Пепел от рози по БТВ - 15

• 58 491
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Хаджер отново направи поредната си грешка - върна се при Мустафа. Вече наистина ми писва от това разделяне, после отново събиране, след като Хаджер разбра какъв всъщност е Мустафа. Или може би наистина любовта е сляпа и тя за пореден път му повярва?!  Rolling Eyes
Мустафа наистина е голям актьор. Не само Хаджер му повярва на ''хубава и идваща от сърцето му'' реч, изглежда, че и Фахретин му повярва.  Rolling Eyes Можеше да направи нещо по въпроса, да попречи Хаджер да се върне отново при Мустафа, но може би не беше удачно да се бърка между отношенията на двама съпрузи..  newsm78

Тъжно ми е за Хаджер, наистина.  Sad На всичкото отгоре сега ще трябва да търпи и майката на Мустафа. А пък от тази жена съвсем ми е писнало. То бива, бива, но пък тя вече прекалява. Може ли така да се държи с жената на сина си? Да се държи така с жената, която в утробата си носи нейното внуче?!  Crossing Arms Тук бих казала ''Дано да й прости.'', но всъщност Халиде за какво има да прощава на Хаджер?! Какво й е направила тя?!  newsm78 Като изключим миналото й, но все пак не можеш да оценяваш един човек само чрез миналото му. Ужасно се държи тази жена.  Rolling Eyes

Мустафа е голям хитрец.  Mr. Green Видя сянката на майка си и наговори куп хубави думи на Хаджер. В голям мошеник и хитрец се е превърнало уж доброто момче от село.  Mr. Green

# 46
Милата Леман.. съвсем изгуби ума си и започва да полудява.  Sad Но при такава огромна загуба.. изгуби сина си, сега и мъжа си. Тя остана без нищо и никого.  Cry
И на мен изобщо не ми хареса държанието на Мюнир и Решат. Искат Фатмагюл да загуби делото, но може ли така да говорят и да пожелават Леман съвсем да полудее и да си остане така?! Нима Решат наистина забрави, че до вчера заедно отглеждаха децата си. А Мюнир дори й беше любовник. За мен е неприемливо  да се държат по този начин.  :roll Поне да проявят малко разбиране, можеше и на тях да им се случи същото.  

# 47
 Ето нещо различно Simple Smile

# 48
Държанието на Ердоан също не ми хареса.  Rolling Eyes За пореден път се напи, а това, което изрече.. Господи!  ooooh!
Фатмагюл му е била виновна, заслужавало ли си за момиче като нея да се провали живота му, само за една нощ и всичко се срина.. Ами защо не помисли за нея?! Винаги мисли само и единствено за себе си. Ами тя?! ТЯ изживя най-големия ужас. Да, точно за една нощ тя го изживя. Ами той и неговите приятелчета да не го бяха правили, бе. С какво е виновна тя?!
Ердоан може и да се разкайва, но само заради това, че неговия живот се е сринал, изобщо не му пука за другите, пука му само и единствено за него и за неговия живот. Нека да се постави на мястото на Фатмагюл. Когато те онази нощ се забавляваха както казах тя изживя най-големия ужас в живота си. Нека Ердоан първо помисли за това.
И той вече започва да полудява, но занапред така ще бъде.

# 49
Ани Hug напълно споделям написаното от теб! newsm10

# 50
ЗДРАВЕЙТЕ!  Hug

Май тази вечер дружно сме си поревали. Много вълнуваща беше сцената на летището, пък и всичко останало в епизода.

Фахретин беше толкова отчаян,че Керим няма да дойде да ги изпрати. С каква надежда гледаше към изхода... Добре,че до него беше Дениз да му вдъхва кураж. С  каква болка каза  , че иска само да го види още веднъж.

Думите на Керим към баща му също бяха много вълнуващи. Беше откровен , разказа му как се е чувствал през целия си досегашен живот и въпреки усилията и огромната любов на Мерием , не е могъл да запълни празнотата в душата си и да излекува самотата си. 
Думите му "Вече познавам лицето ти ,но не знам как да запълня празнината на това парче, което изхвърлих " бяха едновременно сурови и откровени , но и изпълнени с надежда. Надежда, че иска  да промени нещата, че това /да му прости/ все някой ден ще стане, че има желание да го направи.
С прости думички Керим съумя да покаже на баща си, че все още не му е простил,защото болката му е много голяма и е белязала целия му живот , но има желание да го направи и е въпрос на време да го стори.

Майката на Мустафа отново беше изключително груба с Хаджер. Тази жена няма ли сърце?!
Мустафа този път се държа добре ,защити жена си, привидно застана на нейна страна, жалко,че аз вече че не мога да му повярвам . Много е силен в думите и обещанията,умее да убеждава, за да постигне целите си, но дотам…
Горката Хаджер , толкова е объркана и не знае кой път да поеме. Ще й бъде много трудно, да не кажа невъзможно да се пребори с предразсъдъците на тази жена ,която сякаш има камък в гърдите наместо сърце.

В началото на епизода Ердоан и Селим ми бяха смешни. Единият отчаян и безпомощен , а другия искал да го зарадва с новината,че ще преместят майка му в болницата ,в която работи Нил. 
После обаче Ердоан ме вбеси като каза "Една нощ целият ми живот ли ще струва" - голям егоист , неговият живот бил съсипан, а Фатмагюл била парцаливо момиче. Възможно ли е да  чак толкова коравосърдечен...

За Решат и Мюнир просто нямам думи, на тези двамата душите им са стигнали до точката на замръзване. Нищо човешко не им е останало. А Мюнир дори имаше връзка с Леман доскоро.

За "Облака" и ролята на Енгин. Аз още не съм го  гледала, само първите две серии и откъси от други серии. Определено този филм  е много тежък за мен. Но според това , което съм прочела там Енгин прави невероятна роля и само заради него с удоволствие ще го изгледам. Просто все още не мога да го вместя в програмата си. Далеч съм от мисълта обаче да сравнявам двата образа, мисля че няма основание. За мен по-важното е ,че гледайки Мустафа Булут нито за момент не виждам в него Керим.

За Мелтем в момента нямам достатъчно време да се включа в дискусията, но тя ми е много интересна.
Допусна много грешки,на моменти беше водена предимно от емоциите си ,но стори и хубави неща. Слагайки на кантара нейните постъпки съм склонна по-скоро да й симпатизирам, отколкото да я осъждам.

ивка1986,добре дошла сред нас и от мен.

Ангелче, не се ядосвай за такива неща, не си струва. Пък и в крайна сметка ще го пребориш шведския...

Марги, отпуската е хубаво нещо. Хубавото при теб е ,че тепърва предстои , при това скоро.
Правиш ли вече планове за приятно изкарване... Аз обичам да планирам предварително, например в момента планирам къде ще почивам в края на август. Дори да не стане точно както го мисля, това ми е част от удоволствието.

Да не забравя, и на мен ми беше много интересно това, което е постнала в другата тема Бризчето за актьора Серкан Куру  и което Дана сподели с нас.  Не го познавам този актьор, но на пръв поглед /потърсих негови снимки/ не ми хареса , може би защото съм вече под влияние на магията на нашия си Керим. Това, което е казал /евентуално/ звучи логично и  показва сериозно отношение към актьорската професия. Но от друга страна , може би не е съвсем прав. Берен Саат направи точно това, изигра един сред друг /без никаква почивка между двете роли/ два коренно различни образа. По мое мнение се справи изключително добре и в двете роли. Но, всеки преценява за себе си.

Момичета, прегръщам ви всички, но спирам да пиша,че тази вечер не съм в кондиция и не ми се получават нещата. Ще ви чета обаче с удоволствие.

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 22:59 от * Дъга

# 51
Цитат
аз също нямам намерение да влизам в дискусии по този въпрос

Дана, благодаря! Hug

И едно уточнение...май съм го споделяла, ама може и да не е в тази тема... newsm78 Joy
Аз различията не ги търся  Stop Naughty  приемам ги като даденост, породени от индивидуалността на всеки. Аз търся допирните, приликите са ми интересни и полезни в случая. Peace Laughing

Цитат
Правиш ли вече планове за приятно изкарване.

Дъга,  Hug
Аз на плановете съм експерт bowuu Wink за реализацията им обаче, не е съвсем така, ама това е друг въпрос... newsm78  Joy
Скрит текст:
Децата вече почиват...при баба и дядо Peace  и до някъде и мойта почивка тече... Laughing
А семейно...съобразяваме се основно със съпруга ми, който е с по-малко опции за избор, заради графика и естеството на работата си.

# 52
Дъгичке Hug страхотен коментар...това, че не се чувстваш в кондиция въобще няма отражение върху качеството на поста ти! Hug Много ми допада, пак сме на една вълна. Wink Тази вечер чета мислите си в твоите коментари и тези на Ани  bouquet.

Цитат
За "Облака" и ролата на Енгин. Аз още несъм го  гледала, само първите две серии и откъси от други серии. Определено този филм  е много тежък за мен. Но според това , което съм прочела там Енгин прави невероятна роля и само заради него с удоволствие ще го изгледам. Просто все още не мога да го вместя в програмата си. Далеч съм от мисълта обаче да сравнявам двата образа, мисля че няма основание. За мен по-важното е ,че гледайки Мустафа Булут нито за момент не виждам в него Керим.
newsm10
Скрит текст:
Аз също не бих стравнявала двата образа, твърде различни са и нямат нищо общо. Но за заряда на ролята и за актьорската игра не мога да скрия леките си предпочитанията към ролята на Енгин като Мустафа Булут. Просто там диапазона на емоциите е доста широк - за кратко време героят мени настроенията си...от въодушевление до ярост, после нежност, после агресия и т.н. Всеки от героите във филма го вижда по различен начин и тук е чарът, предизвикателството и трудността на ролята.

# 53
Цитат
ивка1986,добре дошла сред нас и от мен.

Е,наистина много Ви благодаря за топлото посрещане - не го очаквах.
Знам,че принципно не се приемат добре "нахлуващите по никое време" Simple Smile

За това едно огрооооомноооо

Благодаря

smile3525 smile3525 smile3525 smile3525smile3525 smile3525 smile3525 smile3525smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 54
Момичета Hug пожелавам ви хубава вечер и приятна почивка! До утре! Sleeping

П.П. ивка1986 Hug ние в нашата темичка приемаме добре всички новодошли и се радваме на нови мнения и нови попълнения Wink Hug

# 55
Цитат
Знам,че принципно не се приемат добре "нахлуващите по никое време"

ивка1986,  Hug ние в нашата тема сме изключение... Peace Laughing
Всеки е добре дошъл в компанията ни по всяко време и с всяко мнение! newsm51

Може ли да се обръщам към теб само с Ивка/без 1986/ Praynig Hug

# 56
Момичета, моля за помощ - не можах да гледам днешния епизод, а от линковете от 1ва стр. не се отваря епизод 108 - дали е този днешният?
Благодаря  bouquet

# 57
Момичета, моля за помощ - не можах да гледам днешния епизод, а от линковете от 1ва стр. не се отваря епизод 108 - дали е този днешният?
Благодаря  bouquet

Pisanche,  Hug заповядай и приятно гледане! Peace Heart Eyes

Пепел от рози еп.109
http://www.vbox7.com/play:0ea2eda28b

# 58
Благодаря  bouquet

Pisanche,  Hug заповядай и приятно гледане! Peace Heart Eyes

Пепел от рози еп.109
http://www.vbox7.com/play:0ea2eda28b
Много, много ти благодаря!  bouquet
И за да не е спам - много ми е интересна дискусията за Мелтем, ще се включа и аз в най-скоро време!

# 59
Цитат
Знам,че принципно не се приемат добре "нахлуващите по никое време"

ивка1986,  Hug ние в нашата тема сме изключение... Peace Laughing
Всеки е добре дошъл в компанията ни по всяко време и с всяко мнение! newsm51

Може ли да се обръщам към теб само с Ивка/без 1986/ Praynig Hug

О,да,разбира се,може да се обръщате така всички:)

Общи условия

Активация на акаунт