Житен режим на Учителя Петър Дънов - 5 тема

• 106 371
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
Вече няколко пъти съм отговарял ,че Житният режим не е подходящ за кърмачки .Причините са следните: отделяне на токсини чрез тялото и кърмата; намаляване на калориите на около 1200-1300 при необходими около 2000 , промяна в нервната система /по-голяма чувствителност/,намаляване на количеството мляко/при някои/.Като прибавим и някои неразположения от изчистването...режимът става труден и неподходящ.
 Сега имате по-важна работа-да кърмите по-дълго,качествено и с любов/според мен/.
 Режими има всеки месец.Да сте живи и здрави.След като имате воля и желание ,ще направите не само един.
 Естествено ,това са само мои разсъждения и препоръки.Аз не мога да забраня на  кърмачките да правят режима.Те са зрели хора ,които могат да направят своя избор и да носят своята отговорност.

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 14:36 от solej

# 391
да си суровоядка е още по-трудно.И за зъбите,и за баланс на храните.Особено след 40.
Ако си много ''джобна'',просто тази фаза не е за теб.Макар и по-трудно за издържане,можеш да започнеш своя режим на 7 февруари.Тогава няма да свалиш много килограми.
 Ако продължиш да ядеш покълнато жито и след режима ,може би няма да си под 48 килограма.

[/quote]
това за мен  е много ценно като съвет.
Аз съм 158 см и си поддържам 48-49 кг. С глада пак принудително свалих поне 5, но няма начин. Гледката не е приятна, отделно обясненията пред околните защо, болен ли си или си луд. При все това искам да съм здрава чрез храненето си и вниматерно ще опитвам неща от суровоядството-кълнове и накиснати ядки, семена.  smile3529   Вегетарианството не е достатъчно за отърваване от хронични болести, това вече е проверено, поне от мен.
Доверявам се на преценката,solej,  и ще започна режима на 7.02, сърдечно благодаря! newsm10

# 392
Между другото, преди винаги гладувах само по Л. Ковачева, но с времето се оказа недостатъчно като извор - всяко гладуване си е различно като процес и ефект, а да намериш себеподобни като мислене, за да си помагате - все едно бели врани да търсиш. Та,  като се ровя из нета, не мога да не отбележа, че форуми като този са истинско откровение,  благодат, изключително ценно нещо - като информация, като среща на съмишленици, като подкрепа и консултация. Благодарна съм ,че ви има, че сте мрежа и разстоянието не е фактор за пълноценно общуване.

# 393
ann69,благодаря за положителната оценка за дейността на малката ни групичка.
Такава беше целта ни ,когато преди около година формирахме едно ядро от съмишленици.
Не искахме много да мъдруваме,а да се учим главно от практиката и да си помагаме.
Ако желаеш да се лекуваш,т.е да се отървеш от нещо,фазата е тази/от 24/.Но ,ако искаш да придобиеш нещо и да не слабееш много-фазата е след новолуние.Дори и Луната придобива тогава.
Бих те посъветвал да залиташ към чисто суровоядство.Просто ползвай някои от положителните му страни.

# 394
здравейте! искам да пожелая успешен житен режим на всички решили да го правят от утре и да попитам, може ли с парено жито, това е единственото, което намерих. благодаря  Hug

# 395
Според мен това е жито за варене и не става.Но можеш да започнеш утре с него.Поне няма да си гладна,И потърси за покъкване или поне цяло и необработено.

# 396
благодаря   Simple Smile

# 397
Добро утро  Hug
Готова съм за пречистване. Party
Желая на всички успешен режим и позитивно мислене. Hug Hug

# 398
Добро утро житенки, аз вече закусих с 1 ябълка, чакам с нетърпение да си хапна и житцето на обяд, а орехите ще ги отавя за следобедна закуска  Peace
Успех на всички с режима   bouquet

# 399
Добро утро!   bouquet
Да кажа, че и аз съм с вас!
Успех на всички ..и на мен/ха ха/ с режима! Peace

# 400
Успех и от мен!
Дано да нямате проблеми ,но ако имате -можете спокойно да ги споделите!
Понякога те са чисто психологически или от незнание.И след ''консултации'' по-лесно се преодоляват.

# 401
  • Временно
Добро утро!
Навлизам с голямо желание в режима,дано е успешен за всички ни!!
Simple Smile

# 402
Успех на всички  житени момичета! Тази година наистина нямах търпение да започна, чувствам се много мотивирана и оптимистично настроена! Simple Smile

# 403
Пък аз за първи път ще правя режима през февруари и съм ентусиазирана  Grinning

# 404
Пит,явно си решила да доразвиеш благостта и милосърдието си.Не е лошо.
Ще се включиш в ''големия поток ''от правещи Житния режим.

Общи условия

Активация на акаунт