Бързо лятото отмина, тръгна май-че на градина

• 31 395
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Честито на мама Силви. Малкия Марти да расте много здравичък.  bouquet

# 91
Еха, браво Силви!   bouquet  Hug Да е жив и здрав малкият Марти, да се обичате и да сте много, много щастливи!  Hug

# 92
Честито ти момченце, Силви! Да расте здрав, силен юнак, детството му с кака Семира да е много щастливо и изпълнено с игри.
Бързо възстановяване и чакаме да ни пишеш.

# 93
                      Да е жив и здрав малкият Марти

# 94
blagodarq, momi4eta  Hug
rajdaneto be6e tejko, no 6te zabravq! marti se rodi 3.570 kg., 51 sm.
i, mai4e, ne pozna ni za pola, ni za denq, ne te biva za vra4ka  Mr. Green

# 95
ХАХАХА - дааа, добре, че не си изкарвам хляба с врачуване  hahaha

# 96
 Hug  bouquet Добре дошъл на Марти! Да е здрав, умен и добър!

# 97
  • Пловдив
Честито момченце Силви!да сте здравички и щастливички Hug

ох Ради тъкмо се стабилизира,носа си му е запушен още ,но днес реших че ще го пускам на градината,и го заведохме,тихо си влезна,всичко ок,но имаше една бележка с червен кръст .
А аз бях толкова разсеяна сутринта,прочетох я но докато я осмисля,досега като не съм се сблъсквала с ясли ,градини и болести,и пишеше че има болно от скарлатина дете ,но в друга група.
Като карантината е от 8.10,и в крайна сметка отидохме на обяд и го прибрахме.Но се надявам искрено да не се разболее,защото тогава ще стане наистина тежка ситуация.Като чета за протичането й,за антибиотици,за усложненията.Пък недай си боже аз или сетсра (и тя е бременна) да се разболеем,ужас.

# 98
Силви, честито бебче! Да расте здрав и умен!

# 99
  • На морето!
Силви, честито ви юначе! Да ви е здрав и спокоен!
Чакаме те обратно тук, със снимки и усмивка  Hug

# 100
Честит юнак на Силви! Прекрасна новина!
Нико11 - дано всички размине, нали е друга група... Praynig

аз съм малко по-спокойна, завърши един тежък период от много работа, приключих предадох проект и сега дишам и влизам в нормален ритъм
Калян ми беше болен- станахме пациенти на Френгов, но има ефект и се оправихме без антибиотици. за сега сме стабини и от вчера ходим на градина.

# 101
Здравейте и от мен на бързо. Май много отдавна не бях писала. Ние сме добре. Гледаме се с Никол в къщи защото не е приета на градина. Баткото ни вече е първокласник. Когато пише домашни и Никол се натиска да пише , ама нещо и омръзва бързо.
Честито бебче на Силви.
На всички болни бързо оздравяване.

# 102
Голямо затишие в нашата тема. Казвайте къде ще ходите уикенда, какво правят децата.....
Ники иска да я водя на клубче утре, а днес ще и правят още 2 кариеса. Предните 2 ги изтърпяла геройски. Малко плакала.
Габи почва ясла в понеделник и това е покрай мен и децата.
Хубава почивка   Nature Sun With Face

# 103
В такова приключение съм се видяла заради тия доктори, че нямам сили да пиша, а и не ми се приказва...
Януш, вашият хомеопат къде работи и доволна ли си от него?

# 104
Здравейте ит от мен!

Силви, да ти е живо и здраво момчето!   bouquet
Децата бяха болни цяла седмица, вече се оправиха и Митко от понеделник пак е на градина. Тук времето е отвратително, само мъгла и дъжд. Малката много се изнерви вкъщи, като не можем да излезем на разходка.
Уикенда ще сме си вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт