http://www.youtube.com/watch?v=NAMr2KOf03U&feature=relmfu
Хриси, ако знаеш как ми се иска да видя клипа от "Облака" ... Най-после започнах да го гледам . Енгин наистина е страхотен актьор и няма начин да го разбере човек без да го е видял в тази роля. Определено не е хубав с мустаци и едва ли ще ми хареса така. В момента гледам пети епизод и вече си поплаках с лудия Мустафа Булут .Как може да плаче толкова различно тоя човек, въобще не ми напомня за Керим,все едно е съвсем друг актьор.
Доктора много ми харесва , и героя и актьора. Вече имах възможността наскоро да се "срещна" с него в един игрален филм /"Романтична комедия"/ и ми направи добро впечатление.
Ивче, днес съм ти колежка по нет и напълно разбирам неволите ти с твоя охлюв. Всъщност ти имаш много здрави нерви, щом издържаш толкова време. Аз съм само за три дни така и вече ми е нервно и то при условие ,че имам почти целия филм свален на компютъра , плюс осем серии от "Облака". Сутринта като станах се радвах като циганче, че успях да си пусна една песен и да я чуя два пъти без да засече нито веднъж, а сега въобще не зарежда клип. Ама така е на село. Тук даже тока спира 3-4 пъти за малко...