Житен режим на Учителя Петър Дънов - 5 тема

• 106 367
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
Здравйте!
Надявам се с ваша помощ тази година да ми е по-лесно!

Кажете ми как издаржате без да пиете кафе? Миналата година , първия ден три пъти заспивах в офиса и от втория ден включих кафе в моя режим Blush

# 406
Кафе наистина не трябва да се пие.Но за някои е трудно.Затова пийте сутрин по едно ,но внимателно.Да е след хранене с жито и да не е много силно.Аз бих избрал зелен чай.

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 11:37 от solej

# 407
искам да питам, дали може да се дъвчи дъвка? малко глупав въпрос, но незнам дали е разрешено и дали ще повлияе по някакъв начин?  Embarassed

# 408
Искам да започна в сряда - 26.01 . ...според вас подходящо ли е или е много късно вече ?

# 409
Почни.Малко ще ти е по-трудно през последните два дни.Но новолунието няма толкова силно влияние както пълнолунието.Приемете тази дата  за краен срок за този режим/Ако го правите 10 дни/.Макар и малко извън нормите.

# 410
Да много благодаря за отговора, защото днес не успях, а не знам дали Вторник е добър за начало , т.е. утре ?

# 411
  • София
Добро утро!  Hug
И успешен старт на всички!  bouquet
Радвам се, че сме такава страхотна група, ентусиазирана и сплотена!
Не успях да се включа през уикенда защото нямах компютър под ръка.
Пожелавам на всички режимът да мине леко и неусетно, приятно и ползотворно и накрая всички да усетим лекота и удовлетворение!
На въпроса на ice - аз си позволявам по 1 дъвка на ден, за кратко време. Те са с подсладител.
Принципно... освен жито, ябълки, орехи и мед - нищо друго не би трябвало.
Хубав и успешен ден!
 Hug

# 412
Не .Вторник е много труден Марсов ден.Обикновено този режим се почва в сряда.

# 413
Да и аз съм запомнила - сряда ! Сряда ще е денят за мен ! Успех на всички тук пожелавам от сърце и Благодаря !   bouquet  bouquet

# 414
Snow4eva - благодаря ти за отговора, значи ще се въздържа, но пък ако много ми се придъвчи, ще подъвча малко  Crazy

# 415
Е,според мен,от дъвката малко по-бързо се огладнява.
Ефектът е много елементарен.Чрез дъвченето се изпраща сигнал до мозъка и до стомаха/там се ''създават''сокове/ ,че ще има хранене.а като няма...следва ''сигнал''за глад.

# 416
Здравейте на всички,радвам се че ви намерих.За първи път ще правя житния режим.Пожелавам на всеки да постигне поставените цели.

# 417
Момичета, много ме боли главата, всички мусколи ме болят и ме втриса, възможно ли е да е от режима? Та аз тъкмо свърших с първата порция жито, не ми се вярва прочистването да започне толкова бързо? От грип също изключвам, защото вече го минах миналата седмица?  Confused Имам чувството, че имам и лека температура. От какво може да е? Просто че чувствам адцки зле, изтощена и отпаднала  Sad

# 418
Здравейте Simple Smile
И аз от сутринта съм на житен режим
Не можах да си набавя орехи, но довечера ще си купя счукани Sad

ice,
мен пък започна да ме боли корема и да ми бучи.
Незнам дали е възможно толкова бърза реакция по чистене, но защо не Simple Smile
Зависи какви цели сме си поставили, какво искаме да чистим и с каква настройка сме.

Разбира се солей ще даде логичен отговор, а горното са само лаишките ми разсъждения.

# 419
ice,прави ли някаква подготовка за режима?
Направи си повече чай.Ако имаш възможност- някакъв успокоителен.
Грипът повтаря и ''държи'' доста време /като остатъчни симптоми/.
Може да си ''влязла'' в режима  твърде слаба /заради грипа/.
Хапни и повече мед-около 50 гр.наведнъж.

Общи условия

Активация на акаунт