Бързо лятото отмина, тръгна май-че на градина

• 31 406
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
mamamilla, леко и безпроблемно да мине раждането  Peace
Ние (аз и Никито) бяхме болни, но се оправяме вече. Нищо ново покрай нас иначе.

# 136
  • Пловдив
мамамила  леко раждане ти пожелавам
и аз все съм в очакване,макар че има две седмици до термина
искам да ви питам,как по-големите дечица възприемат кърменето на бебето?само това незнам Ради как ще го възприеме,напоследък ми вика -ти като родиш ще си пак слаба,вчера ми вика- като родиш и циците ти ще станат пак малки!!!много ми е странно как ще реагира,защото съм го кърмила ,но само до 8 месец и не помни откъде е ял Simple Smile Grinning

# 137
 Здравейте!!!
   Да Ви покажа Явор,нали днес имат тържество и той има стихче дано се справи
 http://prikachi.com/images/56/2616056Z.jpg
 Ето ги и двете диванета  Laughing
 http://prikachi.com/images/55/2616055E.jpg

Нико аз не съм кърмила успешно,опитвах се,но то нямаше.Веднъж Явор беше в стаята и започна да вика"еййй Таня хапе мама,махни я,махни я ooooh!",но предполагам,че като  му обясниш за какво става дума ще разбере и ще свикне PeaceКак сте вие,свикна ли юнака с градината.
  Мая да вземеш да се разпишеш с бебе вече Laughing  Hug

# 138
честит ви първи сняг.

# 139
Разписвам се, ама за да честитя първия сняг  Laughing

А вас за бебето ще ви помъча още малко Embarassed

# 140
  • На морето!
Нати, много са ви красиви дечицата!
Аз също очаквам първото тържество с нетърпение, макар че Симеон страда от зверска сценична треска и не очаквам да се представи като Явор. В градината, когато е негов ред да каже нещо, навежда глава и мълчи. Преобразява се за секунди- от свръх енергично и вечно приказващо, пеещо и викащо дете, до скромно, тихо и свито момченце. Не знам защо е така, може да е фаза, която отминава, може и да е характер и за разлика от мен да се притеснява да говори пред аудитория.
МамаМила, бебоче се гушка на топло и не му се излиза, хитро е, аз също не бих бързала в това време.   Mr. Green
Ние сме добре- в къщи сме, Симеон се разболя от отвратителния грип с висока Т и кашлица, вече е добре, но не искам да го пускам на градина, където, убедена съм, има поне 2 болни деца. Сега аз започвам да се скапвам, но смуча разни хомеопатични топченца, ще видим как ще съм тези дни.

# 141
мая, а ти нали всеки ден ходиш на тонове?

нати, двечките изглеждат сладуресто заедно. обаче аз много добре знам как ангелчетата умеят много бързо се преобразуват в дяволчета  Joy

при нас живо-здраво  Peace

# 142
  • Перник
Нати, много са ти сладки децата! Heart Eyes Да са живи и здрави!

Мамамила, леко и безпроблемно раждане, когато и да е! Бебчо знае кога да излезе. Аз, ако имам някога второ бебе и преносвам, както първия път, няма да позволя да ми предизвикат раждането, както тогава...ама бях неопитна и неинформирана  Embarassed

И честит първи сняг  Mr. Green

# 143
Мдаааа, сега се връщам от запис на тоновете- добре си е бебка, но не ми е скъсена шийката и липсват контракции. Така, че ..........продължаваме с  luvbed пък дано помогне.

# 144
  • Burgas, Bulgaria
леко раждане и от нас с Нико  Hug

# 145
  • Пловдив
аз пък май ще раждам по-рано,вчера АГ-то ми видяла че имам разкритие,но не ми каза,преди малко  пак ходих в болницата уж ме извика за запис,а ме прегледа и каза че съм имала 4 см разкритие,а аз нямам никакви усещания за такова нещо,и искаше даоставам  в родилното,да ми пукнели водите ,на система и да раждам,а аз й казах че си отивам в къщи,нямам контракции,нямам болки,страх ме е така насила.и се прибрахме. Simple Smile

# 146
че то с това разкритие, ти докато получиш болки, и ш'ъ 'земеш да родиш  Peace
аз нали съм планово секцио - никак не ми харесва да не знам кога какво ще се случи. хиляди пъти бих предпочела да знам, отколкото да съм в стенд-бай позиция. явно вие сте с пъи по-здрава психика от мен  Peace
желая ви успех, девойки  Peace

# 147
И аз пожелавам леко раждане на двете мами  Hug Чакам добрите новини  Grinning

Ние сме добре. Митко ходи на градина, малката щурее вкъщи и вече започна да прави бели.

# 148
  Оооо Нико май по дорбе в болницата,аз така с таня уж с малки болки и почти никакво разкритие само за три часа нещата се обърнаха и изведнъж бебето просто изпадна надолу и спука водите сега си казвам добре че бях в болницата.Поне ходи пак на преглед днес.Стискам палци Praynig(ако не си родила вече де Mr. Green)

# 149
Нико, стискам палци, че с това разкритие току виж си родила вкъщи Peace

При мен нищо ново- признаци няма, чакаме си.......

Общи условия

Активация на акаунт