Любители на котки - тема 42

• 48 681
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • София
В събота, че ще искам да се видим.

Ето я и любимата жилетка на Джеси, за която ви споменах преди време:
http://emelcho.snimka.bg/animals/djesi.533710.20942251

# 286
Емел, много са сладки душиците. Как се е гушнало малкото  Heart Eyes.

А моят Мишко в 5 сутринта повръща  Confused. Вчера му купих нова храна и изяде прасето цяла купичка за отрицателно време. Имаше цели гранули храна в повръщаното  Tired. Такава па лакомия 'начи  Crossing Arms. Искаше да излиза навън и го пуснах.
Сега се чудя да се притеснявам ли или не. Одеве го прибрах и изглежда добре -  яде и си легна.

Вижте къде се е научил да спи  Blush, на масата, дето ядем:

А краченцата му не ви ли приличат на цветенца  Crazy?

# 287
Само да кажа, че Кали е болна и затова не пиша, но чета от време на време. Корделия,   bouquet

# 288
Здравейте от 5 дена си имаме котенце Party, обезпаразитихме го, изкъпахме го.
Това, което ме притеснява е че във вътрешното  ъгълче на очите постоянно се събира секрет.
Очичките му не са зачервени, видимо не сълзят но в ъгълчетат винаги има тъмен секрет
Вашите котета имали ли са такъв проблем и как го решихте   bouquet

# 289
lasi да ви е жив и здрав новия член на семейството и да ви раздва и да ви мърка много  Hug
И моя хубосник като малък почти винаги имаше. няма възпаление, така и не разбрах защо се получава. ако нещо те притеснява го заведи на ветеринар.
Аз мажех с гентамицин очичките и с тампонче натопено в отвара от лайка му почиствах внимателно козинката около очите.

Marieta голям сладур е и какви са му нашарени възглавничките отдолу. Да го намачкаш хубавичко това пухче.  Hug Hug Hug

Бързо оздравяване на всички болни двукраки и четирикраки.
Вярвам, че Джеси веднага ще спечели на Томас сърцето. Такава е сладурана и тя.

Да намачкате кожухчетата на всички котета, гепардци, леопарди и кой каквито пухкави и мъркащи същества има.  Hug Hug Hug

# 290
kokoshinkata благодаря  ти  Hug
Скоро ще кача снимка на нашето бяло пухче  Party у дома стана много весело с него  Grinning

# 291
  • На небето
Абе вашите котки как се държат в студените дни. Моя Мърчо от както стана студено, цял ден спи под климатика. Не му се играе, яде по малко и само иска да се излежава на топло, ако има едно да се качи на климатика. Качва се дори на масата въпреки, че знае, че не му е позволено, за да е по близо до климатика.  Twisted Evil Миналата година беше същото, тогава се чудих да не би да е болен. Ама тази година много рано го хвана.
А ето и малко снимки, да не ни забравите:
в чантата: http://www.bgphoto.net/photos/2535/o634221311944673750.JPG
в кашона: http://www.bgphoto.net/photos/2535/o634221312540142500.JPG
във водосточната тръба: http://www.bgphoto.net/photos/2535/o634221312981392500.JPG

# 292
Мърчо е прекрасен,винаги съм си мечтала за такава котка.Ние вече оздравяхме след три инжекции в лапата вече сме добре.

# 293
Много добре за Джеси.
Извинявайте за вмъкването, но дайте да намериме дом и за тези мизерници. Наистина са в опасност и сме се побъркали от притеснение да не вземе съседа пак да почне да се упражнява в стрелба по котета. А са толкова мили и гальовни.....направо ми се къса сърцето

Ето го и нашия болник два дни след операцията:                                        Ето го и с братчето и сестричето:

Момиченцето -      и момченцето -
Надявам се някой да ги хареса, преди отново да пострада някое от тях.

# 294
Котаците усещат ли земетресения? Че снощи Чарли спеше като заклан , нищо ,че земята се тресеше  Rolling Eyes

# 295
Само ако имат диплома по сеизмология  Thinking

Котаците усещат ли земетресения? Че снощи Чарли спеше като заклан , нищо ,че земята се тресеше  Rolling Eyes

# 296
Ние вчера вечерта си осиновихме коте около 3 месеца и половина.
Котето го нарекохме Рижко.
Много е красиво. В понеделник ще му кача снимка.
Дано се разберат със сина ми.
Може ли някой на кратко да ми каже докога котетата растят и някой по-основни неща.
Котето е научено да яде само суха храна за котки. Има ли вероятност да яде друга?
Аз съм гледала куче, но не коте/изключвам когато бях малка/.
Човекът каза, че да го кастрираме като порасне, но аз не знам дали съм много съгласна с това.
Много объркано стана.

# 297
Аз използвах спирането на дъжда да ги изфъшкам (каква звучна дума  Mr. Green) навън, защото се побъркахме взаимно вътре! Това да чистиш котешка тоалетна на 2 котета си е сложна задача  Crazy А какви гонки на скорост бяха, не знам имам ли нещо здраво в хола  Whistling И им дадох възможност да си наваксат енергията навън, че изтрещяха централно  Naughty

# 298
  • София
Много добре за Джеси.
Извинявайте за вмъкването, но дайте да намериме дом и за тези мизерници. Наистина са в опасност и сме се побъркали от притеснение да не вземе съседа пак да почне да се упражнява в стрелба по котета. А са толкова мили и гальовни.....направо ми се къса сърцето

През уикенда /надявам се да не изникне нещо извънредно/ ще проуча възможностите за осиновяване в чужбина на твоите, тъй като животът им е в опасност. Ще поддържаме връзка.

# 299
ДА ни е честита новата темичка и само хубави новини да има в нея и още повече пухчета.
Ето и моя данък. Докато гладя наш Рижо е намести в кутията на ютията  hahaha hahaha hahaha

Твоя Рижо много прилича на моя Рижко.
Да не мислим еднакво?

Общи условия

Активация на акаунт