"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 4

• 51 237
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Наистина хубава серия,Филиз и Еълмаз мага да ги гледам без прекъсване,любов хубаво че все пак виждаме на кино .Аз много обичам да гледам сериите напред,да знам горе долу какво ще се случи,ако става нещо лошо независимо в кои сериал негледам,защото сърцето ми затуптява като че ли на мен се случва,затова и се чудя как ще гледам сериите когато са поевява Аслъто и годежа и с Елмаз

# 571
а за българската любов на Ататюрк думат ли нещо, може да стане голям сериал ако са включили и нея, но не вервам

# 572
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Ниобчеее, дай координати за Ататюрк... Praynig
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=234400&hit=1
Аз го гледах с англ.субки. Не са превели някои изречения, но не е толкова страшно. Само не съм съгласна с трактовката на образа на Латифе ханъм.Чела съм книга за нея и не я видях чак толкова зла и неразбрана.
Тенкю Дарлинг... Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 573
  • София
а за българската любов на Ататюрк думат ли нещо, може да стане голям сериал ако са включили и нея, но не вервам
Изобщо не я споменават. Има кадри от детството му, от учението му във военното училище, после като оглавява борбата с окупаторите и реформите. Има я Фикрие, Латифе, но нито дума, нито кадър за престоя му в София и за дъщерята на генерала Mr. Green

# 574
  • Пловдив
  bouquet  bouquet Хайде и аз в компота - пак не успях да гледам серийката. Мразя понеделник, мразя много работа. Ейййййй чупих си краката от бързане и пак не хванах серийченцето, пък флуиди е имало, айсберга се е топял, а пръчката се е давила в самосъжаление. Какво по-хубаво от това.  hahaha hahaha

# 575
  Ейййййй чупих си краката от бързане

Hug Алиска, аз си счупих токчетата, в буквалния смисъл, и пак не го хванах, хубаво че мога да връщам кабелната час назад та успях да видя как се разтопяват ледовете между Филиз и Йълмаз   Joy

# 576
  • Пловдив

Hug Алиска, аз си счупих токчетата, в буквалния смисъл, и пак не го хванах, хубаво че мога да връщам кабелната час назад та успях да видя как се разтопяват ледовете между Филиз и Йълмаз   Joy
hahaha hahaha hahaha Цвети - твоето е по-тежко, щом токчетата са отишли в боя.  Hug Hug  Аз не мога на Булсатком да връщам - ето само заради това бих си сменила цифровата.

# 577

hahaha hahaha hahaha Цвети - твоето е по-тежко, щом токчетата са отишли в боя.  Hug Hug  Аз не мога на Булсатком да връщам - ето само заради това бих си сменила цифровата.
Кой каза, че сериала нямал рейтинг, гледам вече и материални щети имала vesto от бързане. Laughing
След 18 ще си сипваме по едно голямо кафе и ще засядаме пред Диемата...сега се дразня на нарязаните серии.
Как се връща кабелна назад, не бях чувала за тази опция - на Кейбълтел съм newsm78

# 578
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Фенче, аз на ТВ-то го правя. LG брат с вграден хард диск. 800 гига байта памет. Връща се принципно 90мин. на зад помни. Отделно може да записва. Арниня брат. Нема опасност да опущим нещо. За кабелна не бех чувала да помни. Тва си е от ТВ-то сигур и при Весето е така.
СМЕНЯЙТЕ ТВ-ТАТА!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 579
Как се връща кабелна назад, не бях чувала за тази опция - на Кейбълтел съм newsm78
Просто има минусови канали и може част от програмите да се връщат до два часа назад. Помага и когато се застъпват филми по различни програми - гледаш единия в реално време, после другия го връщаш / В Пловдив го предлагат DCC и N3/, не ми е известно друг доставчик да има тази опция. Голяма глезотия е  Heart Eyes
 И за де не е спам да кажа нещо и за гювеча - Фахрие и Салих, както и Сема и Али бяха най-сладки от всички - те поне са наясно че любовта им е  достатъчна

# 580
  • Пловдив
  bouquet  bouquet Да, в Пловдив има две цифрови телевизии, които предлагат това. И е много удобно  - но уви, ние сме на Булсатком за съжаление. Иначе материалните щети са налице, спор няма - и аз оставам без крака - ама нейсе, докато мигнем и свършва.  hahaha hahaha Иначе Цвети е претърпяла по-големи вреди.

# 581
# 582
Гледате ли 41 серия днес?
Сем.Текинер са с големи претенции - Филиз не може как да е да срине марката им,
нищо, че са във финансов колапс, дори не я изслушаха.

# 583
  • Разград
Къде сте бе хора, серииката почти свършва, а аз съм сама в темичката.

Да ви поздравя с едно клипче, за добре дошли.

http://www.youtube.com/watch?v=NG3OiVZyCQw  -Filiz Yılmaz en güzel sahneleri
/Клипчето съдържа неизлъчвани все още кадри от филма./

# 584
  • Разград
Гледате ли 41 серия днес?
Сем.Текинер са с големи претенции - Филиз не може как да е да срине марката им,
нищо, че са във финансов колапс, дори не я изслушаха.

Мисля, че техния проблем е Йълмаз, а не че ще им се срине марката  и авторитета пред приятелите им.

Общи условия

Активация на акаунт