Бързо лятото отмина, тръгна май-че на градина

• 30 161
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Ауу, лошо, много лошо с тези гърчове. Представих се сценката, по-точно си я спомних, защото и аз я изживях покрай варицелата с бебка ooooh! При нас работата беше там, че тя видимо нямаше температура, а направи гърч, от рязкото вдигане на такава. Беше наистина кошмар и на никого не пожелавам такива ситуации. Изплашена от тогава давам за температура и при най-малкия симптом за нея.
Дано вече се оправят дечицата, много изстрадаха милите тази зима.  Hug

Мен ме притеснява факта, че в градината ми изнежват много детето. То милото дето беше  навън при дъжд, сняг, сега  излиза рядко и да го лъхне малко и се разсополява. А нямаше такова нещо. Много ги мързи нашите в градината да ги изкарват навън и все вътре наврени. Сега ходя да си я прибирам по-рано, че да я разведа на хубавото време.

# 616
леле, какво четох - гърчове, Ася  Hug
ние също сме болни - бронхичте, поредно
гледаме се.

# 617
Да оздравявате бързо!
Аз не отписах Мила, говорихме евентуално да я пускам до обяд и да я водя след закуска. Мила каза, че искала да ходи, но като станела на 4  Laughing . Изчаквам още месец- два, пък да видим, не за друго ми взех да изкрейзвам.  Crazy

# 618
гърчове, варицели, боклуци - марш!
аз вече 4 седмици чакам децата да се оварицелят, пък те не искат. тая година не ми стиска да ги навря както предни години в деца с пъпки, така че ще търпим. когато прихванат, дай боже да прихванат, тогава!

ние минахме значително спокойна зима. някой-друг жълт сопол, малко Т, но никакви силни лекарства. засега де. помня нещо, че предни години точно март са се тръшвали децата с рани пневмонии и бронхити, та дано сега ни подмине.
при нас много нови неща, но и не толкова. имахме 2 концерта от пеенето на децата, петра се научи да плува, камен върви и той по тоя път, ходят редовно на детска, запълваме им времето на макс, ние се чекнем също на макс, работим или не работим - зависи от периода, и изобщо - новини много (ако изобщо мога да нарека случващото се новини), но са по-скоро тип битовизми. много ми е криво така да нямам планове, да не очаквам нищо, да не правя списъци и да не редя схеми. ама така ще е тая година. филков очаква кризата да ни нашмари и въпреки че до скоро  му се присмивах зарад черногледите прогнози (коментарите уж бяха, че кризата вече отминава), напоследък си мисля, че точно тази година ще е най-тежката. м'че то банките точно сега започнаха да признават банкрутите, което значи, че положението върви към много лошо. ние все още плуваме над водата - имаме поръчки, въпреки че плащанията се бавят и клиентите се циганят, но ме притеснява, че сивото може рязко да почернее. при всички случаи тази година няма да правим пищни екскурзии в чужбина, нито ще започнем планираните ремонти. когато-тогава. за сега хубавината, която ни очаква, е тая седмица да идем до турция, юни - на море, и живот и здраве - септември да повторим морето, но в гърция. толкоз. което не е зле, но не е като да идеш за месец в перу или през месец да скааш до мадрид, до лисабон, до париж  Rolling Eyes
друго какво да кажа - не ми се чете и пише във форума напоследък. по едно време се разписвах в темата, в която уж колективно отслабваме, ама и там напоследък не се вдъхновявам. някак в безтегловност вися и чакам нещо да ме изненада и раздвижи.

за камен мога да кажа, че е влязъл в мега лигав период. в допълнение, любимите му неща са русалките, принцесите, рапунцел и розовият цвят. и не, не е прихванал от сестра си - тя не си играе с кукли и не обича розово. изглежда разсеян и разконцентриран, но се оказва много паметлив. не съм сигурна в бройката, но знае поне около 50тина песни и стихчета. я да видя: репертоарът от пеенето е около 15 песнички, дискът в колата е от 42, има още един с 12, знае и няколко стихчета от детската, така че общата бройка твърдо е над 50. браво бе! сега като ги написах и си дадох сметка, че хлапето не е никак глупаво. а сме го набедили за по-неумятен от сестра му (която в сравнение с някои наборчета също е неумятна). някакъв конкретен интерес у него за нещо не виждам. от вещите из къщи като че ли най-много си играе с пъзелите, но ако са с принцеси. напоследък откри игрите на компютъра - започна да се занимава с буквенката и игрите от 'кой светна луната'. на 2рото по-се кефи, но аз предпочитам да цъка буквенката. ясно е, че не познава буквите, но сестра му много му помага - тя показва коя буква да 'лови' и той го прави. понякога са чудесен тандем, но друг пък шумът в къщи е кански. точно сега са кротки - седят на дивана и ядат захарни мечета в очакване на сънчо. но преди малко крещяха като откачени. шумът много ме напряга, пък не знам при вас как е.
за мен какво да кажа - имам огромен текст в хтмл формат, което е ново за мен. първо бях ужасена, но сега се забавлявам, докато го работя. много ми е интересно и изобщо не е било причина да се паникьосвам. още по-хубавото е, че понеже форматът е нов за нас, то нямаме срок, което е страхотно!, а подозирам, че и ще ми платят повече от обичайното.
толкова аз нас;
дано това отпуши желанието ми за общуване - електронно, реално или там каквото. напоследък нито ми се пише, нито ми се говори, нито ми се сладкарства. както казах, криза е  Mr. Green
няма да чета фермана за грешки. твърде много писание е. ако някой ме е прочел - евала: ще черпя в сгоден момент  bowuu

# 619
От висока Т много ме е страх, имахме една комяийка с изкривено наполовина лице точно от гърч последвал от висока Т, та не чакам да стига 40 Crazy

Maйк, изчетох те Mr. Green демек да почерпиш требе Flutter Ма споко, като мине кризата Joy

При нас нищо интересно няма, Дево започва да проговаря Rolling Eyes Така ми се беше свила душичката, че незнам, особено сравнявайки го с латерната наречена "кака", която на 2 можеше да ме продаде с пазарлък Rolling Eyes

Боледуванията и при нас бяха по-малко като че ли, но не липсваха де, 2 грипа с усложнения изкараха и двамцата, че и аз даже Crazy

Кака ще е първокласничка на есен, та там са ми вълненията на мен Laughing

Аааа и аз се боря с килограмите, че то вече мойто на нищо не приличаше, не успях да влезна в нито един чифт дънки в магазина и се заех с таз не лека задача Tired

# 620
любимите му неща са русалките, принцесите, рапунцел и розовият цвят

Joy Joy

Maйк, изчетох те Mr. Green демек да почерпиш требе Flutter Ма споко, като мине кризата Joy
и мен така  Mr. Green

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 16:39 от ninochka

# 621
ще черпя, ще черпя! ама друг път Simple Smile
дианче - какво си се затръшкала - гледам ти линията, че си на 3-4 кила от целта. вярно, че последните най-бавно падат, но ще ги махнеш до лятото! аз сега съм на килограмите от лятото на 2004та (преди петра), което е добре. ще ми се като че ли да сляза до нивото на 2003та, обаче не съм убедена в каузата и затова и не напъвам твърде. ако падна надолу, падна, ако ли не - голямо важно;
сега ще пия кафе  bowuu

# 622
  • Перник
b]Майче[/b], и аз те прочетох  Mr. Green
Янче  Hug не искам и да си представям какво си преживяла. Дано да са здрави вече девойките.
Аз давам температуропонижаващо още на 37  Embarassed ама с тая паника мъж ми, няма начин. А и подозирам, че нормалната температура на Калоян е ок. 35.5.

Ние сме здрави, пу-пу, добре сме. Калоян пише букви и цифри по свое желание. Не знае нито 1 песен или стихче. Confused

# 623
  • Варна
Светле, как така, 35,5 много ниска бе, поне 36 и нещо трябва да е според мен, оо, студено човече Mr. Green
За протокола или записките ти Майче, вметни ме в тефтера с почерпките Joy Joy...прочетох всичко с голям интерес, че нали си знаеш, вашето семейство си е забавно и дори да ви е ударила кризата, пак ми беше интересно да те прочета. А и Камен с тези принцеси и розово, ме тръшна Joy Joy Joy Живи, здрави.

Ние сме в подготовка на пролетно тържество- роля Калинка Heart Eyes
Аз пък ще творя почерпка и тези дни се заравям все повече в готварския форум и скоро ще споделя какво пролетно, вкусно нещо съм сътворила.

За Мирелка мога да кажа, че ми е послушна, въпреки, че и тя си има периоди на лиготия и непослушание, но в рамките на нормалното според мен.
 Малкото обаче започва да показва един характер..оле, мале, не зная как ще се развият нещата там, ама да са живи и здрави, както и ние покрай тях.
Лека нощ Heart Eyes

# 624
румка, нищо не каза за твоята диета Hug
аз май забравих да разкажа,че мира имаха 1вото тържество!!! тя беше с две роли на пролет и на лале - може да кача снимка някой ден Heart Eyes много беше вълнуващо, а всички дечица се справиха чудесно Flutter

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 14:28 от ninochka

# 625
Aaaa, Нин, как така някой ден, качвай сега снимките  Wink
Искам и аз да ходя на тържество, да правим костюми...Но казаха, че тази година няма да правят в градината, били малки децата, чак другата година. Ники колко ли неща е изтървала, даже ме питаше кога ще ходи на градина и че искала да бъде там с приятелите си.
При нас нищо ново. Аз и мъжо на работа, децата в Сливен. В петък ще ходим да си ги вземем. За 1 месец вкъщи съм позабравила работата Embarassed, та тормозех колежката с въпроси,но тя казва всичко  Grinning.

# 626
хич не са малки, аз за яслата мнгоо съжалявах, че нямахме нито 1, сега и коледно исках, поне пролетно-майчинско имахме Flutter беше просълзяващо-готино Heart Eyes
мнооооого съм горда с диадемката на пролет, която направих за моята пролет Heart Eyes шапката на лаленце не беше нещо особено, но пролетта Flutter особено се възгордяха, като и госпожата й се хареса съвсем искрено, а тя е виждала какви ли не разни такива... та се изкефих Blush Mr. Green взеха рецептата и материалите от крокотак Flutter
ще кача снимки... някой ден :Р тези дни такава глава ме боли, днес не искам да отварям компа даже вкъщи Crossing Arms имам си айфонче  Flutter Flutter та с него се занимавам много също и Crazy

# 627
  • Варна
Добър деннн
Нини, какво да ти кажа за моята диетка, тя е 90-дневната, тази в която си хапваш шоколад и торти и пак отслабваш Mr. Green майтап, майтап ама си е точно така. За тези, които не са я чували, е на принципа на разделното хранене, много е разнообразна и здравословна. Чувствам се много добре откакто я спазвам, а преди това бях започнала да имам проблеми с кръвното, заради килцата най-вече Embarassed Свалих 11 килограма за два месеца, имам още 1 месец да се опитам да ги задържа, а и да сваля още някой друг. После ще направя почивка от 3м. и ще я врътна пак септември, за да сваля и другите, които желая. Ще станее Mr. Green

Вчера бяхме на тържество в градината. Верно много трогателно и мило, не пропуснах да се просълзя, ама браво на децата. Справиха се много добре, казаха си думичките, изпяха си песничките,супер бяха.  Завършиха тържеството "Обичам те мамо" и как да останеш безучастен към думите им. Страхотно просто.
Тея, против очакванията като седна в мен и изгледа цялото тържество без да гъкне, беше улисана от децата и се забавляваше и тя.
Ето снимки:
ФБ: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=211859955496445&set=a … 72953&theater
други: http://www.flickr.com/photos/42177676@N07/

# 628
ммм и при моята така, но нямам още резултати - браво на теб!!!  Flutter аз не могааааа диети такива, колкото и да ме ограничават във вид храна и време, полудявам Crossing Arms ooooh!
суерп за тържеството, да са ни здрави Heart Eyes

# 629
  • България
Много сладки деца.... И ни чакаме тържеството, на което за прав път ще бадем допуснати като публика - на 29.03. - вълнувам се от сега.
Честито Благовещение. Аз пък днес ще ям риба - щото реших, че ще постя - то аз месо под никаква форма не ям от 16 години, ама сега без мляко и млечни продукти ми е супер трудно.... но да ви кажа има диетичен ефект - не мога да кажа за килограми надолу, но дрехите ми оширяха - то може и а е от това че от три седмици не съм хапрала и сладко и хляб..... ама съм гладна де .... признавам си.... Wink
И ние засега сме здрави - ако това се задържи в същото положение - ще е първият пълен месец с посещение на градината...
Стахотно време е днес - хайде на разходка в обедната почивка...
Целувки на всички малчовци!

Общи условия

Активация на акаунт