче приключи учебната седмица и ни пожелаха''Hauskaa Viikonloppua! Hug

Хубав ден и  love001 от мен!

# 663
  • Финландия
Здравейте, момичета!

Аз съм в болнични. Вчера като си тръгвах от работа се подхлъзнах и паднах (ама много беше хлъзгаво). Не ме заболя много, но днес забелязах, че не мога да хващам и държа в ръката си (навехнах си китката- изглежда тя е поела целия удар от падането). Ходих в здравния ни център в работата и ме превързаха, показаха ми как да си правя вечер превръзка с Мобилат и дадоха рецепта за силната Бурана.....Сега ще се наслаждавам на тази извънредна почивка- мисля да изгледам няколко пропуснати серии от Перфектните съпруги. При нас винаги се застраховат с изследвания, лечение и болнични, ако се е случило по време на работния ден.

Mimota, и аз се загледах преди време в преждите за плетене- много ми се иска да си издокарам еин шал- от тези модерните- като тръби. Ама не знам дали ще го почна даже...много работа иска.

Маги, браво, че си попаднала в курсовете. А и вече знаеш едно от най-хубавите пожелания.

Момичета, поздрави и се пазете от падания....(то аз какво ли пожелавам, като бях супер-внимателна, не бързам никога за никъде и пак ми се случва....)

# 664
А аз пак се оглеждам за някой тур из топлите страни. CrazyПак ще ходим с малкия,сигурно пак в Египет.Не мога да издържам вече тук.Решила съм вече всички пари да се харчат до дупка,но не в любимата ви Финландия,а извън нея. Mr. GreenВпрягаме се да пътуваме и ми дреме на шапката да знаете.. newsm49

# 665
Пчеличке, аз от топлите страни бих отишла на сафари...къде беше, в Кения ли... Thinking
Обаче то не е съвсем почивка, ако те подгони я лъв, я слон  Crazy

# 666
Привет на всички!

Напоследък нямам хич време , започнах работа , а и курсът не е свършил все още, има още месец до края! А и краят на мин год хич не беше хубав за съжаление  Weary

Вее,  newsm10 

Viiviia, пожелавам ти скорошно оздравяване на ръката.   bouquet
Аз като дойдох тук и започнаха да ме болят китките и рамената.

magiK, поздравления за курса! Поне ще имаш занимавка и при това ползотворна!

Мимот, много добре сте направили като сте отишли в Талин ! Ама това с тоалетната  rotfImbo

Пожелавам на всички лека вечер!

# 667
Ео, точно така. Сафаритата са в Кения и аз съм поканена това лято. Имам мноооого добра приятелка кенийка, тя е от Найроби, но семейството й се е преместило в Момбаса. Миналия уикенд ми идва на гости и я разпитах най-подробно за сафаритата. Разказа доста интересни неща, и каза,че действително е уникално усещането да си в близост до дивата природа. Така,че аз събирам пари за сафари в Кеня (както се казва на Суахили-много готин език между другото  Wink).

Пчели, подкрепям инициативата с две ръцееее  newsm10 Ако можеш да ме скриеш в някой куфар и аз бих ви правила компания  Mr. Green

Виивииа, жалко за контузията, но пък точно сега е приятно да получиш неочаквана почивка  Wink Точно за отмора от празниците. Наслаждавай се!

MagiK, hyvää viikonloppua!  Hug

Снежанка, вие сте имали кодови названия за различните активности  Mr. Green Аз си спомням,че имаше по едно време една мода да му се казва на това "четене" и идваше от един виц за Иванчо и Марийка (сега не мога точно да се сетя, но обещавам да поразпитам как беше точно).

Лека вечер на всички и хубав петък!!!   bouquet Hug

# 668
O, родното СУ има и курс по суахили Mr. Green
Само на такъв не съм била. Laughing

# 669
Аз знам бе малко суахили......Акуна матата/hakuna matata/ - Няма проблем,и  Симба /simba/ - лъв. Laughing

# 670
Аз знам бе малко суахили......Акуна матата/hakuna matata/ - Няма проблем,и  Симба /simba/ - лъв. Laughing

smile3501 Браво, Пчели.

# 671
Моля,нЕмаше нужда,нали ... reverance

# 672

Докато се наканя и стана обедно време  Grinning Приятен остатък от деня, момичета!   bouquet 

# 673
Здравейте  Hug

Виви, много неприятно е това с подхлъзването. Дано не те боли много ръката. Пожелавам ти бързо възстановяване.  Hug

Мама Севи, браво за работата  Wink Човек винаги има нужда от пари и ще видиш, че ще се почувстваш друг човек, когато можеш да си ги изкарваш сама и да не чакаш само на Кела. Пожелавам ти едно хубаво начало и край на новата 2011 година  Hug

За сафарито в Кения и аз съм навита  Grinning Чувала съм, че в Кения е много живописно. От скоро време попадам на разни разкази на хора, които са посещавали различни места в Африка и са ми страшно интересни да чета. Но и в повечето страни си е опасно, така че ще си остана за сега с четенето.  Mr. Green

Hyvää viikonloppua kaikille!   bouquet

# 674
Здравейте! Минавам само да напиша едно здрасти, че напоследък имам малко време за форуми. Чета и превеждам едни неща и ми отнемат голяма част от свободното време.

Общи условия

Активация на акаунт