Мога да кажа, че миналата година аз купувах всички неща за яслата. Едната леля щеше да ми избоде очите, защото много, ама много искаше да купувам двд. Нищо не и казах, но си знаех, че никога да купя такова нещо. Накрая и казах, че играчките и книжките са по-важни за децата и че не са останали пари за двд.
За радиатора- тази година на родителската изрично им казах, да си оставят стотина лева за радиатор, защото миналата година трябваше спешно да ходим да купуваме. Беше паднал студ изведнъж и като почнаха да ме пришпорват да купувам. Очакваха, че като ми звъннат и аз ще хукна до магазина да купувам. От тогава си казах,че няма да се занимавам с такива неща. Беше доста трудно, гледах да изхарча парите по-бързо и да не ме тормозят. Пък и тогава имаха всичко....а сега в градината толкова много неща трябва да се купуват, да му мислят другите родители.
,дали ще ни изненадат 
С колежка ще посещаваме двудневен курс в Департамента за усъвършенстване на учители, който пък се намира на Княз Борис III ( което нищо не ми говори) Та молбата ми е, ако някой има представа от този район би ли споделил име на хотел, който да резервираме ?!
Може и на лични да не разводняваме темата

Отдалече добре изглежда, реално не знам как е