Любители на котки - тема 42

• 48 535
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • Атлантис, Галактика Пегас
Джеси намери любящо семейство.  Hug Много е сладка. Като се прибере малкия от училище ще му кажа че вече е осиновена.  Wink

Съжалявам, че при вас опита донесе неприятности. Как сте ти и ръката ти?
Въпреки неприятности, дори снощи на вечеря мъжа ми обсъждаше, че ако е бил в къщи Томас нямаше така да реагира, и кроеше планове ако Джес не си намери родители за втори опит.  Rolling Eyes Просто явно допадна Джесика на сърдцето му. Нищо да е жива е здрава и да радва всички около себе си.
Ръката ми поболва, но слава богу имах два поредни дни почивка, което при мен е рядкост и не я натоварвам. Имам чувство че повече ме боли мястото на убождане от ваксината отколкото рани от Том.  Simple Smile
И аз в къщи съм в абсолютно малцинство.  Peace

# 466
  • Costa Rica
Страшно се радвам за Джеската!
Едно клипче от нас:
http://www.youtube.com/watch?v=-Jg3VeMNXgM

А ето това ме размаза:
http://www.youtube.com/watch?v=pUV1oTciznE&NR=1

# 467
Страшно се радвам за Джеската!
Едно клипче от нас:
http://www.youtube.com/watch?v=-Jg3VeMNXgM

А ето това ме размаза:
http://www.youtube.com/watch?v=pUV1oTciznE&NR=1

Хубав домашен зоопарк си имате, но съдейки по второто клипче, все има място и за още, ама вие нямахте ли и куче?   Laughing

Джесиката е  много щастливо котенце:  родено е с късмет, стана звезда във форума, а сега като я гледам така на снимките и на мен ми се доспива неудържимо... Искам коте и възглавницааа ... newsm45 (обаче подозирам, че шефът няма да одобри идеята хич)  Mr. Green

Ръката ми поболва, но слава богу имах два поредни дни почивка, което при мен е рядкост и не я натоварвам. Имам чувство че повече ме боли мястото на убождане от ваксината отколкото рани от Том.  Simple Smile
И аз в къщи съм в абсолютно малцинство.  Peace

Против тетанус ли е това, дето те боли? То нали, ако котката е ваксинирана редовно, няма нужда и против бяс  да се слага ваксината? За нея съм чувала, че е мнооого неприятна.  Shocked

# 468
Много се радвам за малката чаровница, че си е намерила мястото.  Hug Hug Hug

# 469
  • София и Морето от време на време
Вижте и това - котка осиновява зайче: http://www.youtube.com/watch?v=04RZrf3-Mgo&feature=related

# 470
Много се радвам за малката чаровница, че си е намерила мястото.  Hug Hug Hug

Ама направо си го намери. След като ги виждах с Емел как се гушкат, направо не вярвах, че ще си намери друг човек.

# 471
леле Делфи страхотно клипче...каква хармония Heart Eyes
Браво на Джеси Hug
Kordelia,желая ти скорошно оздравяване на ръката,на майка ми сиямката я беше разпорила по същия начин Confusedжестоко,чак пи антибиотик 1 месец,шиха я...страшна работа,но майка ми си беше виновна,котките се сбили и тя решила да ги разтървава ooooh!

Пинко пак се изпишка и из,,, където не трябва Sadвече не знам какво да правя.Милото е бесен,не ги пуска в хола заради малкия,но донякъде е прав.Най ме е яд ,че Томас страда от цялата работа,така жално ме гледа като минавам през коридора,то и на мен ми се къса сърцето.Но с тези две малки деца не мога да си позволя малкия косматко да си прави работите из цялата къща.сега съм ги пуснала при мен и децата в хола,че мъжа ми го няма и само дебна да не стане беля.Пинко и Мая лудуват на воля,Томас мърка в мен,а бебето спи Heart Eyesидилия.

Шпрейовете за отблъскване за съжаление се оказаха противопоказни за малки деца,пък и пише на тях,че трябва да се пръска на места които можеш да проветриш хубаво.Та и това отпада при нас.Още един месец и го кастрирам пък дано тогава се оправят нещата.

# 472
Ваксината против тетанус, предния път пак така ме боля, слагах я профилактично когато се оказах в контакт с болно от тетанус дете, с много труд го спасихме беше преди две години тогава писаха и във вестници за този случай.  Просто местна реакция на антитела. Няма нужда от ваксина против бяс.
В случая с Томас аз съм виновната, щото посегнах да го погаля когато той ръмжеше и се беше настроил отрицателно, то беше вой то беше чудо, предупреждаваше ни не ме пипайте, ама аз будала не разбрах.  ooooh!

# 473
Още малко по темата за домашните зоопаркове  Laughing

Чочо Попйорданов за котката си:
Цитат
- Искам да ти издам пълното име на котката, защото и за това съм чел какви ли не глупости – Папи-Папила-Багира-Петрова-Попйорданова-Черното ухо-Жълтото око, Дългата опашка, по мъж Чернишевска! Освен това си имам и куче – Александър Блек, английски спрингшпаньол, изключителен красавец. Двамата се разбират и живеят по-добре от много хора.
- Още ли гледаш животинки в къщи?
- Много обичам животни. Имам котка, куче, риби , папагал...Имах и канарче. Мислехме, че е мъжко, ма то взе, че снесе. Стават такива работи....и в живота. Папагалът е порода Жако, казва се Чочо-пича и много ме обича.
- Знам, че имаш белег на ръката от него.
- Ето го, ако го пусна сред хора, бая народ ще пострада. Обаче Александър-Блек Попйорданов е най-готиният пич на света. Прилича на баща си, тоест на мене де...
Източник -  Блиц  (доколкото може да им се вярва) Simple Smile

Снимката е от днешния 24 часа, много ми хареса и реших да потърся и повече инфо за котето.
Статията във вестника  няма връзка с котката, а пишат, че Ч.Попойорданов  бил болен и сега се  възстановява.

# 474
  • Costa Rica
Хубав домашен зоопарк си имате, но съдейки по второто клипче, все има място и за още, ама вие нямахте ли и куче?   Laughing
Нямаме. Преди години имахме дялово участие в един питбул, но остана в София като се преместихме. Тук наистина няма място, не че не искам куче.
А това е само половината зоопарк. Костенурката е разквартирувана при нашите, а във Варна има още една котка и морско прасе. Всички живеят в пълна идилия.
Ето другата половина зоопарк

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 16:36 от Делфина фон Ю.

# 475

Много е мила гледката на мъж, гушнал котка  Heart Eyes Така ми действа и мъж, гушнал малко бебенце- много умилително  Embarassed
Имаше една реклама на Уискас с едно сиво пухче и...татко му  Embarassed Не бих имала нещо против да стана мама на сивото пухче  Mr. Green Crazy Създателите на рекламата си бяха свършили добре работата и се бяха насочили право към сърцата на таргет-групата си, състояща се предимно от жени  Whistling

Делфина  Heart Eyes Страхотни са зайо и каките, втората порция зоопарк също  Heart Eyes

# 476
Дано мъжо да не се расърди че разпространявам снимката му в нета

Joy Joy Crazy Embarassed

# 477
И аз имам един намигащ Чарли  Wink Wink

http://img257.imageshack.us/img257/289/dsc06617i.jpg

# 478
  • Costa Rica
Ох, това коте може да ти докара диабет. Как се издържа на такова количества сладко?

# 479
Палечка, ама много е сладък тоя Чарли!!!
Малей ако ми е в къщи ... ще го гнявя по цял ден сигурно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт