Пепел от рози по БТВ - 15

• 58 489
  • 742
  •   1
Отговори
  • на морето

Пепел от Рози по БТВ 1
Пепел от Рози по БТВ 2
Пепел от Рози по БТВ 3
Пепел от Рози по БТВ 4
Пепел от Рози по БТВ 5
Пепел от Рози по БТВ 6
Пепел от Рози по БТВ 7
Пепел от Рози по БТВ 8
Пепел от Рози по БТВ 9
Пепел от Рози по БТВ 10
Пепел от Рози по БТВ 11
Пепел от Рози по БТВ 12
Пепел от Рози по БТВ 13
Пепел от Рози по БТВ 14

За тези от вас, които са пропуснали някой епизод:

1. каналът на dr_dre                :    http://vbox7.com/collection:1622963
2. каналът на krisi113   :    http://vbox7.com/collection:1622963
3. каналът на cveti77   :    http://www.vbox7.com/collection:1660674

Туитъри на актьори, които със сигурност са те, не са фейк профили.
Енгин Йозтюрк - @Engin_Ozturk - https://twitter.com/Engin_Ozturk
Бура Гюлсой - @BugraGulsoy - https://twitter.com/BugraGulsoy
Фърат Челик - @fratC - https://twitter.com/fratC
Мурат Далтабан - @raufmurat - https://twitter.com/raufmurat
Бюлент Сейран - @Bilents - https://twitter.com/Bilents

# 1
  • на морето
Скъпи дружки , добре дошли , в новата тема !  Hug
Чувствайте се като удобно и уютно в нашия виртуален дом !  
Вече е лято - сезон на слънце , море , ...планина .... и най -вече - положителни емоции.
 Както казваше една съфорумка от съседната тема КВФ - все по -често ще ползваме линка за "живот извън интернет"  Mr. Green / дано няма нищо против , че я цитирам  Rolling Eyes Embarassed Peace  bouquet/     Така , че в сезонът на масовите отпуски ще е съвсем логично от време на време да " изневеряваме " на нашата темичка с други занимания  Wink Sunglasses Laughing Ноооо, пак  ще се връщаме тук , нали ?
Тук , където  духът на споделените  мнения и размисли е на взаимно уважение и толерантност  - както винаги !  Hug Hug

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 07:59 от asha

# 2
Аша,  Hug благодаря ти за темата и както винаги за милото посрещане.   bouquet

Толкова ми е приятно тук, в темата - с вас, момичета.  Hug
Благодаря ти Аша, че за 15-ти пореден път ни даваш тази възможност - да сме заедно, коментирайки сериалчето ни и уважавайки се взаимно. newsm51 newsm10

Ние ще продължим да вървим по нашия път, постлан с рози. Flowers Rose

# 3
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН В НОВАТА ТЕМА!

За нашата мила приятелка и домакиня!

За мен е чест да съм част от вашата компания. Дано въпреки евинтуалната лятна почивка на любимия ни сериал това си остане нашето кътче, където се чувстваме уютно и приятно и споделяме мислите и чувствата си! Hug

# 4
Здравейте Hug

Аша, благодаря за новата темичка! Тук ни е много приятно, уютно и весело! Благодаря ви, момичета! newsm51

Марги Hug за Мелтем сме на различни мнения, но точно това е чарът на един форум - различните мнения и виждания. Изключително ми е приятно, че винаги в дискусиите ни доминира взаимното уважение!  bouquet

# 5
Цитат
Дана,  Hug
За Мелтем, просто отговорих с мнение на пост на Мими, и той е свързан с конкретни нейни цитати, предполагам си видяла. newsm78
За извинението... newsm78
цитат на Мими
Цитат
"Сега търси възможност да се извини на Фатмагюл че не е повярвала на нейните думи преди сватбата чрез свидетелстване против Яшаран"

За ивинението на Мелтем коментара ми бе, че не виждам извинение от нейна страна или желание за такова до момента.
Не е ставало дума дали е нужно извинение или не
... Naughty

Но щом така поставяш въпроса...ще си позволя мнение...да, Мелтем дължи извинение на Фатмагюл, защото веднъж вече я подведе, че тя може да разчита на нейната подкрепа-когато й даде пръстена на Селим, а след това я помоли да не намесва директно името й. Обеща й такава/подкрепа/ но без никой да разбира, че идва от нея.

С удоволствие бих поспорила с теб, а и с всеки за Мелтем, но предлагам да е по теми, конкретни казуси или въпроси, дори и когато става дума за един образ.Thinking
Все пак трябва да има някаква рамка дискусията, иначе е твърде общо да се говори за Мелтем и образа й и се разводнява спора, дори се оказва, че говорим за различни неща и моменти.

Прочетох поста ти, разбира се интересна гледна точка, определено различна от моята. Peace
За повечето неща съм писала, в съответните епизоди, но ще го направя пак. Само ще си позволя да направя едно планче, за да се движим в една посока все пак, ако не възразяваш. Hug

Но вече ще е в новата тема. Peace

Марги Hug аз приех, че Мими има предвид не конкретно извинение, а по-скоро, че Мелтем подкрепя Фатмагюл в известен смисъл и от вина, че не й е повярвала преди сватбата. И в отговор на твоя пост, че не си видяла извинение от нейна страна или желание за такова, коментирах отговаряйки и на двете ви. Може би не подредих правилно отговора си ooooh!. Имам предвид, че според мен Мелтем не дължи извинение или конкретен жест на извинение на Фати, за това, че в началото не й е повярвала. Нормално е да не й повярва, а може и да го е направила, но имайки предвид сублимността на момента, да не е могла да реагира адекватно.
Относно твоя коментар за извинението - аз лично, не мисля, че Мелтем дължи извинение на Фати за това Peace И ще се обоснова: Мелтем даде пръстена на Фати и давайки й го я помоли да не разкрива името й. Това за мен не е подвеждане Naughty, а искрено изразяване на позиция. Решение лично на Мелтем е до колко иска да се набърква името й в този случай, имайки предвид, че тази халка не е доказателство и не би била смятана за такова в съда. Мелтем беше искрена и помоли Фати да запази в тайна името й, защото явно не беше готова за такъв тип публична намеса. Решавайки да й помогне, Мелтем сама решава до каква степен би се ангажирала с подкрепата и помоща, в зависимост от личните си причини и емоции. В този смисъл, аз лично, не мисля, че някой трябва да се извинява на друг, че направеното от него добро или дадената подкрепа са наполовина, а не цели и пълни. Защото в крайна сметка всеки си има и своите причини - малки или големи, но все пак причини. Може човек да е добронамерен, да има желание да помогне, но да няма възможност напълно да разгърне тази своя подкрепа, поради негови си лични преживявания, затруднения и т.н. Може би не се изразявам правилно и точно Mr. Green, но предполагам, че горе-долу успях да предам някаква форма на мислите си newsm78:mrgreen:.
Марги Hug съгласна съм, че трябва да има рамка нашата дискусия и да обсъждаме конкретни въпроси или поведение на героя.

Момичета Hug до после!

# 6
Здравейте в новата ни тема 15! Hug

Специално за Аша и всички, които споделят в темата, за всички,
които само гостуват на балкона четейки, но обединени от харесването и интереса си
към и за сериала Пепел от рози/КВФ

Момичета, нека за пореден път изпълним това виртуално място-темата ни...
с усмивки, мисли и споделени преживявания провокирани от сериала и не само.
Нека продължим да събираме хубави спомени и ние! newsm10

Благодаря, че ви има и мога да бъда част от компанията тук! newsm51

Да вземем да я започваме и новата тема с размисли и дискусии, какво ще кажете? newsm78 Joy
 Така да бъде и да е на добро! thumbsup hug

# 7
# 8
# 9
# 10
Понеже се събраха доста теми за коментар/което е добре, да не решите, че се оплаквам  Wink/
а и ме знаете, че съм по планчетата, да ви споделя и този за вечерта. Peace

1. Няколко думи за епизода, защото имаше много силни и нови моменти.
- развитие на делото
- Фатмагюл и Керим
- медиите...плюсовете и минусите, когато се намесят и те... newsm78
- Керим и баща му
- Мустафа и Асу

2. Много ме впечатлиха особено част от отговорите на Берен в интервюто с репортерката Шафки.
Цитат
Шафки- Дали продължаващия успех от Забранения плод до Фатма не се дължи и на режисьора . Вие двете сте сформирали един много добър екип. Двете взаимно се разбирате и тя е способна да изкара най-доброто от твоите актьорски качества.

Берен- Разбира се. Актьорът никога не може да постигне успех сам. Рзбвира се той трябва да е талантлив, но също трябва да са налице добър сценарист, добър режисьор, които помагат на актьорите. Ние сме около 100 човека екип. Всъщност зрителя се наслаждава на сериала, понякога без да осъзнава усилията положени за сериала. Те виждат красива картина, добро осветление, красива музика...много са параметрите, които правят един сериал успешен, . Ето защо сам актьорът нищо не може да постигне. Задължително е да има добър екип.

3. Дискусията за Мелтем...
Ето, че и един образ, като този на Мелтем, който е с второстепенна роля и значение, може да бъде доста обстойно разгърнат и да предизвика обширна дискусия. Peace
Темите и въпросите около нея са много, при това интересни и със значение за сюжета и историята.
Мислих си, дали няма да е добре да разделим цялото й участие до момента на няколко периода или етапа... newsm78
Например:
1. От нощта на изнасилването до сватбата.
2. От сватбата до подаването на жалбата от Фатмагюл и ареста на Селим.
3. От ареста на Селим до смъртта на баща си.
4. След смъртта на баща си до момента.
И към тях вече да отворим отделни въпроси и теми, нещо като мини дискусии. newsm78

Вие какво мислите? Дана? Hug

# 11
Момичета Hug страхотни снимки, колажи и гифчета!

Ани Hug прекрасни Фати и Керим! Heart Eyes

Марги Hug по точка 1 ще коментирам утре Wink

Момичета, пожелавам ви спокойна нощ и приятни сънища! До утре! smile3524

П.П. Марги newsm10 за Мелтем.

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 00:23 от dana78

# 12
Марги,  Hug и аз съм съгласна относно планчето, което си направила за Мелтем /както и за серията/.  newsm10

Но аз ще се включа утре, тъй като много ми се доспа.  newsm46

Дана,  Hug

Лека и спокойна нощ. До утре!  smile3524

# 13
Керим и баща му

Значи има епизоди в които се радвам и в които-не, в които се ядосвам и в които-не, в които съм притеснена и в които-не, в които ми е спокойно и в които не...и така май мога да изброявам още много, но няма епизод  Stop който да не ме просълзил дори за минута. Naughty Cry

А в този тази вечер даже повече от минута... smile3518
И това бяха сцените на Керим и баща му на гроба на майка му и когато му се обади и успя да изрече...татко... Thinking

Керим на гроба на майка си...толкова мъка имаше в очите му докато не успяваше да намери думи за причината за липсващата все още прошка за майка си. Сякаш всички спомени от детството отново преминаха през него и го натовариха с болка, за пореден път загуби, всичко онова в което бе вярвал. Rolling Eyes

Но в същото време ми направи впечатление нещо ново у него, сега го нямаше гневът му към майка му, той спокойно говореше, макар и само в мислите си, как иска, но не може да й прости, но за сега. Ето, че той сам даде шанс на себе си и на нея, това да се случи все пак някога и някой ден...

И баща му, как леко и ненатрапчиво се появи там на гроба, смирен, изпълнен с разбиране за чувствата на Керим в момента, зареден с търпението на годините, на преживяната раздяла...
Готов да чака до момента в който сам Керим намери прошката не само за майка си, но и за него...
Забелязахте ли, че даже не посмя да вдигне глава и очи за да погледне Керим, толкова силно осъзнаваше грешката си и болката, която е причинил на сина си, по този начин показа готовност да изтърпи със смирение всяко негово решение.
Този мъж ме впечатли, този баща ме впечатли. Peace

Дениз в случая изигра голяма роля за тази крачка която направи Керим към баща си. Неочакваното от него нейно по-хладно и резервирано поведение, по-малко думи и приказки, и само подаденият лист с телефона и адреса и оставеният му избор сам да реши дали да се обади или не, го накараха да се замисли...време ли е и може ли да направи стъпка напред към баща си, към човека, когото виждаше в момента.
Можеше ли да се раздели с онзи спомен, за човека с изрязано лице от семейната снимка, който му навяваше болка и гняв...  Rolling Eyes

А, Керим искаше, искаше бащата до себе си, това бе искал и през всичките тези години на раздяла, искаше го дори и когато не отговаряше на писмата му, когато не пожела да го види, когато разбра, че се е върнал в Турция.

Искаше, но не можеше...а ето, че сега всичко вече беше различно...сега той можеше да има онова, което винаги му е липсвало. Беше готов и имаше сили.

Ето, че дойде момента в който той остана насаме със своята истина, но разбра и истината на баща си, превърна я в тяхната истина...истината на баща и син.

Тези техни сцени много ме впечатлиха, изиграни невероятно и от двамата... Peace

И си мисля...колко малко е нужно понякога за да си много щастлив!!!

Дана, Ани,  svetla_nka8305, Hug
Дъга, ползвам гифчетата, които ти постна. Peace Hug

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 01:04 от margita9

# 14
Здравейте девойки  Hug дано настроението е на 6

Аша благодаря за поредната 15 темичка и все път се появяваш на време   bouquet . Надявам се и този път да докажем че сме се събрали заради прекрасният сериал и хубавите моменти пресъздадени от невероятно талантливите актъори .

Марги  Hug Интересни планчета за дискусия но утре ще споделя повече за тях понеже съм 4 на работа и ще имам време .

Общи условия

Активация на акаунт