Житен режим на Учителя Петър Дънов - 5 тема

• 106 347
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Радвам се,ice..Много чай от мента ,маточина или ройбос /има гo в магазините Лечител/,понякога помагат.Ако искате ,сложете си и мед ,но когато чаят не е горещ.

# 436
  • Временно
Искам да попитам още нещо - житото наведнъж ли се яде,или може на няколко пъти по малки порции?

# 437
порцията е за цял ден, ако искаш си я раздели, ако искаш можеш и на веднъж да я изядеш, както прецениш  Peace

# 438
         Здравейте, житнички!
         От днес и аз се включвам в групата. Ще правя режима с лечебна цел и затова искам да попитам дали ще е добре да продължа повече от 10 дни, чела съм, че някой болести искат по-продължителен пост.  Embarassed
         Успех на всички.  bouquet

# 439
За режима има значение и броят на дните.Те на са случайно 10.Това е единица и символизира начало.Можеш да повториш режима и през друг месец.Успех!

# 440
http://www.bratstvoto.net/vehadi/fr1n.html
Тук можете да откриете линкове за най-важните теми ,свързани с Житния режим.Прочетете ги внимателно.Ако имате въпроси,не се стеснявайте и питайте.

# 441
  • Балчик-Сливен
Първият ден при мен премина много добре-явно си има значение подготовката за режима WinkНе съм гладна,не се изкушавам,когато приготвям храна за семейството ми-това е добре,но си помогнах малко и с капките на Бах за пречистване и за повече воля Embarassed
Пожелавам на всички успех  Peace

# 442
   solej благодаря за бързия отговор. Така и ще направя.
   Воля и успех на всички.  Hug

# 443
Поздрав на един от любимите ми градове и успех!

# 444
Много голяма част от съветите ,които даваме ,са проверени в практиката.Те се базират и на духовни ,и на медицински познания.
 Естествено ,винаги може да има индивидуални неразположения.Те могат да се дължат дори на МЦ.Средата на работа е различна ,психиката също/Някои хора са по-чуствителни./.
 Ако следвате тези съвети, поне част от проблемите нявярно няма да бъдат ''ваши''.Понякога само пиенето на повече вода може да реши проблем с главоболието.
  Тук е малко като във Възрожденско училище.Има даскали ,техни помощници и ученици.И всеки на някого помага и го учи.
Дано заедно успеем да постигнем целите си.

# 445
Здравейте! Радвам се, че толкова много ще се пречистят с житен режим.
Аз съм от тези, дето не започнаха от тази сутрин....
Имах намерение да започна от утре. Освен, че не трябва - не разбрах защо - не е редно или просто ще ми бъде много трудно? Вече съм накиснала житото, но ако не трябва ще му сменям водата и ще се включа от сряда... Днес съм яла само плодове и чай.
Много голямо желание имах да започна като всички, но обстоятелствата се стекоха неблагоприятно... но имам твърдото намерение да направя постът в пълния му вид. Имам увереност, че ще се справя, въпреки че на ноемврийския не успях да устискам 10 дни.
Желая чудеса и израстване на всички, които са готови за това   bouquet

# 446
Чета форума ви и се радвам. Благодаря ви!

Имам въпрос. В момента съм в Лондон и търсих по магазините жито за покълване, но беше трудно. Единственото, което намерих, беше Organic Wheat Grain, което са цели зрънца. Жито си е.

За 500 гр. дават 1370kJ-323kcal за 100 гр., 11гр. протеин, 65гр. въглехидрати. Мислите ли, че е наред? Имаше и алтернативно някакво 'зелено' жито. Обаче взех от това, дано стане. Нямаха семена...

Също се чудя и с водата, в която се приготвя житото. Дали да е минерална, или от чешмата (тук не е хлорирана). Не съм сигурен, че имам време да приготвя ледената вода, която изисква часове. Ще съм много благодарен на отговор Simple Smile

# 447
...
Желая чудеса и израстване на всички, които са готови за това   bouquet

И аз започвам от сряда... Щях в понеделник, но не бях правил предварителните пловдове/чай, та реших да си дам три дни (пък и жито нямах).

С теб май заедноо т сряда... Нямам търпение, много се вълнувам!

# 448
добро утро! главоболието почна. но не меизненадва, даже приемам, че всичко върви по план Simple Smile успех на всички

# 449
Добро утро  Hug
Ден първи -успешно завършен bowuu bowuu bowuu.Имам някои неразположениа,но съм много щастлива,че направих този път предварителната подготовка.Глад не усещам,само ми е доста студенко...и това ходене в WC-то посред нощята.Ми то много чаиове,много нещо изпуках. hahaha

Стирко,на моето жито мисля също не пишеше ,че е за покълване(хвърлих опаковката вече newsm78..нали съм си го разделила в торбички по 100 гр Joy).Купих си го от турскиа магазин.Но пак става(според мен Thinking)...има един здравословен магазин,но не е в близост до нас,и не ми се ходеше до там.Ако имам път може да видя дали там няма такова за покълване(за другият път Thinking Thinking)

Общи условия

Активация на акаунт