Детски спортове на Славия

• 4 127
  • 6
  •   1
Отговори
  • Sofia
Здравейте. Моля, имащите опит и информация - споделете какви спортове за деца предлага стадион Славия. Особено ще съм благодарна за лични впечатления и всякаква информация за отделните клубове и треньори.

# 1
Децата ти са малко по-малки от големият ми син и наскоро и аз имах чудене за спорта. На първо време не знам дали си мислила спорт за професионални изяви ли искате да тренират децата ви, или просто за здраве, тонус, дисциплина и т.н. Синът ми тренира хокей, не е в Славия, но имаха няколко тренировки на тяхната пързалка, едновременно с техния отбор. Децата от отбора на Славия, които видях по никакъв начин не ме накараха да поискам да сменя отбора. Псуват като каруцари, на два пъти се сбиха в съблекалнята и нямаше кой да ги разтърве. Отбора им в някаква степен цели да изкара момчета, които и след това да продължат с хокея, но по този път от моите наблюдения се минава през нещо като импровизирано ТВУ. Съжалявам ако с думите си обиждам някой, но по-невъзпитани и груби деца не бях виждала през живота си. Иначе Славия са с най-добрата база, стабилни тренировки и като подготовка са с класи над останалите детски хокейни отбори.
Детко-юношеската футболна школа, по думите на мъжа ми е най-добрата за София, но пак зависи какво искаш. Там децата в голямата си част отиват, за да станат новият еди си кой в българския/ европейски футбол.
За фигурното пързаляне съм чувала добри неща, но не мога да разкажа много, просто защото не съм се интересувала. В една майка се засякох в кафенето и тя ми каза, че на месец им идва около 250 лева. Това ми се стори доста като сума, но те си тренираха за състезатели и може би това не е общият случай.
Предполагам, че има и други спортове на Славия, не съм се интересувала. Виж на сайта им. Пак акцентирам към началото на отговора си. Има голяма разлика съм спортните клубове, ориентирани към аматьорски детски спорт и тези, които подготвят бъдещи професионални спортисти.

# 2
  • Sofia
Само за здраве и тонус. Колкото и да държа да спортуват, в никакъв случай не искам да стават професионални спортисти. Хокея не ме влече особено. Той по принцип е изключително груб спорт, та не се учудвам. Футбол може би по-добре, макар и не много. Ако има алтернатива бих я предпочела. А за клубовете съм съгласна. Дори различните треньори в един клуб може да са много различни, точно за това търся информация от хора, които имат личен досег с нещата. А на сайта почти нищо не пише.

# 3
Само Славия ли обмисляш като място за спортуване?

# 4
# 5
  • София
На мои близки детето тренира футбол там-много, много са доволни. Но не взимат деца по-малки от 7 г.

# 6
  • Sofia
Жалко. Късно ми е на 7.

Общи условия

Активация на акаунт