Бързо лятото отмина, тръгна май-че на градина

• 31 404
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
неделя е, тъй че, булка, докладвай тук ли си или си зараждала  bowuu

# 121
Тук съм и няма никакви изгледи да раждам Rolling Eyes

# 122
Маичка,  Hug

# 123
ари вторник Hug вие бяхте ли гледали пол Flutter

# 124
  • На морето!
Тук съм и няма никакви изгледи да раждам Rolling Eyes
Спокойно, като второ раждане ще започне и приключи бързо и леко  Hug

# 125
Вторите хич не бързат да излизат, но ще стане скоро и това.

# 126
Нин, мома ще е пак Grinning

И при мен ще е като първо раждане- предния път ме срязаха уж по спешност и сега се ослушвам като глухо магаре, но знам, че няма да пропусна момента Laughing щом искам да си е нормално, ще чакаме да си тръгне когато то си реши. Снощи един час контракции през 10 мин. и после затишие, но си идва момента.
 Незнам защо, но и аз имам някакво предчувствие за вторник- поживем-увидем Peace

# 127
аз три поредни нощи имах контракции, на третата спрях да ги засичам и взех, че родих.  Laughing
Мая, споко, когато - тогава. Пожелавам ти да преживееш прекрасно раждане и разбира се най-сладкото бебче на света!  Hug

# 128
  • България
Привет и от мен! Силве, честит ти момък! Живи и здрави да сте!
Мая, чакаме новини! Стискам палци!
Ние бяхме малко болни, две седмици Коки не беше на детска- кашляше и хрема- нищо повече - но си постояхме в къщи.
Това обаче не ми попречи да си отида на екскурзийката - много съм доволна, ще разказвам друг път, днес съм наработа и нещо въобще не мога да се осъзная. Бях в Будапеща, Прага и Виена и успях да кача снимки и който няма време да гледа ето: http://tyti77.snimka.bg/travel/budapesta-praha-wien.544016

# 129
Страхотни снимки, супермама. Добре сте се забавлявали!

Ние тричките сме вкъщи, девойките бяха с температура цяла нощ, а пък през деня са си добре, все едно нищо им няма- играят, хранят се, весели са.

# 130
Ние пък като за разкош нямаме и вода, и не просто нямаме, а няма да имаме до 9 вечерта.  Twisted Evil

# 131
ей че противно време - нямам никакво настроение, а Лора е на екскурзия в Копривщица

# 132
  И при нас е отвратително времето,но пък така върша някоя застояла работа из дома Laughing
    Децата са що годе добре,като изключим,че Явор пак си мъкне някакъв сопол от два дни и Таня и тя тази сутрин киха и се сополиви ooooh! Утре имат тържество на есента в градината и Явор ще е на сцена bowuu аз май по се вълнувам от него,дано само си каже думичките високо Laughing,у дома може да надвика всичко,но стихчето едва го мрънка.
  Супермама страхотна обиколка  Peace
  Ася много гадно така д аняма вода,дано поне са Ви предупредили.
  На мамамила май днес й е термина,стискам палци Praynig

# 133
Ха, термина е днес, но нямам никакви признаци на раждане Laughing

Вчера бях на преглед и тонове и ме тушираха- много неприятно, но аз пък взех, че през цялото време се смях- ненормална работа  Joy Изобщо от два дни не съм спряла да се смея и то чак до сълзи- дано да е на посоки и после пак да се смея и да разказвам Laughing

# 134
а дано на смешно да е, че и на леко; а ако и днес е, халал да е  Peace
живо-здраво  Peace

ние здрави, камен палав, петра потайна, аз готвя за домашните, за партито, за какво ли не, филков работи, демек труд кипи и 'фърчи навсякъде   bowuu

Общи условия

Активация на акаунт