Бързо лятото отмина, тръгна май-че на градина

• 30 403
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
ама че затишие Crazy

имам код за ларедут за 20 евро подарък над 45 евро покупка + бд. някой да ми се купува нещо за 45 евро, пък да си разделим 20те подарък  Grinning

# 601
ninochka Мила как е диетата  Hug, аз вече съм бая отгоре и незнам този път каква диета ще захващам след кото родя  Crazy.
Теди за сега е добре предната седмица беше малко болна от това че ониде 1 сед. на ДГ , но се пооправи и тази седмица си беше на ДГ.Сега чака утре да стане че има имен ден и ще ходи да гледа конете как се надбягват  Hug Crazy

# 602
Да ви почерпя виртуално  Crazy
Днес имаме вкъщи 3-ма именници.Моята Теди свекъра ми и свекърва ми Crazy Hug

Теди е доволна от днес за сега.Ходи да гледа с бащи си конете,после си купила и комплект за кафе до ей сега кафета ми прави  Joy,и сега вече спи.

# 603
  • Варна
Със закъснение, честит имен ден на нашите именници, ама то и у нас имаше двама- баща ми и Тея Mr. Green
И ние така, ходим по гостита, събота, неделя, абе всяка почивка използваме за да се разнообразим. И на децата се отразява добре смяната на обстановката, вниманието на баби и дядовци.
Днес е прекрасен, слънчев ден. Друго си е когато времето е добро.  Nature Sunny

Гачони, не ги мисли сега тези килограми, гледай си бременността. После ще се залавяш и за тази задача, всичко по реда си.
Нин, то хубаво предложение си вкарала, но най-вероятно няма да пускаме поръчка (избягвам сайта Mr. Green), че  миналия месец направих две много хубави поръчки (и цената им беше добра Mr. Green). Кажи ти с каква диета се бориш? Hug

# 604
  • Варна
Побут Rolling Eyes
Голямо затишие....

# 605
ха - а ти???
аз съм на fast5, има темичка тук, ядеш каквото и колкото искаш в 5часов прозорец от 24те часа Flutter

аз ще си направя някаква поръчка по-нататък, има мн далаверски кодчета, всъщност по-далаверски от описаното от мен Crazy

здрави именици Hug

# 606
Привет от мен, наистина голямо затишие в темата, та да  ви разкажа нашите болежки....
Щяхме да оставяме децата в Сливен за 1 седмица, да ги гледат свекърите, защото ми беше омръзнало от вируси. Просто нямат и 1 седмица на градина и болни. Тази зима беше много тежка.
Дойдохме тук и вечерта Никита вдигна темпер., в неделята цял ден и едва я  сваляме, т.е. поспада до към 38. Ходихме в спешния- казаха херп ангина. Боли я гърлото и цялата уста е в афти-по езика, сливиците, небцето....милото не можеше нищо да яде и пие. Следобяда направи гърч. Ужасна гледка е, няма да описвам подробности. Увихме я в мокри чаршафи и дойде на себе си. Цялата работа беше сигурно най-мнгоо 1 минута,но тя се тресеше и аз с нея, толкова се изплаших, сърцето ми се разхлопа даже.Отвори очите, искаше да извика , но не може. Мъжа ми отвори с триста зора устата и да видим дали не си е глътнала езика(това става вече като говорим с лекарката ни и тя ни казва какво да правим). Отворихме я , тя извика и дойде на себе си. Пак към спешното. Взеха ни в болница,въпреки че доста се чудеше лекаря,но явно заради това ,че не може да пие , каза да и влеем една банка глюкоза. Но на седващия ден като и направиха рентг. снимка се оказа,че има усложнение от ангината и бам- бронхо-пневмония. Втори антибиотик. И така цяла седмица. Доста я понадупчиха и и изпати детето,но нали мина и е здрава. Тази седмица правихме ЕЕГ на главата и преглед с 2 детски невролога. Казаха,че няма нищо обезпокоително,но през следващите 6м. трябва да внимаваме с темпер. и при 37.5 и да даваме нурофен, защото мозъка помни информацията и да не се повтори гърч.
Габи беше изкарала вируса преди 5 дни,но тя си пие много вода и си мина при нея само с хомеопатичните.
Качваме се към Карандила, чистия въздух се отразява много добре на Габи, веднага и се приспива и не иска да върви Mr. Green, Ники пък бяга пътеката и много се кефи в планината.
Лека нощ.

# 607
о ужас ужас
добре добре,че вс е наред сега пупу Hug Hug Hug Hug

# 608
Мамина джвъчка сладка, как си е изпатила!  Hug Hug Hug
А аз си мислих, че а тази възраст вече не са рискови за гърч, ако досега не им се е случвало.  Някой от вас с татко й правил ли е Т гърчове като малък?

# 609
Янче  Hug, добре, че вече и минало, но ти си знаеш как си го изживяла. Дано да не се повтаря и хубавото време да спре болната вълна.
Аз много добре се заредих тези дни от слънцето, че ми беше писнало вкъщи без слънце- очаквам новото затопляне Simple Smile

# 610
Сестра ми е правила гърч, аз  и мъжа ми не сме. Те и затова и правиха допълн. изследвания, да не е наследствено,но не мисля....
Днес съм много доволна.Най-после си купих желания килим. Точно разцветката,която толкова време търсех,че и ми го намалиха.

# 611
Qnush Милата какъв ли ужас е било.Радвам се че вече сте по добре и дано повече никога да не се повтаря  Praynig Heart Eyes.
Тези дни найстина беше супер времето, но от днес малко лошо но дано да е за кратко.Макар че Теди май нещо пак ще се разболява  Sad.

# 612
сега остава и да ни го покажеш килима Flutter

# 613
Днес съм много доволна.Най-после си купих желания килим. Точно разцветката,която толкова време търсех,че и ми го намалиха.
А честито, със здраве да си го настъпвате!  Grinning

За високата Т, аз ги оставям моите диванета с 39 и кусур и не давам за смъкване, само ако почнат да стават неспокойни, да изстиват ръчички и крачета, ма сега като сподели това, ще ме е шубе.  Thinking Всъщност по-скоро гледам не толкова термометъра, колкото състоянието на детето, защото, ако се стряска при 38.2 давам, но ако е спокойно при 39.2 не - изчаквам да видя как ще се справи и тогава действам или не.
Иначе супер, че сте реагирали толкова бързо и сте я охладили веднага.
А Ники как е сега, разиграва ли сцени от болницата?

Аз ще отписвам Мила от ДГ. Тя е на пореден курс кортикостероиди. Последните доктори при които ходим са на мнение, че изобщо не е добра идея да посещава градина предвид състоянието й, заради препаратите и храните там. То не, че е ходила на градина. Има "навъртян стаж" - 2дни и половина. При тези обстоятелства да държа място ей така, за да има такова ми се струва престъпление, все се надявах да тръгне, но както се вижда няма да стане. А и Борче както вървят нещата няма да го допуснат заради ваксините, така че направо на предучилищна. А аз  Crazy

# 614
какво мислиш ти? добре ли го понасяш? ще се занимаваш ли с работа от вкъщи? това от една страна е мнооооооооого хубаво за тях и за теб, от друга не... сложен въпрос, но като няма избор - немаш и място за чудене Laughing

май бях чела, че ри леко висока т може да се направи гърч, ако е предразположено детето ох не дай си Боже

Общи условия

Активация на акаунт