Бързо лятото отмина, тръгна май-че на градина

• 31 397
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Януш, вашият хомеопат къде работи и доволна ли си от него?
Да, Асе, доволна съм. 2 г. и половина само тя ни лекува. Доста често и звъним, ходим на преглед когато вече е доста сериозно, иначе описвам симптомите по телефона. Даже мъжа ми ходи преди обяд да го види, оказа се, че е с гнойна ангина  Sad. Ще ти пратя телефона и на лични.
Бяхме в Двореца на децата за 1-ви път, Ники излезе тъжна, защото сме я взели толкова бързо, искала още да играе  Mr. Green.

# 106
да не сте били на лего-то? значи сте засекли филков с 2те деца  Peace

# 107
дали има нещо такова интересно към този край на сф? Laughing този дворец не беше ли наспирка на метрото май newsm78

силве, чакаме да разкажеш!сладкото го гушкаш,кофтито вече са само минало Peace

вавка,супер,че се е  супокоил ради! дано вс да е ок с шарката Praynig

розалина, мира на 1.3 наистина си искаше да излиза вече Crazy

# 108
този дворец не беше ли на спирка на метрото май newsm78
с приближение: да, там е; иска 150 метра ходене от спирката на т. александров до следващата пресечка със стамболийски, но не е далече  Peace събота има лего конструиране и игротека от 10.30 до 12.30-13 часа, а в делниците има много неща - влез в сайта на ДД и ще видиш. по спомени, за 3-годишните има само пеене, художествена гимнастика, балет и занималня до обед.

# 109
Аз да се разпиша, че скоро не съм- още съм си 2 в 1 и си чакам спокойно.....За сега никакви признаци, но и имам време де. Мисля си че ако не пренося пак, поне до термин ще откарам Rolling Eyes

# 110
mamamilla, желая ти най- лекото и бьрзо раждане и здрава и пухкава бебка!

ние сме добре. каката има огромен мерак да помага, хвьрля нааканите памперси, пуска му песнички, когато плаче, помага за баня и носи дрешки. за сега ще си се гледаме тримата, няма да я пускам на градина, най- вероятно ще го отложим за март- април.

момичета, много е хубаво да ти замирише на бебче! някои с по едно чаве, да се замислят  Mr. Green

# 111
Благодаря ти, Силви Hug и аз мисля да включа каката в отглеждането на бебето, но и на градина ще ходи. Каката си изпитва нейните си чувства и нощно време примерно ме вика да я гушкам- етонощес към 4ч. ме викна, хубаво, че ще си я гушкам, но не можах да заспя отново и съм като парцалче  Tired

# 112
Силве,отново ЧЕСТИТО БЕБЧЕ.Инашият батко така помага за всичко с бебето,даже и неща които не може да ги направи има желание.За сега няма осезаема ревност,но все пак бебето не  му бута нищо все още.

# 113
Да, майче, в легото бяхме, т.е. Бойко я заведе, а аз бях навън на разходка с Габи.
Някоя събота може да се засечем с вас и децата  Wink. На Ники много и хареса, но повече беше очарована от кукления театър- Трите прасенца. Имало момент, в който вълка бръкнал в контакта и го ударил ток и Ники ми вика, че в книжката ни не пише така  Mr. Green.

Габи днес беше ученичка, добре мина. Поплаквала от време на време, но успявали да я залъжат лелите. Доста стояла до прозореца и гледала навън. По едно време лелята я видяла да се катери по перваза...чуди се от къде да си тръгне детето. Изкараха ми я разревана, аз я чух като започва да надува гайдата....но после и мина, игра, бяга навън, много приказва, весела беше, аз очаквах да е доста по-стресирана и се успокоих като я видях такава веселушка. Утре ще е по-трудно оставянето, но ще се мине и през това, няма начин.....На Ники пък и беше много интересно, че и Габи е вече в нейната градина и че я оставяме при лелите и.

# 114
Цяла седмица никой не е писал  Sad

Габи от вчера започна яко рев в яслата. Днес започна още от входната врата да плаче....Нищо ново покрай нас.

# 115
ми и аз чакам някой да пише, ама  Crazy
габи пък, айде дано бързичко да мине,прилагайте всички тактики, но най-силната ви е примера с кака ники де  Hug

# 116
И аз чакам да се разпише някой вместо мен , ама на- още съм си тук и си чакам Laughing

# 117
ех колко ли ти е вълнуващо  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 118
мен ако питаш, хич не й е вълнуващо, ами изнервящо. айде, сега в неделя да е - родените в неделя били щастливци, казват  Hug

ами какво да пиша като няма нищо смислено за казване. седмицата ми започна зле и до към средата все зле вървеше - отнесох неколкократни мъмрения на работния фронт без да имам вина, считам аз; бях буреносна, кисела, че даже и вкисната до към сряда, когато реших, че няма нищо лошо който иска да ме мъмри, само дето аз трябва да съм по-адекватна и вместо да вмирисвам живота на домашните, да пия едно вино и да мирясам. е, мирясах след това. междувременно, понеже нямам особено поръчки (ура!), се хаванах с хелоуинските преготовления - пипа нали е рожденик на хелоуин, та правя изненанди за гостенчетата. момчешките много ме кефят - меденки с нарисувани тикви, привидения, паяци и прилепи, а момичешките са по-човешки - има прицеси, пеперуди, цветенца - женска му кифленска рабита  Joy та тва е около мен - след гърча и нервите, сега съм на сладкарска вълна и това ще продължи до другата седмица, когато детето иска торта с формата на тиква да му направя. това добре - знам как да стане в основни линии. даже съм го правила за 1вия й РД, обаче сега тортата трябва да е за около 80 човека поне, така че не ми е ясно тая грамаданска торта как точно ще бъде покрта с масата. ще се пъна, де , пък каквото стане на финала, все от сърце ще е  Peace

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 19:53 от маик

# 119
Амии по-скоро ми е спокойно, понеже доки ме остави да чакаме за нормално, въпреки, че няма да е той в този случай, но пък постоянните проверки ме изнервят. Иначе, аз се надявам да е скорпи като мен и ми се чака  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт