Да и е жива и здрава и много щастлива.Зайо моите съболезнования.Но ,както казва Таня,мисълта ,че сте единно семейство и заминавате заедно трябва да ти дава сили

Лиано, мари имам един малък грях към теб
Ама признат грях е половин грях нали знаеш
Да и е жива и здрава и много щастлива.
! Надявам се да ви се налагат все по-малко интервенции нататък.
.
Дано и за напред всичко при нея да се подобрява така 
А как ще се казва?
и само успехи на новото място!
за темата!От както ти се грижиш за оформлението, много им се кефя

За заминаването представям си колко ти е напрегнато и тъжно да опаковаш вещите от семейното огнище,но както е казала Деси приеми го като приключение и един нов старт в живота ви който съм сигурна че ще ви донесе само положителни емоции 

след това аз се гримирам и тя идва и вади от шкафа един мой стар гердан и си игра с него докато се оправя,вече ще тръгваме и аз й викам-Еви дай мамо гердана ,а тя-гиндан мойта и бяга да не й го взема.Разправям после случката на мойта приятелка тя много се забавлява и ми вика-Росе стягай се голяма кокона си отглеждате и щом отсега казва с какво да я обличаш и се кипри с герданите незнам като порастне как ще е!?Боби ще ходи с пушката след нея
Стаситке, що признаваш? От мен да знаеш, без бой не се признава, с бой се забравя.
А телефона му звънял, ама много за кратко
Не се сетил да ми се обади..... 

Обещали сте ми да си спретнем национална среща на полянката пред къщата. Докато се преместим хлапетата ще са пораснали достатъчно, та сами да издоят лилавата крава.

Незнам от къде това желание. Аз не го правя. Тя си слага шапчици, иска ластичета да слагам за кукуригу и като се докопа до мой гердан настоява да й го сложим. След това недава да й го свалим. Така на два пъти излязохме на вън с гердан, а единия беше и като минавахме през педиатъра ни. 

Беше много приятно, но накъсано от щъкащите хлапета.
, нашият две различни срички не може още да върже!