Бързо лятото отмина, тръгна май-че на градина

• 31 370
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • Перник
Честити ходещи крачета на Борче!

Мамамила, явно Мила ревнува от бебето - не е лесно изведнъж да те изместят от центъра на вниманието, от опит го знам. Мен ме глезеха ужасно до момента, в който се роди сестра ми, а тогава ми се наложи да порастна изведнъж  Peace

И ние сме планирали зоопарк в скорошните уикенди, да видим кога ще е точно  newsm78

Калоян вече почва да споменава рождения ден, но нищо конкретно не сме измислили, а и има време до юни  Crazy

Нати, мисля да пускам Калоян на градина, ама някой трябва да иде да го запише, че на родителите  му не им остава време Crazy

# 661
ако можеш просто дай свободно на всичко, спри се поне 2-3 дни да казваш не, много полезно - намислете си ваш личен твой и неин ритуал за спокойствие,нещо си ваше,което и за двете да означава спокойствие,просто й обърни специлано внимание само за нея поне по час дневно

точно аз ли се намерих да съвествам с едно дете Laughing

# 662
  • Варна
Спокойно и Мирела така се държи, детето ти няма проблем. Аз го  приемам за нормално, все пак много малки станаха каки и е трудно да го осмислят като голям човек. Често ми е задавала въпроса "мамо, ние защо имаме бебе" Crazy. Но иначе е толкова силно привързана към Тея, че няма и накъде. Все я гушка и целува, някак гордо се държи, когато децата от градината започнат да се радват на малката. Ще го преодолеят, а и сам по себе си периода на развие в момента си казва думата. Като гледам доста по инатливи деца от нея има, при това нямат оправдание, че са две деца Mr. Green

# 663
Мила редовно казва, че иска да обичам нея повече от Боримир. И тя пита редовно, защо сме си го родили. Като се шегувам да ходим да го върнем в болницата и тя е супер доволна. Преди време ми беше казвала да го оставим при  баба му в Ирландия. Ревнуват миличките, искат много внимание, липсва им гушкането, особено както са ни все в ръцете малките. Онзи ден например каза: "Щеше да е хубаво да се родим и двамата заедно, и щяхме да си цоцкаме и двамата!" Иначе го търси, ако спи иска да го събуди, че да си играят, защото й било скучно без него. Целува го, мачкоти го, радва се за всеки негов напредък... Споко, трябва да им се оставя пространство да си вентилират емоциите и просто не трябва да се пропуска възможност да им се показва, че са много обичани.  Hug

# 664
това за ревността го има и при нас. опитвам се да говоря, но...

# 665
При нас мина отдавна този период на ревност, още когато Габи беше на 3 месеца,но няма да го забравя. Беше през лятото- големи тръшканици, инати, търкаляне в парка, по земята и все си казвах,че е заради бебето и че ще го преодолее и така и беше....мина периода. Но аз никога няма да ги забравя тези 3 месеца. Ники не можеше да говори добре и повечето пъти си ревеше,просто ей така.....олекваше и, въпреки че на мен хич не ми олекваше. Ревеше и през нощта, събужда се и ревтун, нищо не приема какво и се говори, обяснява, показва....нищо...просто си ревеше. После като я питах, тя дори не се сещаше, че е ревала. Купувах едни книги за възпитанието, четях, прилагах метода, цък.....Преживя си го детенцето, сега едва ли е останало нещо в спомените и. Сега са страшно привързани, играят си, дребното все се закача с Ники, целуват се като се разделят в градината, гушкат се. Аз честно казано очаквах,че ще се бият и че ще имаме повече разправии, щото като знам аз и сестра ми как се биехме и как се разбирахме.....чак като заминах студентка тогава започнахме много да си се обичаме и да се търсим.
Мая, кажи при вас за каква ревност става дума, какво прави Мила?
Хубав и слънчев ден, аз се залавям с работата....след кафенцето разбира се  Wink

# 666
и аз ей сега... след кафенцето Embarassed Mr. Green
честити краченца на борчето Hug Hug

# 667
Поуспокоих се от вашите истории  Hug

Мила много обича Димана, постоянно я мачка, целува и прегръща и Димана много й се смее и й говори по бебешки. В градинката се гордее с нея ,показва я, който не й е приятен го гони да не гледа "нейното бебе". Като са двете ми изпълват душичката, но явно ние сме се променили спрямо Мила и тя ни го показва по неин си начин- до този извод стигнах.

# 668
дано драмите на ревността да минат бързо и лесно. у дома нямаше големи, но и петра беше твърде малка, когато се роди камен. практически тя нямаше още тогава, а сега пък хептен няма, никакъв спомен от времето, в което е била самО дете.

рожденият ден на камен ще е в градината ни, с много деца - тая година повече от предните, защото ще поканим и цялата група на камбата. е, няма всички деца да дойдат, надявам се, но все пак ще е мащабно. меню измизлих - просто, бързо за приготвяне дори и за голямо количесто хора, напитките са ясни - 100 бири и 100 сокчета със сламка ще оправят нещата  Mr. Green, вчера и на аниматора звъннах и той потвърди, че ще ни поеме; май и евтини торти намерих, че тая година няма да имам време аз да правя, така че май нещата се поподреждат. още не съм се замислила детайлно, но има време - 3 седмици са много време все пак...

относно РД на клуб - споделям, че магазин МАРСЕЛ срещу кино Арена запад има самостоятелна зала, пълна с играчки, която се отдава за партита БЕЗПЛАТНО. условието е, че партито може да продължи точно 2 часа и след него родителите сами трябва да подредят и почистят. залата е една, доста голяма, с малка сцена дори, т.е. можеи аниматори да се равихрят, като в предверието има кът за сядане с маси и столчета ли беше - с нещо си там. септември бяхме там на РД и мога да кажа, че залата е чудесна! а, да! другото условие е, че вътре не позволяват да се пуши и да се пие алкохол. не че хората не могат да пийват нещо - все пак никой не знае какво имаш в чашата си, но като условие е това. а и ако партито е сутрешно, никой няма да се налива с бира, нали Simple Smile според мен залата е подходяща повече за момичешки рожден ден, защото е в розово, но чудесно би паснала и за камен - той много си пада по розовото, феите, русалките и прочие. не мисля, че по телефона ще ви дадат информация обаче Simple Smile
айде, връщам се на работа;

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 13:10 от маик

# 669
Да, чудно е клубчето. Там празнувахме миналата година РД на Никита. Голяма забава беше. Ако искате може да резервираме някое дата и да се съберем там към края на май или юни?

Тази година сме обещали колело за подарък, няма да празнуваме в клубче.

# 670
звучи яко!
а има ли кафене, откъдето да се купят поне кафета... щото коли и пици се носят и поръчват де... януш,може ли малко снимки - да видя ситуацията, играчките?? прибори предполагам също се носят, пвц / май е суепр близо до метростанция вардар,нали?

за мира подаръкът е скутер як худора, партито обаче още се обмисля какво къде и т.н.

аз съм фен да резервираме и за нас си, да им направим парти, дори може да поръчаме аниматор за примерно 80лв  newsm78

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 16:59 от ninochka

# 671
аз съм фен да резервираме и за нас си, да им направим парти, дори може да поръчаме аниматор за примерно 80лв  newsm78
и аз Grinning , и за не поводна среща съм навита!

# 672
Нин, ето го клубчето. Тук имам 10-на снимки.
До клубчето има кафенце, а отсреща е Арената, така че има и бири и пици.

# 673
еха изглежда красиво! Flutter  и това с микрофоноа и пианото е от там, а? сигурно сценката, за която майчето говореше....
много ни е надалеч иначе за младост  и гео милев обаче newsm78 обаче пък с метрото newsm78
гледам, че сте си взели и хартиени с настроение за рд чашки, чинийки Flutter

# 674
При нас ревноста все още не е отминала,всичко трябва да е по равно,вечер все искат да лягам при тях,ако легна при едната другата казва ,мамо ти обичаш само Мая,ако легна при другата ми се казва ,повече не си ми приятелка  ooooh!,понякога искат приказка преди лягане,започвам да разказвам и веднага се казва неееее аз искам друга и започват да се карат коя да е приказката ,коя да е песничката  Crossing Arms,и така си лягат без приказка

Общи условия

Активация на акаунт