Бързо лятото отмина, тръгна май-че на градина

• 30 036
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
мдааа и днес е празникът на стара загора  Heart Eyes
мен майчинството не ми омръзна, хем и почти цялата бременност бях в болнични Crazy

# 61
аз майчинство нямах. мисля, че месец след ражданео на петра само почивах. не помня всъщност... а след камен никакво майчинство нямах - петра тогава нямаше година и половина, а и работех. гърчаво време беше отвсякде и изобщо не си госпомням с нега  Mr. Green

# 62
Рапорт даден- тук съм Peace

# 63
сега!
ама след час може и да си другаде, че и при това неприятно-застала в една специфична поза   Mr. Green
 Hug

# 64
  • На морето!
Аз бях в майчинство и сега пак ми се излиза. не ми се работи нещо.  Rolling Eyes

# 65
и аз сьм тук  Wink

# 66
  • Перник
Аз бях в майчинство и сега пак ми се излиза. не ми се работи нещо.  Rolling Eyes

И на мен ми се излиза пак. Ама ми се и работи  Mr. Green

Калоян от вчера е с течащ нос, а посещението на зъболекар се отложи, защото вчера заради катастрофа на тир се прибирах от София 3 часа  ooooh!

# 67
ти може да си туксега, ама скоро и ти ще зачезнеш за 3 дни време на курорт Wink

# 68
ох, майче... от твоята уста, в Божиите уши! дано да е скоро, че майка ми има само 2 седмици отпуска, а тя вече тече  Confused това ще е единствената ми помощ.

светле, аз скоро купих една джаджа за сополи, дето се слага на трьбата на прахосмукачка и издьрпва всичко  Peace

http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1960

# 69
  • На морето!
ох, майче... от твоята уста, в Божиите уши! дано да е скоро, че майка ми има само 2 седмици отпуска, а тя вече тече  Confused това ще е единствената ми помощ.

светле, аз скоро купих една джаджа за сополи, дето се слага на трьбата на прахосмукачка и издьрпва всичко  Peace
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1960
Това звучи страшно направо! Помпичката, де.
Иначе за помощта- аз съм на принципа, че бабите често повече пречат отколкото помагат. Все пак ти пожелавам скорошно обебване  Hug

# 70
за бабите, сигурно е така, обаче майка ми си идва ведньж в годината за по седмица.сега по изключение са 2. искаше ми се да родя по- рано, та да му се порадва  Grinning
другата баба е болна за сьжаление. та ние помощ от бабите не знаем какво е  Grinning

а помпичката не е страшна, все пак прахосмукачката не я пускаш на макс  Wink

# 71
  • България
Привет! И аз ви мисля мили майчето още 2 в 1! Стискам палци!
Да ви споделя за детската градина разни работи:
1. вчера Коко ми каза, че едно от госпожите /назова я по име/ им е еказала "да мълчат, че ще има бой!"  #Crazy newsm78
Аз какво да си помисля за тези думи? Дали пък вече не ги шамаросват, аз дори като майка не смея да заплашвам детето си с бой, и въобще смятам, че тове не е начин да въведеш дисциплина... а за "другарките" май име е по важно спокойствието и ако може да нямат никакви ангажименти към децата, наблюдавам че постоянно зяпат телевизор ими ги остават сами в стаята / повечето деца са по малки от Коко, нямат още навършени 3г./
2. Уж някаква родителка написала призив към останалите родители /аз смятам, че това предложение идва директон от госпожите/ - да бъде закупен голям телевизор, с ЛСД екран, защото видиш ли бил по - безвреден за децата - и който е съгласен да даде по 20 кинта- вече 5ти ден са се подписали само двама родители - никога няма да се подпиша за това, та нима въобще е възможно безвредно гледане на телевизия от дете. Смятам, че дори в къщи му е прекалено пускането на детско, та камо ли цьл ден в градината. И нали щяха да са нон стоп ангажирани децата в обучителни занимания - кога ще гледат телевизия, и защо въобще трябва да гледат, апък и дали пък не гледат някой турски сериал..... newsm78
Вчера попитах дали се отопляват с нешо вътре в стаята, защото г-жата беше накачулена с няколко кат дрехи /явно е хладно/ и тя ми отговори неглижирано - ей там има един радиатор, май маслен, които го купили родителите на децата от предният випуск... и очите й почнаха да пърхат в молба за нов можеби. Не че съм за 20 лв. ,но по - добре ще е за мен да са примерно за радиатор или пък примерно за ремонт на тоалетните /защото те се оказаха в окаяно състояние/ или нещо полезно за децата, но в никакъв случай за телевизор.
Аз пък лично съм с хрема и зачервено гърло и ме е страх да не се разболее Коко, пък и от по следващата седмица съм в отпуската и заминавам в лека европейска екскурзиийка по женски.... Mr. Green
Целувки!

# 72
  • Перник
Силви, тази помпичка може и да върши работа, но не и при нас - Калоян не дава да му се пипне носа  Naughty Хайде, щом толкова ти се ражда, да се присъединя и аз към пожеланията да е скоро  Peace

Супермама, това, което пишеш за градината хич не звучи добре  Thinking

# 73
 Супермама това с ЛСД-то направо  Shocked,нямам думи.

# 74
аз откакто преди 2 години чух, че в една ясла в квартала персоналът предлагал на родителите да дават валериан на бебетата, че да били по-спокойни, на нищо вече не се учудвам. обаче станах хипер подозрителна и мнителна по отношение на хората, които гледат децата ми. за яслата (бивша вече) само добрини мога да кажа. днес даже планирам да идем да видим жениците там, че много работа свършиха, а грам внимание не получават като изпишат децата; за ДГ (настоящата) мога и хубави неща да кажа, и лоши. повече са хубавите, слава богу. откъм администриране на градината, директорът се справя добре - поддържано, ремонтирано, всяка година все нещо ново се добавя. а че ни извиват ръцете за разни неща, да, извиват ни, но пък и аз не се давам. за телевизор категорично не бих дала пари (но не ни и искат всъщност) ако ще и сАмият той да струва целия 20 лева. виж, за книжки ще дам много повече, стига само да ми поискат или дори намекнат. у нас има традиция всяка седмица в петък, след плуването, да се купуват х 2 (понякога и х 4, ако и аз харесам нещо) книжки - до скоро беше една за награда за петра, и втора за камен - да е по равно; а сега и за двамата като за награди. парите за книжки не са пари на вятъра, искрено вярвам аз  Peace

и хубава екскурзийка пожелавам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт