Иде златна есен, посрещаме я с песен

• 30 971
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Ето го последното клипче : http://www.youtube.com/watch?v=nEJsjOGfFt8
Ето и снимки от същия ден : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=173157072699277&set=a … 2.100000149571413

Ето и малка почерпка за моята Виктория днес :

И честит имен ден, и на всичките останали Викторовци в тази тема Hug Hug Hug

# 661
Ина, честит Имен ден на Вики   bouquet Пу-пу, страхотна е Hug Все така да напредва!
Честит имен ден и на другите Викита в темата -  Виктор на Viki_76, на малкия бонбон на Ивана, май имаше още  newsm78
Живи и здрави да са  Hug

Комикс, успех утре  Hug. Ина ти е казала, че преди всичко гледат документацията..., ако сте направили всички изследвания, които са ви искали, няма за какво да се притесняваш.  Hug
Преди година като минахме и ние, си спомням, че много се бяха впечатлили от това, че Ели е била с мозъчен кръвоизлив...  Thinking

п.п. Аз като започнах да давам кисело мляко, давах детското на Сердика - хич не помня с каква масленост беше, но май беше обогатено с Калций   newsm78 . После започнах да давам разни други млека с 3.6 %.

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 19:06 от tanita

# 662
Ина, да ти е жива и здрава малката Виктория и много да ви радва всички.  И всички Виктории и Викторовци - да са живи и здрави.   

# 663
Честит имен ден на всички, носещи хубавото име Виктория/Виктор  bouquet

Комикс, всичко ще е наред утре Hug

# 664
  • София
Честит имен ден на Всички Вики-та. Да са здрави и щастливи   bouquet

Да ви кажа за маслеността на млякото, на нас ни беше казала педиатърката нискомаслено, ама беше заради алергиите. Може би наистина е по-добре да си е пълномаслено, обаче когато има предразположеност към алергии, явно трябва да се почне с най-нискомасленото.

Комикс  Hug за утре

# 665
  • София
Педиатърката на децата беше казала пълномаслено. Аз и такова съм давала.

Честит празник на всички именници Simple Smile

Аз уж бях уморена Simple Smile

Мидичке, справи ли се с фонетичната клавиатура?
Control panel, Regional and language options, 2ри таб Languages, Details, на 2рото прозорче Installed services даваш add. Input language - Bulgarian, след това Keyboard layout/IME. Накрая "apply".

Или десен бутон на мишката, Language bar, settings, и пак add.

Отивам преди известно време да нагледам децата. Влизам в стаята и погледа ми насочен към леглото на Алекс. Гледам, няма ми детето Simple Smile Леглото празно. И се оглеждам, ама го няма Simple Smile
Накрая се обръщам към леглото на Дияна. Сладко хъркат един до друг, Алекс по корем с крак м/у стената и леглото. Най-вероятно са си шушукали в леглото на Дияна и така са заспали Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 05:13 от AnMary

# 666
Честит имен ден на всички, носещи тези хубави имена! Hug  bouquet

Аз пошпионирах малко и видях, че днес Орхид е била активна последно в 19:37. Дано да не и се пише, защото е изтощена и много скоро да се включи с най-хубавата новина, че са си у дома, здрави и палави.  Praynig Hug

# 667
  • София
Честит имен ден на победителите и от мен  Grinning.
Дано, дано Боби да е добре и вече да са си вкъщи Praynig Praynig Praynig

# 668
  • София
Във Фейса е писала на 8ми. Моля се всичко да е наред  Praynig

# 669
  • варна
 Виждам, че сте питали за нас. Hug Уморена съм наистина, ама и ми е кофти настроението... Инфекцията ни я овладяха С-реактивният протеин  и пункцията са му хубави, още пие Аб. Ама последиците .... са много гадни.
 Само дясната ръка е в движение в момента, иначе със жестове ми показва части на тялото и колко ще порастне , ама в сравнение с това което беше ..... направо не знам какво ни чака. Не може доири седнал да стои, пада като талпа ако не го държа.
 Ина, радвам се за Вики,да е жива и здрава Hug

# 670
  • София,
Леле как съм пропуснала вчера да честитя празника на именниците Blush, много се извинявам.

Ина честито на сладката ходеща Вики, наистина е прекрасна!  Hug

ВИки честито и на батко Виктор, ама време е да го направите батко и Вие! Blush

Ивана честито и на малкия бонбончо!
ПОжелавам на всички да са здравички и много много весели игри!  Hug

КОмикс   Peace Peace Peace успех днес!

НИе вчера ходихме на преглед УНГ - за съжаление и тоя лекар е на мнение че не сме за ДГ, ужас  Rolling Eyes. Иначе всичко ни е наред, но за да предотвратим махане на носна сливица и особено пък и на другите, нетрябва да е в съприконсовение с вируси, трябва да се пазим много. Сега се чудя и аз какво да правя, но май ще трябва поне за зимния период я да спр. В понедленик ще ходя до градината и ще го говоря с учителките и директорката и ще го мисля.  Crossing Arms

П.П. коригирам се че Орхид ме изпреварила. Много съжалявам, но какво казват лекарите, надявам се, че пак след раздвижване има надежда да се възстановят нещата. Може би като напълно премине инфекцията и се изчисти организма.  Thinking Ще се оправят нещата не се тревожи  Praynig, ние сме с вас!  Peace

# 671
  • София
orhid, пожелавам едно по-пълно възстановяване на Бобо  Praynig

Досега ми до тази болест беше само веднъж, и изходът беше фатален.
Бобо показа жажда за живот и борба. Може би същото ще покаже и при преодоляване на последствията.
Бобо, миличък много целувки.

# 672
orhid  Hug Praynig Praynig Praynig
Дано не е нищо непоправимо!  Praynig

# 673
Готови сме, решението да ходим да си го вземем следващия петък. Оказа се, като всичко в България - бошлаф работа ( минаването на ТЕЛК ). Една възрастна докторка, прегледа докс, поразапита ме, удари и една слушалка и айде, чао. Ама аз съм голяма бяла птица, все се притеснявам предварително за всичко, като че ли кой знае какво.... Crazy

Орхид, Бобчо ще се възстанови, дай му време, със сигурност няма да са му необходими нови 2 години...нагушкай го от нас. Нашите деца, са НЕчовеци просто, аз, и друг път съм си мислела, че ако трябваше да мина през всичко, през което мина Борислава, сигурно щях да съм вече добре изгнила...

# 674
  • София
Много прегръдки и целувки на Бобо,вярвам че ще се справи,той е борбен Hug
Ина благодаря че ни удостои със снимки и клипче,Вики има страхотен напредък,направо е неузнаваема  Praynig Praynig Praynig само така напред и нагоре да върви Hug Имали още курсове на лечение?
Комикс и аз съм така,все черногледство Twisted Evil
Дани незнам какво да ти кажа ще измислиш нещо

Общи условия

Активация на акаунт