Любители на котки - тема 42

• 48 656
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • Атлантис, Галактика Пегас
Име Джесика ми напомня на едно готино вампирче от "истинска кръв" момиче което без да иска стана вампир, срамежливо и добро с чувства  Mr. Green Embarassed  харесвам този образ в сериала, и мисля ча на нашата Джес й подхожда идеално

# 316

Но скоро разбрахме, че духалката очевидно може да духа, ама изобщо не гушка, та затова след минути се настанихме в нечии топли прегръдки, мъркайки.
http://emelcho.snimka.bg/animals/djesi.533710.20948425

ахааа, ми че то кво да праи кат'  си му взела жилетката, ъм?   Crossing Arms Laughing

# 317
  • София
Ахахххххаххххааа.
Сега се вижда кой чете внимателно.

Понеже не иска да пада по-долу от Томас, Джесика реши да се научи да намига.
http://emelcho.snimka.bg/animals/djesi.533710.20954633

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 22:28 от Емел

# 318
  • Costa Rica
Име Джесика ми напомня на едно готино вампирче от "истинска кръв" момиче което без да иска стана вампир, срамежливо и добро с чувства  Mr. Green Embarassed  харесвам този образ в сериала, и мисля ча на нашата Джес й подхожда идеално
А на мен ми напомня за дъщеря ми. Най-хубавото име. И явно е същата топка кинетична енергия. Нагушкайте я съвместно от мое име Hug

# 319
Малко снимки от новото коте, което беше кръстено Жужи от баща ми  Mr. Green Тя се оказва една голяма фурия, пълна с енергия... много обича да се гушка и да се рушка в хората  Laughing

Голямо гуш за всички писанки и писанковци  Hug

# 320
  • София и Морето от време на време
Мдааа, завиждам ви вече.

Днес един мой близък ми каза: "Защо не я наричате Джесика, че повече й подхожда". Съвпадението беше наистина много интересно, защото тази сутрин, след като и ти я нарече така, установих, че й пасва идеално.  Hug Не бях се замисляла преди това, защото аз използвам името й само в комуникацията с другите човеци, а към нея се обръщам с галени измислени имена.

Чакайте да уточня, то Джеси е галено от Джесика - така си я кръсти сина ми   Laughing, само дето не е станало на въпрос до сега. Пълно единомислие по въпроса.  Hug

Емелче, ако нямаш против да минем с дечко да си я нагушкаме преди да я носиш???  Ние сме на един турнир и не знам кога ще свършим, ако се сетя в лудницата ще ти звънна сутринта да се разберем.

# 321
  • София
Не се въздържах да ви покажа това коте. Чудо на природата!  Grinning

Лин, много е сладко котето! Да ви е живо и здраво и много да ви радва!  Heart Eyes

# 322
  • Варна
Ау, какво сърчице си има Grinning

Linn,
много е сладко котенцето, напомня ми на моя Максим, само дето той имаше черна брадичка, иначе петната по челцето и около очите са едно към едно:

# 323
Linn, много е сладко  Heart Eyes. Аз пък обожавам розови носленца  Crazy, все там целувам котките.

Знаете ли аз какво съм се сетила  Confused. Като че ли не можах да се насладя на времето, когато Мишле беше мъничък. Много бързо ми мина, даже нямам почти никакъв спомен.
Тая сутрин не ме е целувал. Събуди ме в 3 през нощта, беше се изакал в тоалетната и искаше да излиза. Прибра се чак сутринта в 8. Чудно ми е къде ходи и какво прави  толкова време Thinking.

# 324
  • Costa Rica

Тая сутрин не ме е целувал. Събуди ме в 3 през нощта, беше се изакал в тоалетната и искаше да излиза. Прибра се чак сутринта в 8. Чудно ми е къде ходи и какво прави  толкова време Thinking.
Ами... не си единствената жена в живота му :mrgreen

Танче, уникално е котето, свалих си го да му се радвам. Ето почерпка и от мен:

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 13:46 от Делфина фон Ю.

# 325
  • София
Гледам Жужи и си мисля как една животинка може да поддържа козинката си така идеално бяла, като снежинка. Heart Eyes

А видяхте ли му розовите възглавнички на лапичките? Ох.

Странно е как прилича на Максим.

И Джесика има тъмничко около устата /но не козинката, а самата й  кожа е такава/ и ми прилича на мустака на Хитлер, като се загледам.

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 21:09 от Емел

# 326
Много сте мили всички! Благодаря за хубавите думи  Hug Аз нали съм Холандия в момента, а Жужито си е във Варна и ми е много тъпо, че не мога да си я галя и гушкам, а само й се радвам по скайп. Въпреки това съм много щастлива, че родителите ми я осиновиха и сега си живее принцески живот  Mr. Green

Месечинке, наистина прилича на Максим! Явно е често срещано това с черната козинта около очите - като издължено от едната страна, защото доста такива котенца съм виждала  Heart Eyes

Делфина това коте, което си показала е Кати от Варна, абсолютно сладурче, което в момента си търси нов дом, защото хората, които го бяха осиновили се оказа, че имат алергия... Аз даже преди да вземем Жужи си бях харесала Кати, но много бързо я осиновиха със сестричката и Кити  Peace

А за бялата козинка, и аз се чудя как може да е толкова снежна... а като видя пък чисто бели котки и изпадам в пълно умиление, мнооого са ми красиви! И всички останали де... невероятни животни са!

# 327
Момичета много се извинявам,че ви занимавам с друго освен котаците но искам да питам-има ли тук някой играещ IMVU??
Аз играя и много се запалих,но имам голям проблем-не приема никакви карти от нашата страна.Просто не става от България.
Трябва да имаш евентуално познат в чужбина който да ти направи тази услуга и после да му преведеш парите ...
Та въпросът ми е ако има играещ-знае ли се все пак някакъв начин да си купя някои неща за акаунта с картата ми оттук?!? Cry Cry
През някакъв друг сайт или нещо?!?

# 328
  • Costa Rica

Делфина това коте, което си показала е Кати от Варна, абсолютно сладурче, което в момента си търси нов дом, защото хората, които го бяха осиновили се оказа, че имат алергия... Аз даже преди да вземем Жужи си бях харесала Кати, но много бързо я осиновиха със сестричката и Кити  Peace

А за бялата козинка, и аз се чудя как може да е толкова снежна... а като видя пък чисто бели котки и изпадам в пълно умиление, мнооого са ми красиви! И всички останали де... невероятни животни са!
Да, знам че е Кати, членувам във варненската група, оттам е едната ни котка - Фея. Много се израдвах на снимките и реших да ги споделя - тази розова лапичка е само за цункане.

Да ви се оплача - Феята е ходещо инфекциозно отделение. Минахме през какви ли не гадости с нея. Последният писък на модата е ушна краста Sick Сега се лекуваме И за това.

# 329
  • София
Делфина, никога не съм чувала за подобна болест.  Shocked Аз често го казвам, за което, моля да ме извините, но защо не се обърнеш към хомеопат?

Общи условия

Активация на акаунт