Пепел от рози по БТВ - 15

• 58 496
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА! Hug

Как сте?

Аз вече съм си в къщи и съм много доволна. Свърших си всичката домашна работа и вече съм на линия. Много зле ми се отрази жегата през последните дни, а и бавния интернет допълнително ме изнерви. Три дни ме боля глава непрекъснато,явно селския живот не е за мен.  newsm62

Марги,  Hug Вярно , че не сме я подхващали досега тая хубавица Кристен. Не че е толкова важна, но се оказа катализатор за отношенията на нашите сладури. Предизвика няколко безсънни нощи на Фатмагюл ... Хубава идея. По-късно ще се включа ,защото първо мисля да се насладя на клиповете от миналите дни.

Хриси  Hug Това гифче с Мука ми е любимо. Скоро не бях се сещала за него. А с колажа,посветен на Кристен много се смях.

Ивче Hug Кенан е много хубав мъж,аз не съм го гледала още , освен в една , две серии на "Езел". Нашето момче обаче е отвяло конкуренцията,сори. Сега ако наистина участват заедно в онзи сериал "Джевдет бей..." ще ги гледаме и двамата. На мен не ми хресва много, предпочитам съвременен сюжет, но ще видим.

Ани Hug Нашите хора май активно си почиват.

Поздравявам ви с един пиян Керим.

http://www.youtube.com/watch?v=6kle6rBm1Bs&feature=relmfu

До после!

# 736
Здравейте!

Как сте момичета днес?  Hug

Аз се опитвам да свърша нещо полезно , ама нали съм си у дома, много е трудно/познайте-защо/... newsm78 Joy

Та си викам, поне да свърша нещо приятно...да ви видя! smile3521

Хриси,  Hug
Темата днес би могла да бъде всякаква, аз просто споделих своята. Peace
Наистина е по-трудно сега, когато нямаме нови епизоди, трудно тръгват разговорите. newsm78
Всеки има какво да сподели нямам съмнения в това, но е нужно и да сме на една вълна, на една тема, за да се получи не просто споделени мисли и мнения, а дискусия в която е магията  Heart Eyes на това да си в темата. /според мен/

Аз се извинявам,  Praynig Hug  че понякога прекалявам  Rolling Eyes  усещам "даскалското" в себе си, ама професионална деформация... Crossing Arms

Така по темата Кристен... newsm78

Ами, като цяло аз я харесвам, не намирам нищо нелогично и неестествено в поведението й.
Не премина границите в желанието си да постигне целта си-Керим.

По принцип образа й е доста логичен, като идея на сценаристите, поява на неочакваният-очакван/предполагащият се/ трети елемент в уравнението - ЛЮБОВ! Rolling Eyes
Необходим именно за изясняване силата на чувствата на основните два.     loveuuu Two Hearts

Преди да продължа в тази посока, само едно леко отклонение с мисли, които ми хрумнаха едва сега. smile3555 Grinning

Мисля си, че с нея ми показаха и още една страна от образа на Керим. newsm78
Той имаше приятелството на богаташчетата, имаше и любовта на една богата и успяла жена, но ето, че тези неща/които парите и тази среда осигуряват/... не бяха основна цел в живота му. Можел е да отиде в чужбина, а той бе предпочел да остане в малкото родно селце, да работи като ковач. И защо?
Защото беше възпитан да цени малките и обикновени неща, да зачита хората, близките до него.
Знаеше какво би го направило щастлив и доволен. Знаеше какво има, как го е постигнал и на кого и колко дължи и най-важното можеше да му се радва, да го изживява тук и сега.

И да се върна на Кристен... newsm78
Да, Керим й каза, че се е оженил и това би трябвало да е достатъчно да спре с намеренията си, които е имала към него.
Да, но също толкова нормално/за мен/ е и да се опита все пак, в такива случаи винаги има много АКО-та, които не са толкова лесни за пренебрегване.

Всъщност какво направи тя, застрашили по някакъв начин брака на Керим? Мисля, че-НЕ!
Обиди ли, засегна ли Фатмагюл с вниманието си към Керим? Мисля, че -НЕ!

Да, изпрати снимката, опита се да го доведе до стаята си в хотела, опита да покаже, че е имало момент в който е била доста близка с Керим, но поне аз приемам тези й действия като опит за тестване и като последна фаза преди да приемеш, че края е край, при това окончателен и безвъзвратен.

В крайна сметка тя се оказа катализатор, както написа Дъга,  Hug за тях и по-точно за самата Фатмагюл, писах много подробно за това, и няма отново да се повтярям по темата "Кристен-Фатмагюл"/че без това толкова трудно ми се отдава... заради... blahblah  Wink/

Определено не ми хареса това, че Керим преустанови по този начин контактите си с нея дори и по професионалните им връзки. Намирам за ненужно това обграждане със "защитни" стени на една връзка, на една любов. Това е като да сложиш чувствата и отношенията си с някой в златна клетка, опитвайки се да ги предпазиш и съхраниш, да, разбирам, че намеренията са искрени и свързани преди всичко с любов... но клетката е клетка, макар и златна, макар и от любов.

Момичета,  Hug хубав ден...и аз съм на линия!  hug yes  thumbsup

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 15:13 от margita9

# 737
  • В Града на Липите
Цитат
Определено не ми хареса това, че Керим преустанови по този начин контактите си с нея дори и по професионалните им връзки. Намирам за ненужно това обграждане със "защитни" стени на една връзка, на една любов. Това е като да сложиш чувствата и отношенията си с някой в златна клетка, опитвайки се да ги предпазиш и съхраниш, да, разбирам, че намеренията са искрени и свързани преди всичко с любов... но клетката е клетка, макар и златна, макар и от любов.

Марги  Hug разбирам защо реакцията му ти се е сторила пресилена, но тяхната връзка Керим-Фатмагюл беше много специална и различна. Точно тогава отношенията им започнаха да преминават в един нов етап. Тя вече му се беше доверила и малко по малко започна да го допуска до себе си. Минаха месеци, докато Керим постигне това, и беше готов на всичко за да го запази. Най-малката жертва в случая бе, прекъсване отношенията му с Кристин.
Вината у Керим бележеше всяко негово действие и беше в основата на всичките му постъпки. Беше готов не на златна клетка, а на затвор с истински решетки заради нея. Доказа го, като се предаде. В този етап от връзката им, беше съвсем нормално да прави компромиси заради нея. Това си беше просто етап от борбата му да я спечели и да докаже любовта си.
А Кристин беше доста напориста, все пак много добре видя, че той е влюбен в жена си. Не ги изпусна от очи докато пееха, а в този момент само един слепец не би видял чувствата изписани на лицето на Керим. И въпреки това, тя продължи да досажда. Настоя да я изпрати до хотела й, а после и да отидат да се забавляват с нея посред нощ. Продължи с онази снимка на която го прегръща, та не й стигна това ами и го повика в хотела си да му плати. Е, мен щеше да ме подразни държанието й, ако бях на мястото на Фатмагюл. Беше си провокативно нахално и алкохола не я оправдава.
Но това е лично мнение, не искам да споря  Grinning Всеки вижда нещата по различен начин.

Съгласна съм, че Кристин послужи за катализатор.

# 738
Цитат
Определено не ми хареса това, че Керим преустанови по този начин контактите си с нея дори и по професионалните им връзки. Намирам за ненужно това обграждане със "защитни" стени на една връзка, на една любов. Това е като да сложиш чувствата и отношенията си някой в златна клетка, опитвайки се да ги предпазиш и съхраниш, да, разбирам, че намеренията са искрени и свързани преди всичко с любов... но клетката е клетка, макар и златна, макар и от любов.
Марги, по принцип и аз мисля същото като теб. Но връзката между нашите герои е необикновена и все е още много крехка на този етап. Доверието между тях не е напълно изградено и най-малкото нещо можеше да го срути. Керим не искаше да дава на Фатмагюл никакви поводи за съмнение. А и беше искрен, за него Кристен наистина беше минало. Той знаеше много добре,че Кристен е европейка с по-освободено и фриволно поведение, знаеше също и за интереса й към него и се чувстваше задължен да вземе по-сериозни мерки. А и Кристен определено прекали, но пък може би нямаше да го направи ако знаеше за сложните отношения между тях. Да кажем,че в началото можеше да се пробва, но Керим по недвусмислен начин й показа,че е влюбен в съпругата си и между тях не може да има нищо друго освен приятелство и професионални отношения. Не я осъждам, момичето просто беше влюбено, пък и изигра много важна роля в отношенията им. Фатмето хич не ревнуваше, ама не пропускаше повод да намеси в разговора и Кристен. На Керим пък това му харесваше….

Сега се сещам,че и Мерием бая нахока Керим ,когато се върнаха от вечерята и Кристен му се обади доста пияна късно вечерта по телефона да ги кани да отидат в някакво заведение. Каза му много да внимава да не накара Фатма да се чувства зле и да съсипе всичко постигнато. Тогава той отиде в бараката и изпрати имейл на Кристен ,че вече няма да работят заедно. Абе, не му е лесно на Керим с толкова жени. В една е влюбен до полуда,а тя не го поглежда, друга му се е хвърля на врата, трета слухти като хрътка и му се качва на главата, за да разбере някоя клюка, четвърта го хока и наставлява. Въобще не е за завиждане…

Скрит текст:

# 739
Момичета, понеже сме на стр.50... а Аша,  Hug я няма  Rolling Eyes newsm78  ми се струва, че ситуацията е извънредна и се налага да потърсим помощ за новата тема.

Позволих си да помоля приятелка от форума, защото не ми е много ясно кое и как става. Thinking
Надявам се на вашата подкрепа в случая. Hug
И да се надяваме да се завърне Аша сред нас най-скоро, не само като наша домакиня за темичките, а и като една от компанията ни!
Опитах се да я открия, за сега безуспешно...може би си почива в момента, беше натоварена последните месеци.
Аз лично нямам съмнения в това тя да разбере, нямам съмнения и относно вас! Hug
За което ви благодаря! newsm51

# 740
Цитат

Марги  Hug разбирам защо реакцията му ти се е сторила пресилена, но тяхната връзка Керим-Фатмагюл беше много специална и различна. Точно тогава отношенията им започнаха да преминават в един нов етап. Тя вече му се беше доверила и малко по малко започна да го допуска до себе си. Минаха месеци, докато Керим постигне това, и беше готов на всичко за да го запази. Най-малката жертва в случая бе, прекъсване отношенията му с Кристин.
Вината у Керим бележеше всяко негово действие и беше в основата на всичките му постъпки. Беше готов не на златна клетка, а на затвор с истински решетки заради нея. Доказа го, като се предаде. В този етап от връзката им, беше съвсем нормално да прави компромиси заради нея. Това си беше просто етап от борбата му да я спечели и да докаже любовта си.
А Кристин беше доста напориста, все пак много добре видя, че той е влюбен в жена си. Не ги изпусна от очи докато пееха, а в този момент само един слепец не би видял чувствата изписани на лицето на Керим. И въпреки това, тя продължи да досажда. Настоя да я изпрати до хотела й, а после и да отидат да се забавляват с нея посред нощ. Продължи с онази снимка на която го прегръща, та не й стигна това ами и го повика в хотела си да му плати. Е, мен щеше да ме подразни държанието й, ако бях на мястото на Фатмагюл. Беше си провокативно нахално и алкохола не я оправдава.
Но това е лично мнение, не искам да споря  Grinning Всеки вижда нещата по различен начин.

Съгласна съм, че Кристин послужи за катализатор.
Хриси, сега те прочетох.Страхотен пост. newsm10

Цитат
Беше готов не на златна клетка, а на затвор с истински решетки заради нея.

Това ми хареса най-много. Вярно е и в буквален и в преносен смисъл.

Марги,за темата newsm10
А Аша скоро да си идва, че ни липсва.

# 741
Момичета,  Hug със специална помощ и съдействие от страна на Shatzi, newsm51
си имаме нова и поредна  тема 16!!! newsm10

Shatzi, благодаря ти за отзивчивостта, разбирането и подкрепата!  Hug

# 742
И като финал на тема 15, една Зимна притча за приятелсвото!!! Hug

Живеели двама съседи. Дошла зима, паднал сняг.
Първият съсед станал рано и излязъл да разрине снега пред дома си.
Докато работел, погледнал в съседния двор, а там - идеално утъпкана пътечка.
През нощта валяло пак. Сутринта първият съсед станал половин час по-рано, за да се хване за работа,
а в другия двор отново била проправена пъртина.
Това се повторило и на следващия ден.
Когато съседите се срещнали,първият попитал:
— Слушай, как успяваш да изчистиш снега толкова рано сутрин?
Вторият първоначално се учудил, а после се усмихнал:
— Аз никога не го чистя. Приятели ме посещават.

Благодаря, че бях с всички вас и сериала и с тази тема 15,
която се превръща в тема от приятни спомени и незабравими емоции!  
До нова среща в тема 16, отново с най-голямо желание и удоволствие за мен!
Hug

Общи условия

Активация на акаунт