. Ще ти пратя телефона и на лични. Бяхме в Двореца на децата за 1-ви път, Ники излезе тъжна, защото сме я взели толкова бързо, искала още да играе
. Ще ти пратя телефона и на лични. 

събота има лего конструиране и игротека от 10.30 до 12.30-13 часа, а в делниците има много неща - влез в сайта на ДД и ще видиш. по спомени, за 3-годишните има само пеене, художествена гимнастика, балет и занималня до обед.
и аз мисля да включа каката в отглеждането на бебето, но и на градина ще ходи. Каката си изпитва нейните си чувства и нощно време примерно ме вика да я гушкам- етонощес към 4ч. ме викна, хубаво, че ще си я гушкам, но не можах да заспя отново и съм като парцалче
. На Ники много и хареса, но повече беше очарована от кукления театър- Трите прасенца. Имало момент, в който вълка бръкнал в контакта и го ударил ток и Ники ми вика, че в книжката ни не пише така 
та тва е около мен - след гърча и нервите, сега съм на сладкарска вълна и това ще продължи до другата седмица, когато детето иска торта с формата на тиква да му направя. това добре - знам как да стане в основни линии. даже съм го правила за 1вия й РД, обаче сега тортата трябва да е за около 80 човека поне, така че не ми е ясно тая грамаданска торта как точно ще бъде покрта с масата. ще се пъна, де , пък каквото стане на финала, все от сърце ще е