Житен режим на Учителя Петър Дънов - 5 тема

• 106 849
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
Ние с половинката пак сме в отбора за утре! Прекрасен ден на всички  Hug

# 166
  • у дома
Успех на всички житуващи този месец! Hug   bouquet

Аз следя темата, но в режима ще се включа февруари. Peace

# 167
И аз съм в отбора за утре, сега си купих житото. Стандартно жито ни трябва нали?

# 168
Здравейте на всички! Simple Smile
Миналия месец се каних, каних,издържах 2 дена и не ми се получи.Сега съм много надъхана,житцето ми е готово и всички други продукти също.Много ми се иска да издържа пълния цикъл,но да видим.Пробвала съм се поне 3-4 пъти,но почва да ми липсва соленото и това ме проваля.Иначе не чувствам нито глад,нито отпадналост.Надявам се този път да успеем заедно! Hug

# 169
  • Universe
Привет  Hug
И аз съм тук  Peace От вчера съм непушач, от 15-ги постя, смятам да изкарам със сигурност 5 дни, а всеки отгоре е добре дошъл/до декадата/

solej, Snow4eva Heart Eyes радвам се да "Ви видя" Heart Eyes 
Успех на всички житуващи thumbsup Two Hearts Two Hearts Two Hearts

ViKkKkKki_92 , житото трябва да е за покълване,но ако вече си взела грухано - пак може /виж 1-ва стр./

# 170
Здравейте, и аз тук от днес за 10 дни.Успех на всички Hug

# 171
момичета,
започвайки днес отново препрочетох първа страница и не ми е ясно едно нещо - може ли да се разпределят нещата за ядене през деня? С други думи - не да се изядат регламентирано (макар и през половин час) сутрин обед и вечер, а да речем когато ти се прияде да хапнеш ябълка, след час-два - жито и тнт?
И другото, което ме смути, изчитайки линковете дадени в началото, че Учителят Дънов е ползвал грухана пшеница, докато негруханата е била за друг режим... newsm78

# 172
  • София
Успешен старт на всички житуващи. С вас съм, макар и за няколко дни само. taniagn, може да си хапваш, когато ти се прияде, но да е гору долу разпределена храната през целия ден, а не напр. да се изяде всичко наведнъж.

# 173
     Здравейте момичета, от днес и аз съм в групата. От 15.11 постя а от днес съм на режима искам да успея да го изкарам до края, че миналия път се изложих само с два дена. Сега с поста се чувствам по- подготвена, дано успея.
     Успех на всички   bouquet

# 174
Здравейте момичета!
За сега хапвам от житцето и 1 ябълка.Не чувствам глад и всичко е под контрол.Ама е само 1ви ден  Simple SmileМнооого искам да го изкарам този режим веднъж докрай,дано като се подкрепяме ни е по-лесно.
Сноучева и Виолетката,възхищавам ви се,момичета!  bouquetЕдно голямо браво!
За Сноучева знам от предишните теми как е постигнала целта си!  bouquetА,Виолетката - ти на какъв режим беше,за да постигнеш този шеметен резултат?! Simple Smile

# 175
  • София
Режимът е без бяло брашно, без захар и без тлъсто месо. Но най-трудните за сваляне десетина килограма свалих с Житния режим през четири последователни месеца.

# 176
Аз пък съм неконтролитуемо гладна .... т.е. контролируемо е все още, щом не са почнали да ми минават мисли да се отказвам...
При вас как е? Миналия път като правих житния режим през лятото не усещах глад, а днес искам да изям целия свят... Дали защото сезона е друг?
Дано при вас да няма такива "странични ефекти"

# 177
  • София
BuzBuzzz , опитай се да пиеш повече вода, така няма да изпитваш глад. Аз съм на седмата чаша от сутринта по 250 мл, т.е. 1,75 л.

# 178
Здравейте! И аз отново съм тука, след като миналия месец предадох фронта на 4я ден, вечерта...от два опита все на този ден се провалям, и не защото съм умряла от глад, ами защото ми се дояжда домат със сирене или краставичка... Tired А искам да си изкарам 10 дни без никакви прегрешения, надявам се този път да успея  smile3515  Днес изобщо не ми се яде- от сутринта чак преди малко хапнах 4 лъжички жито, сложих и пълен чайник да се запарва, че явно днес ще съм на течности предимно. Пожелавам успех на всички   Peace

# 179

Общи условия

Активация на акаунт