Любители на котки - тема 42

• 48 640
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Шегувам се, разбира се.

е, то пък лошо няма, стига и четирите страни да са доволни .. двете котки най-вече, но и техните хора, ако е възможно също  hahaha

# 226
  • София
Предполагам, че ще има много котки с нейната разцветка. Може да се случи да констатираме, че сме се прибрали не с котката, с която сме излезли.

абсурд  Naughty аз моите и насън си ги познавам.. дори само по мъркането и допира на козината ги различавам

И аз си мислех така, но преди години търчах на бегом до третия етаж, за да се убедя, че Мацо си е в къщи.  hahaha  Бяхме го оставили сам, прозорци и балконски врати - отворени, а пред блока - копието му  Mr. Green. Още преди да се убедя той ли е или не е, взе че се скри  Mr. Green. Нали са голяма рядкост такава разцветка  hahaha. В къщи си беше, но доста бързо изкачих стъпалата, за да се уверя  hahaha.

Много трогателни истории сте споделили!  Hug

# 227
  • Costa Rica
Попаднах на тема в Клюкарника, в която събират мнения за евентуална среща през м. октомври в София. Що не вземем да се присъединим и ние или пък да си организираме друга? Вече няма оптуски, пътувания. Мисля, че дневна среща за нас би била по-подходяща, защото ако се видим на кръчма няма да се чуваме, а ако не - за какво сме се събрали?!
А не може ли срещата да е ноемврийско-уикендова, та някои провинциалисти също да се натресат? Wink
Котки няма как да докарам, но ще се радвам да се видим след толкова години виртуалност.

# 228
А не може ли срещата да е ноемврийско-уикендова, та някои провинциалисти също да се натресат? Wink
Котки няма как да докарам, но ще се радвам да се видим след толкова години виртуалност.

Някъде около музея "Земята и хората" на 20-21.11.2010, може би?     Wink  Laughing

# 229
  • Costa Rica
Точно на 20.11. ще трябва да режа студентски глави Mr. Green на родна територия - сори! Видях, че всефорумската среша е на 16.10 - уф, пак не става. Но ако се договорите нещо, ще гледам да се впиша.

И за да не е спам - и аз си поревах на историйките Cry

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 18:41 от Делфина фон Ю.

# 230
  • София
кой търсеше коте: ето още оферти:
http://hitarpetar.bg/jivotni/kotki/?search[gallery]=show
аз лично ги искам ВСИЧКИТЕЕЕЕЕ  smile3534

# 231
Трейси , разрешаваш ли ми да цитирам разказа за котката в една тема за бездетни, в която си пиша с др. момичета...много е разтърсваща!

Абсолютно да  Hug Много може да се научим от котките, въпреки възрастта си, ѝ се сбъдна най-голямата мечта, Ще кажат някои - да, да...котка и мечта, ама пред погледа ми се промени и единствено я занимаваха чуждите малки котета, така че... Дори сутринта си мислех за Дара - ако не беше толкова борбена, сега нямаше да е при нас, а вероятно и жива. Така че има какво да се учим от животинките  Hug

А и ИКСИ, сигурна съм, че и твоята мечта ще се сбъдне  Heart Eyes

# 232
  • Costa Rica
Я вижте какъв умопомрачителен сладур:

Тук има още снимки http://www.dagorret.net/2010/06/07/very-cute-cat/

# 233
  • София
Делфи, пак си на вълна късокраки  Wink. Наистина е сладур! Май са два различни котарака  newsm78. Но това не променя сладкостта им, а я прави двойна  Laughing.

# 234
  • София
И аз съм на линия за среща, само да сме в Сф, и да сме здрави. Само, че Ноември няма да е много подходящо да се срещаме навън  Rolling Eyes Обаче и вътре няма къде да ни вземат с котьовците. Трябва да помислим за някое местенце...

Историйте и мен ме просълзиха, не вярвам някой да е останал безразличен  Cry

Делфина, много сладички котета си показала, породата ли им е късокрачка, не съм виждала такива досега  Simple Smile

# 235
  • Costa Rica
Делфи, пак си на вълна късокраки  Wink.
Мечта са ми Grinning Дай Боже, някой ден Praynig
Еликс, не са точно порода - това е котешкият еквивалент на хипофизните джуджета при хората, могат да се получат при всяка порода. Казват се munchkin, селекционират ги специално и струват мноооооого - за огромно мое съжаление.
http://en.wikipedia.org/wiki/Munchkin_(cat)

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 19:41 от Делфина фон Ю.

# 236
  • София
Ауууу, какъв пухкавелко.

Преди малко докато си готвех долових слабо чик-чирикане и дращене, ама ми се стори, че е много далеч. Излязох на терасата и почнах да се оглеждам. Казах си: "Край, няма да се спи тази нощ", като си помислих, че сигурно ще се наложи да организирам спасителна акция, защото някое птиче се е заклещило някъде, длащи с ноктенца и пърха с крилца. Оглеждах се, оглеждах се, но нищо не видях. Влязох вътре да взема фенер и тогава установих, че звуците всъщност се засилват вътре. А то малкото торнадо останало затворено в гардероба и нали не може да мяука... ooooh! Кьорчо и той не реагира, стои си пред вратата на гардероба доволно и кой знае какво си вика: "Тази що не вземат да я забравят вътре".  Joy
Джеси е толкова бърза, че дори не мога да я проследя с поглед. Трябва повече да внимавам.

Днес правихме тренировка за намиране на пътя до тоалетната през прозореца на терасата". Малката схвана основната мисъл още от първия път. На много от колегите ми сигурно щеше да се наложи малко по-дълго да обяснявам.  Wink

Емел, маймунтузу, lovedog, wind_of_change (+ 1 Скрит/и) и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Не ги познавам, но дано да им е интересно. Simple Smile

# 237
  • Costa Rica
 Hug Нагушкай малкия алерген. И големия добре закръглен алерген не пропускай!

# 238
разписвам се да ви чета

# 239
  • Sofia
Боже, съжалявам, че така съм разтроила толкова хора. Самата аз едва сдържам сълзите си всеки път като се сетя за случката, а тя беше преди 10 години.  Cry
Иначе идеята за срещата е страхотна. Мойто идиотче би умряло от кеф да се запознае с вашите маци, но ме е страх, че ще реши, че му е време да става баща, а се опитвам да забравя за факта, че някой ден ще се разгони  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт