Пепел от рози по БТВ - 15

• 58 502
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
"Alev Alev" Feridun Düzagaç

http://www.youtube.com/watch?v=NAMr2KOf03U&feature=relmfu

Хриси, ако знаеш как ми се иска да видя клипа от "Облака" ...  Най-после започнах да го гледам . Енгин наистина е страхотен актьор и няма начин да го разбере човек без да го е видял в тази роля. Определено не е хубав с мустаци и едва ли ще ми хареса така. В момента гледам пети епизод и вече си поплаках с лудия Мустафа Булут .Как може да плаче толкова различно тоя човек, въобще не ми напомня за Керим,все едно е съвсем друг актьор.
Доктора много ми харесва , и героя и актьора. Вече имах възможността наскоро да се "срещна" с него в един игрален филм /"Романтична комедия"/ и ми направи добро впечатление.

Ивче, днес съм ти колежка по нет и напълно разбирам неволите ти с твоя охлюв. Всъщност ти  имаш много здрави нерви, щом издържаш толкова време. Аз съм само за три дни така и вече ми е нервно и то при условие ,че имам почти целия филм свален на компютъра , плюс осем серии от "Облака". Сутринта като станах се радвах като циганче, че успях да си пусна една песен и да я чуя два пъти без да засече нито веднъж, а сега въобще не зарежда клип. Ама така е на село. Тук даже тока спира 3-4 пъти за малко...

# 691
  • В Града на Липите
Познайте кой е най-популярния актьор на канал D

http://www.tvaktuel.com/haber/620-kanal-d39nin-en-sevilen-oyuncusu-kim-.html

Дъгичке, и аз през цялото време се опитвах да открия нещо Керимско у Мустафа, но не успях. Може би у Керим забелязах веднъж два пъти Мустафа Булут като се ядосаше, но обратното нито веднъж не ми се случи. Дори с този местен диалект и тембъра му е различен, погледа, движенията, въобще нищо общо.
Иначе Енгин Алтан не е мой тип, много добре си изигра ролята, но някакси ми остана незабележим на фона на това торнадо Мустафа.

Alev Alev, ми е една от любимите песни във филма. Може би заради Св.Валентинската целувка.  Grinning

Поздрав специално за теб с една много хубава песен от Облака

http://www.youtube.com/watch?v=7b4_Vw-ftv8&feature=player_embedded

Меджнун съм и видях своята Лейла
Погледна ме само веднъж и ме отмина.
Нито нещо съм я питал, нито тя ми е казвала..
Свъси вежди и ме отмина.

Не можах да я питам нито дума.
Лицето й дали беше като луната или като деня ?
Помислих си,че е звезда от Венера.
Която със своето сияние ме изгори и ме отмина..

Не можах да изтърпя огъня й..
Също така не можах да разгадая и тайната й.
Видях я когато зората се разпукваше.
Като една звезда се изпари и ме отмина..

Не знам звезда на коя зодия е.
Но тези страдания ще ни наранят.
Отвреме на време нека те наричам трапчинка..
Която любимата заби в гърдите ми и ме отмина.

Иззет казва:Каква е тази работа?
В съня си видях една мечта.
Любимата събрала любовните си погледи в една връв..
Която окачила на врата ми и ме е отминала
Превод: LiLiSy

Дано успееш да я чуеш.
п.п. Въобще както ще се увериш в Облака има много хубава музика, но много тъжна.

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 23:29 от hrissi_sz

# 692
Ще ме извините  Praynig Hug  че май вече се повтарям, ама тоз Облак/и Енгин/... не ми е на сърце и колкото повече суперлативи чета за него, толкова по-зле става... newsm78 Joy

Обаче харесвам вас  yes Smile много  Hug и за да съм по темата и Облака Wink ...музика от сериала Дъждовно време!

Дъждовно време - Yagmur Zamani

http://www.vbox7.com/play:a41b241b

Много го харесвам това сериалче. Peace Heart Eyes

Дъга, аз издържах една седмица без нет. Направо ми е личен рекорд. Joy Joy Joy
Обаче си признавам... бях си свалила предварително някои неща на компа... smile3521

# 693
Цитат на: * Дъга

[color=red
Ивче[/color], днес съм ти колежка по нет и напълно разбирам неволите ти с твоя охлюв. Всъщност ти  имаш много здрави нерви, щом издържаш толкова време. Аз съм само за три дни така и вече ми е нервно и то при условие ,че имам почти целия филм свален на компютъра , плюс осем серии от "Облака". Сутринта като станах се радвах като циганче, че успях да си пусна една песен и да я чуя два пъти без да засече нито веднъж, а сега въобще не зарежда клип. Ама така е на село. Тук даже тока спира 3-4 пъти за малко...

Мила,аз се задоволявам и с малкото,което имам,за това е така Simple Smile
На фона на никакъв нет и "охлюва" ме устройва Simple Smile иначе нямаше да съм тук,с Вас Simple Smile
Е,наистина къса ми нервите,но няма какво да правя и се примирявам Simple Smile

Ето и още някои саундтраци,които ме радват  Hug

http://clip2mp3.org/Aska-Surgun-Jenerik-mp3-90029

Заканила съм се сама на себе си,че ще си сваля всички турски филми,които съм гледала:) за да си ги изгледам на спокойствие.

# 694
  • В Града на Липите
Марги, няма защо да се извиняваш.  Grinning Той Облака си иска специална нагласа, много е тежък.

И за лека нощ още една преведена песен от КВФ:

Fatmagül ve Kerim - Аlev alev yanıyorum - Feridun Düzağaç

http://www.youtube.com/watch?v=ILMn02ddfNk

Ивче, сега ще изгледам и твоите саундраци. Много харесвам филмова музика. Благодаря предварително  newsm51

Лека нощ и сладки сънища  Hug

# 695
Забелязвате ли разликата във вида...и не само до прическа или килограми.... newsm78
От началото до края на сериала, Енгин просто възмъжа... Thinking

Понеже сега гледах и АФК, там наблюдавам същото с артиста изпълняващ ролята на гл. герой... Shocked newsm78

За други сериали не се сещам да съм открила такава разлика... Thinking

# 696
Хриси,благодаря за поздрава.Песента е прекрасна, не можах да отворя клипа , но току що чух същата песен в края на пети епизод, който гледах до преди малко /дано не се лъжа/.

Марги, помня ,че беше казала ,че трудно си загледала нашия серииал. Много ти се чудех ,защото мен ме грабна от раз и така ме завъртя,че няма пускане. Да не ти досаждам повече с тоя "Облак", ама аз два пъти гледам първите два епизода и не продължавам нататък. Реших обаче да го изгледам заради ефекта , който произвежда върху всички, които са го видели. Стана ми много интересно,затова. Сега съм на шести епизод и вече знам, че рано или късно ще стигна до края.
"Пепел от рози" и Керим и Фатмагюл обаче ще си останат номер едно в сърцето ми.

Цитат
Дъга, аз издържах една седмица без нет. Направо ми е личен рекорд.
Браво на теб. Да ти кажа аз преди много повече издържах, даже умишлено не носех компютър като отида някъде на почивка, ама тоя филм ми изпи мозъка...

Сега се сетих за една от първите турски песни, които харесах покрай нашия сериал. Кадрите в клипчето също са страхотни,дколкото си спомням.

Seni cok ama cok seviyorum  SİNAN ÖZEN

http://www.youtube.com/watch?v=no1CvxAhIbo&feature=related

Марги, за външния вид си абсолютно права, да не ме биеш вече, ама в "Облака" ако знаеш колко е кльощав Енгин.... Сега определено изглежда много по-добре.

# 697
  • В Града на Липите
Ивка, тук намерих две песни с превод, от сериал, който беше постнала, сигурно си гледала клиповете, но нали сме на тази вълна, реших да ги постна:

http://vbox7.com/play:41ca3d07

Ето и другата:

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Не съм гледала сериала, но музиката и текста са много тъжни.  Sad

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 00:46 от hrissi_sz

# 698
Mомичета,аз лягам,защото вече мноого ми се спи.Искам да Ви пожелая лека нощ и слаки сънища с това:

До утре  Hug Hug Hug Hug Hug

# 699
Сега се сетих,че пропуснах да коментирам резултатите от анкетата за най-популярен актьор дето постна Хриси. Енгин е първи и това е чудесно. Не че другите ги познавам, ама как може актриса като Берен Саат да е на десето място,а Сюнгюл Йоден на пето. Вкус другар няма.

Благодаря ви за приятната компания тази вечер.

Лека и спокойна нощ от мен!

До утре!

Връщам се да допълня.
Ивче, специално мерси за това клипче, отвори ми се колкото да разбера, че е от един от малкото турски сериали,които съм гледала "Любов назаем". Не че съм го гледала като хората, първо изгледах втората половина на сериала, а като го повтаряха по "Диема Фемили" гледах и началото. Много хубаво филмче, а Еркан Петеккая дето играе във "Времето лети" там е голям хубавец.

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 00:57 от * Дъга

# 700
Цитат
...да не ме биеш вече...

Ааа, Дъга,  Hug заради един Енгин и Облака, приятелството с теб...не развалям... Stop Naughty
Ако трябва... заглеждам го и готово! Peace Laughing

Всъщност с никого от темата, накъде без вас.. !!!  Rolling Eyes Hug

Спокойна почивка за заспиващите! smile3524

# 701
ЗДРАВЕЙТЕ! Hug

Гледам, че тук няма никой, ама аз да предложа кафе,пък може да се появите.

Един весел летен поздрав от мен.

Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego

http://www.vbox7.com/play:53a466769f

До после!

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 12:23 от * Дъга

# 702
Привет и от мен  Hug

Дъга, благодаря за кафето,но понеже вече е никое време за кафе,аз ще почерпя с по една чашка за обяд :

ииии една моя много любима мелодия  WinkПолудявам като я чуя  hahaha

# 703
Здравейте, момичета.  Hug

Реших да намеря кое е онова русичкото момченце със сините очи от снимката.  Laughing Участваше в ''Малки Тайни''. Аз там съм го гледала. Как мислите? Приличат ли си с Енгин?

Аз мисля, че има известна прилика, но за мен Енгин е по-хубав.  Heart Eyes
Иначе с Къванч си приличат доста повече, но това вече сме го коментирали.  Laughing

Дъга,Ивка,  Hug благодаря ви за кафето и за бирата.  yes Joy

Пожелавам ви приятен ден!  Hug

# 704
Днес гледах за пореден път 37 оригинален епизод. Ето малко снимки от него.

Керим остави Фатмагюл в ресторанта и тръгна на работа, но видя ,че тя заключва и излиза отново и тръгна след нея. Срещнаха се пред полицейското управление. Той беше недоволен ,че не е споделила с него.

Фатма не му каза за бележката от Мустафа, която беше причина за посещението й и заедно подадоха оплакване по повод на телефонните обаждания на Мустафа.

Когато се върнаха в ресторанта заедно си поговориха и последва прословутата сцена,в която Керим целуна ръката на Фатма.

Последва обаждане по телефона от Кадир, в което Керим разбра,че Мустафа е идвал в ресторанта,Фатма му е сервирала , а той й е оставил бележка. Керим изгуби контрол, най-много се засегна ,че Фатма е скрила от него. И столовете си смениха местата....

Фатма много се разстрои, каза му,че е скрила само защото е изплашена, че ще отиде да се разправя с Мустафа и той може да му навреди,че може да ги раздели.

Обожавам този момент , в който разярения Керим като видя реакцията на Фатма само за секунда смени изражението си и то вече показваше голямото му съжаление, че я е уплашил и наранил с действията си. Прегърна я с безкрайна нежност, опита се да я успокои ,извини й се и я помоли в бъдеще да не крие нищо от него.

Същата вечер в къщи всички разбират , че Асу /Хаджер/ ще свидетелства в съда против Фатмагюл и ще се опита да я злепостави. Керим е много разстроен , а този път Фатмагюл го успокоява,че нещата ще се наредят и истната ще излезе наяве. Мукадес е избягала със Салих и е зарязала Рахми и Мурат и те много страдат. Но все пак Фатма намира време да си поговори и с Мерием за Кадир и зараждащите се чувства между тях. Мерем й разказва за вечерята им в Измир. Фатма й казва,че ще има по-добри дни за всички тях и няма да са все така разочаровани.

В края на епизода Фатмагюл отива в работилницата да търси Керим,тъй-като цял ден не е могла да се свърже с него и е притеснена. Той отказва да й каже къде е бил, но тя настоява, напомня му,че са си обещали да нямат тайни помежду си и да си имат доверие и той й показва подаръка,който е купил за рождения й ден на следващия ден. Тя е много изненадана, а той й предлага да се оженят.

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 16:15 от * Дъга

Общи условия

Активация на акаунт