Житен режим на Учителя Петър Дънов - 5 тема

• 106 363
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
Някои имат бурни и болни три дни и после-всичко им е наред.До края на първите пет дни трябва тези проблеми да са минали.
 Аз затова исках много добра предварителна подготовка.И за алкално -киселинния баланс,и психически.
  Започнете да пиете много течности.Кипнала вода и после малко изстинала.Не е проблем ,ако сложите малко лимон.Не ''падайте''под 2 литра на ден.

# 421
solej - ами нищо по специално не съм правила, освен, че направих някои от ритуалите за здраве от подсъзнанието, и се помолих няколко пъти да ме приемат в лечебницата на природата. От петъка правя тези ритуали, за здраве, както си направих и заредена вода за прочистване, и сутринта пих от нея.
А за меда - аз си го паза за вечерта, за да не се изкуша с някое от ястията, които приготвям за вечера на останалата част от фамилията, но ще по търпя още малко и ако видя, че нещата се влошават, ще си хапна 20-30 грама, но 50 са ми много и няма да мога да ги изям  Peace

а на всичкото отгоре в момента чета и готварският форум, за да видя какво да направя за вечеря  Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 13:49 от ice

# 422
Като хранене нещо промени ли?
Ако си яла високо киселинни храни през последните 10 дни е нормална реакция.
Притеснява ме ,че може да има и ''спомени''от грипа.Аз за режима не се притеснявам.Ще го преодолееш.
 Допустимата доза пчелен мед за възрастен са 100 гр.Но в режима за отслабване и пречистване-50.
Ако имате някакво неразположение пийте повече чай с повече мед/до 50гр/.Може по малко през два часа.Няма да ''изневерите'' на режима,Някои го правят с цял буркан.

# 423
да, благодаря ти, ще наблегна на чая с мед, а за хранене - наблегнах на плодовете и зеленчуците, само един път си позволих риба на пара около 50 гр. и ми стана тежко, месо и тестено не съм яла, както и шоколад  Simple Smile

# 424
Зависи и от плодовете,и от зеленчуците.Искрено се надявам да си подготвила изчистването.Когато някои са много подготвени ,то започва още първия ден.А ти си свършила доста полезни неща.Дано не си ''прехвърлила ''границата с детокса.

# 425
ами надявам се, че не съм, защото имам много да чистя  Blush

# 426
Още веднъж прегледайте написаното тук: http://daoin.com/feeding.php
Там са написани част от причините за вашите неразположения.Затова толкова много настоявах да се настроите за режима цели 10 дни.

# 427
  • София
 solej , сега за първи път започвам режима заедно с лекарства за хипертония, страхувам се да не ми падне много кръвното. Може би да намаля дозата на лекарството, моля те посъветвай ме

# 428
ето ме и мен, започнах режима, чувствам се чудесно, не съм гладна, няма главоболие илислабост... един практически въпрос - житото държа в стаята, където е над 18 гр. леко почна да вкисва. на балкона обаче е доста под 18.. някакви идеи къде да го държа? благодаря

# 429
Аз не съм лекар ,за да взема решение за високото кръвно.Ти явно си в началото на хипертонията.Знам ,че е опасно да се спират изведнъж.лекарствата.Но съм виждал да ги намаляват.Може пък от Житния режим да ти се понормализира кръвното.Просто го мери по-често и корегирай дозата.
Аз не мога да се намесвам в лекарски преценки относно другите.Аз пия бета блокер и си го регулирам в зависимост от състоянието.Но той не е за високо кръвно.Мои роднини се правят понякога на лекари с дозите.Но това си е тяхно решение.
 Едно е само ясно ,че при изчистване на организма, действието на повечето лекарства се засилва.

# 430
Житото се държи на по-хладно място и то във вода.
Но не гослагайте в хладилник.Вземете една купичка,сложете вода до върха на житото и го покрийте с нещо от светлината.

# 431
Дъвча си житото в момента. Освен че ми е студено, съм ок.
Ще си пия кафе сутрин, защото няма как да се откажа.
В началото на година пробвах житния режим и издържах 5 дни. Чувствах се много добре. Прекъснах го, защото пътувам и съм в движение - нямаше начин да си нося кутийки с мен непрекъснато.

Сега ми се иска да изкарам докрай. Пък да видим.

# 432
  • София
По повод лекарствата за хипертония - имам опит само със следното: Моят баща, който е хипертоник от доста години и е на лекарства, когато правеше режима през лятото не промени дозата и се чувстваше добре.
violetkatana  Hug моят съвет е все пак да се наблюдаваш и ако усетиш нещо, консултирай се с доктор.
Смърфиета  Hug студът все още не е от житото  Laughing Обличай нещо по-дебело!
Не забравяйте да пиете вода.  Grinning

# 433
момичета благодаря ви за отговорите и подкрепата   bouquet. Вече се чувствам доста по-добре, главоболието отмина след вторият чай, втрисането също го няма, явно при мен проблемът е бил от малкото количество течности (по принцип приемам около литър вода на ден, но ще гледам да го коригирам това)   bouquet

# 434
  • София
Аз не съм лекар ,за да взема решение за високото кръвно.Ти явно си в началото на хипертонията.Знам ,че е опасно да се спират изведнъж.лекарствата.Но съм виждал да ги намаляват.Може пък от Житния режим да ти се понормализира кръвното.Просто го мери по-често и корегирай дозата.
Аз не мога да се намесвам в лекарски преценки относно другите.Аз пия бета блокер и си го регулирам в зависимост от състоянието.Но той не е за високо кръвно.Мои роднини се правят понякога на лекари с дозите.Но това си е тяхно решение.
 Едно е само ясно ,че при изчистване на организма, действието на повечето лекарства се засилва.

Благодаря, ще го следя и ако се налага ще намаля лекарството. До сега при спазването на режима не ми е падало кръвното.

Общи условия

Активация на акаунт