Бързо лятото отмина, тръгна май-че на градина

• 31 394
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Супермама- приятна почивка!

Мога да кажа, че миналата година аз купувах всички неща за яслата. Едната леля щеше да ми избоде очите, защото много, ама много искаше да купувам двд. Нищо не и казах, но си знаех, че никога да купя такова нещо. Накрая и казах, че играчките и книжките са по-важни за децата и че не са останали пари за двд.

За радиатора- тази година на родителската изрично им казах, да си оставят стотина лева за радиатор, защото миналата година трябваше спешно да ходим да купуваме. Беше паднал студ изведнъж и като почнаха да ме пришпорват да купувам. Очакваха, че като ми звъннат и аз ще хукна до магазина да купувам. От тогава си казах,че няма да се занимавам с такива неща. Беше доста трудно, гледах да изхарча парите по-бързо и да не ме тормозят. Пък и тогава имаха всичко....а сега в градината толкова много неща трябва да се купуват, да му мислят другите родители.

# 76
 И Мамамила и Силвето не са се разписвали от сряда Thinking,дали ще ни изненадат Laughing

# 77
Е поне аз няма да ви изненадвам Laughing На Силви стискам палци да е по-скоро
аз ще си бременея пък Crossing Arms

Вчера бях на преглед, всичко си ми е ок и ще се поносим още. Другото е, че доки излиза в отпуск от 23-ти и ако не родя дотогава ще трябва да се ражда при друг и това малко ме смути, но да сме живи и здрави, пък каквото сабя покаже.

# 78
Момичета, нахълтвам със спешно питане Hug С колежка ще посещаваме двудневен курс в Департамента за усъвършенстване на учители, който пък се намира на Княз Борис III ( което нищо не ми говори) Та молбата ми е, ако някой има представа от този район би ли споделил име на хотел, който да резервираме ?!  bouquet Може и на лични да не разводняваме темата Peace

# 79
Здравейте, момичета!  Hug
Наминавам да ви поздравя, пък тези дни ще ви изчета, че сега много ми се спи след двудневното завръщане от Дъблин и приключенията с френските авиолинии.

Специални гушки на бременните мами и когато му дойде времето да имате най-прекрасната среща със здравички мъници.

Маичка, ти намери ли си при кого да раждаш нормално?

# 80
Момичета, нахълтвам със спешно питане Hug С колежка ще посещаваме двудневен курс в Департамента за усъвършенстване на учители, който пък се намира на Княз Борис III ( което нищо не ми говори) Та молбата ми е, ако някой има представа от този район би ли споделил име на хотел, който да резервираме ?!  bouquet Може и на лични да не разводняваме темата Peace
родина и шипка ми се въртят - родина ще да е скъп обаче; можеш да чекнеш и наем на апратамент в района на пирогов   Peace

ние сме добре. децата са здрави, аз съм в края на един работен цикъл (от 5 седмици, та скоро ще поприключи), бая изморена съм и само калкулациите ме мотивират да продължа да работя с (полвинчат) ентусиазъм. друго не ми се пише, че много умряло при/край мен настроението  Tired

# 81
Отчет- на  линия съм още, никакви признаци за раждане Rolling Eyes.
Асе, аз се спрях на завеждащия родилното на втора градска, но точно той излиза в отпуск след 23-ти и ми каза, че ще ме прехвърли при негов колега, при който ходих по здравна каса на консултации. Та се надявам всичко да си е наред и все при един от двамата да си родя нормално Praynig

# 82
асе,какво става с френските... нищо: сигурно е било хубаво там, ти с двете деца ли беше Crazy
ех сега всеки път като влезна се чудя дали някой е родил бебче Grinning

# 83
  • Перник

Smiled,  подкрепям Майчето, но към "Родина", който е скъп и откъм интериор не е мръднал от соцализЪма, и "Шипка", за който нямам отзиви, мога да добавя и хотел "Централ Форум" май се казва - бившия "Славия"  newsm78 Отдалече добре изглежда, реално не знам как е  Thinking

Ние сме добре в общи линии - Калоян е леко хремав, а мен вчера ме тръшна някакъв вирус, от който половин ден не можах да стана, после обаче бях като нова, като изключим, че коремът още ме приболва  Tired

На бременните - скорошно и безпроблемно раждане  Hug

# 84
баси моят вирус е същият Crossing Arms за половин ден бях като парцал с 37.8 и после почти съвсем ок................ ама се емнах готвих, разхождах се по 1 и 4 часа 2 дни и после.... още 2-3 дни без т, но като абс парцал Crossing Arms и сега още ми е  Tired но вече съм на работа... мира мин уикенд вдигна лека т и с повръщане, но отмина пупупууууу аз щях да я гледам от сряда и в сряда наобяд точно вдинаггнах т Crossing Arms мислех да си почиваме...

# 85
и аз да съм вестоносче на прекрасна вест............... силвето е родила малкия марти днес!!!! много прилича на татко си и това е само фб инфото - да са живи и здрави Hug Hug  bouquet

# 86
   ехееее супер новина за начало на новия ден  Grinning
        Силви честито бебче Марти!!! Да Ви е здрав и кротък!!! Бързо възстановяване и те чакаме да разказваш.

# 87
браво! да са здрави и 4-мата!

# 88
Честито Силви, живи и здрави да сте и бързо възстановяване Hug

Аз си чакам още Rolling Eyes

# 89
  • Перник
Честит Марти на Силви! Да са живи и здрави цялото семейство! А на Силви бързо възстановяване!   bouquet

Нин, и Калоян вчера беше с разстройство, но без температура. Надявам се с това да се е приключило  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт