Любители на котки - тема 42

• 48 692
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря, Емел.
Дръж връзка с мен или Pipis

# 301
Ето това е Майкъл http://denigd.snimka.bg/animals/kote.539859.20945452
Много му се радваме всички

# 302
Ето това е Майкъл http://denigd.snimka.bg/animals/kote.539859.20945452
Много му се радваме всички
Много е симпатичен и толкова бял. Какви са му очите?

# 303
ДА ни е честита новата темичка и само хубави новини да има в нея и още повече пухчета.
Ето и моя данък. Докато гладя наш Рижо е намести в кутията на ютията  hahaha hahaha hahaha

Твоя Рижо много прилича на моя Рижко.
Да не мислим еднакво?

hahaha  ха ха едва ли има друг рижко толкова спънат и стахлив. hahaha
Покажи адаша да го видим, ама големи са ни красавци тея Рижовци  Crazy

# 304
Ще го покажа в понеделник.

# 305
  • На небето
Снежа63 не е хубаво да яде само суха храна, ако искаш да ти е живо и здраво. Сменяй суха с такава от консерви. Не познавам котка която да откаже консерва даже я предпочитат.
По повод кастрацията... Котето мъжко ли е или женско? Ако е мъжко и не искаш да ти маркира цялата къща и да "умреш" от вонята, го кастрирай. Ако е женско може и без кастрация има хапченца против разгонване ако мяука безумно много де, но и те са много вредни за здравето. Така, че изчакай ако не ви пречи, когато е разгонена, няма нужда от операция.
И аз само кучета бях гледала до преди 1г. Не са капризни котките, не искат разходки, само често да сменяш тоалетната и това е. По повод храненето, са по капризни от кучетата, не ядат всичко, въпреки, че всяко правило си има изключение. Но като цяло имат предпочитания за храната, ако не хареса консервата която си му купила (ако е от по евтините) може цяла седмица да стои гладно, но няма да я яде. Разбира се обичат скъпите неща (като жените), скъпата храна я предпочитат. И пак казвам всяко правило си има изключение.

lasi много е сладък Майкъл. И аз искам бяло коте....

# 306
  • София
кастрацията при женските котки е повече от препоръчителна - намалява до минимум риска от рак на млечната жлеза  Peace
за мъжките основния проблем е с маркирането и пощуряването, когато наоколо има разгонени котки ..
аз възнамерявам и двете ми говедца да ги мина по тази процедура  Peace

според мен ако не възнамеряваш да развъждаш животното е по-добре да го кастрираш  Peace

# 307
  • София
Не познавам котка която да откаже консерва

Да те запозная с моя Кьорчони. Mr. Green

Почти цялото време, през което е буден, прекарва пред вратата на килерчето, където знае, че съхранявам гранулите. Вече не мяука, защото го мързи, но държи да знам, че той иска гранули, знае къде са и аз съм безкрайно безсърдечен собственик. Ако вратите можеха да се отварят с поглед ..., спомената щеше не само да се е отворила, но дори да е експлодирала.

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 17:50 от Емел

# 308
  • Варна
И с моята Кетя Grinning
Много са сладки тези тричките, дано да успеете да ги задомите.

# 309
  • На небето
Не познавам котка която да откаже консерва

Да те запозная с моя Кьорчони. Mr. Green

Почти цялото време, през което е буден, прекарва пред вратата на килерчето, където знае, че съхранявам гранулите. Вече не мяука, защото го мързи, но държи да знам, че той иска гранули, знае къде са и аз съм безкрайно безсърдечен собственик. Ако вратите можеха да се отварят с поглед ..., спомената щеше не само да се е отворила, но дори да е експлодирала.

hahaha ще падна от смях. Joy Joy Joy Моя пък отваря хладилника за да докопа консервата, а нашата храна не е докосва освен ако няма варена царевица.
И пак зависи от консервите, моя си пада по скъпата храна, гранули яде всякакви, но консервата... определено не иска да куса евтините.

# 310
  • Атлантис, Галактика Пегас
Нашия Томас обича готвено, умира за каша от пиле приготвяна от мъжо ми. Дори обича боб  Shocked Яде суха храна от няма кво... А иначе консерви уважава. А мъжо го поощрава за хваната мишка с месце. А къв цирк настава усети ли че на маса има маслини...  Joy

# 311
  • In a surreal moment!
Тормоза от малка сива талибанка с пухину дупи е почти толкова сладък , колкото и от черин шупарчу, мамин златин  Mr. Green Joy

Много съм уморена, с главоболие, но като направих попара и нахраних челядта се почувствах супеееер....по-добро хапче засега няма открито! Викам и да поспя и сувсем шъ съ оправя, особено с Маша и Писанчо гушнати и със Стуен забучен в чатала ( няма сила, която да го приближи по-нагоре)  Grinning Grinning Grinning

Имам и ново лаптопчИИиии.... много съм щастлива ,ще го напълня със снимки и видео на диЧата  Mr. Green

# 312
  • София
Чакаме да ви видим.

Имам намерение да изпратя тази снимка на Топлофикация, тъй като ние сме от "зиморничавите" и държим да ни пуснат парното:
http://emelcho.snimka.bg/animals/djesi.533710.20948297

Но скоро разбрахме, че духалката очевидно може да духа, ама изобщо не гушка, та затова след минути се настанихме в нечии топли прегръдки, мъркайки.
http://emelcho.snimka.bg/animals/djesi.533710.20948425

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 21:02 от Емел

# 313
  • Атлантис, Галактика Пегас
ох, милата Джес.  Вкъщи вече е война кой ще я гушка пръв.  Mr. Green

# 314
  • София
Мдааа, завиждам ви вече.

Днес един мой близък ми каза: "Защо не я наричате Джесика, че повече й подхожда". Съвпадението беше наистина много интересно, защото тази сутрин, след като и ти я нарече така, установих, че й пасва идеално.  Hug Не бях се замисляла преди това, защото аз използвам името й само в комуникацията с другите човеци, а към нея се обръщам с галени измислени имена.

Общи условия

Активация на акаунт