Житен режим на Учителя Петър Дънов - 5 тема

• 106 358
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Имам предложение ,който иска,да започне февруарския режим на 23.2.2011 г..Тогава денят е сряда.А десетият ден,новолунието ,е на 4 март, вечерта.Вие дори ще сте се захранили с ангелска супа тогава.Единственият ''малък минус''е ,че ще изтървали малко от националната еуфория от 21.2..Но ,за разлика от другите,ще  сте започнали от сряда/основният ден за връзка с природата/.
 Тази дата е по-подходяща и за тези ,които ще правят и януарския,и февруарския режим.

# 466
 Hug Здравейте! Успех с режима! На мен ми е пети ден и се чувствам страхотно! Килограмите са -6,5  newsm44 , всяка вечер по 60 мин  newsm39 и никакви странични ефекти  ! newsm03 Продължавам ... надявам се още 5 дни... Щастлива вечер на всички!   newsm53 newsm10

# 467
Благодаря,fuego!
Ето малко музика за релакс: http://www.youtube.com/watch?v=OdNTge5ax4c&feature=player_embedded#!
Специален поздрав за всички ,които ''преминаха'' успешно втория ден!

# 468
Добро утро Hug
Ден втори -успешно завършен. bowuu bowuu bowuu
Неразположения почти никакви... Peace

# 469
Добро утро, и аз изкарах 2 успешни дни, днес ми е 3ти ден, нямам никакъв апетит и половината от житото отива в кофата, просто не мога да го изям, ям около 50 гр. на ден, дано това не е проблем. Единственият дискомфорт от вчера е, че като си навеждам главата надолу съвсем малко, имам чувството, че мужду двете очи (там където е 3тото око), ще ми се пръсне, цялата започва да пулсира, все едно съм вдигнала кръвно. Даже и съвсем малко, само да погледна надолу, чувствам как кръвта ми се събира, а пък ао се наведа до долу за да си обуя ботушите тогава направо ми причернява и даже сутринта залитнах леко. Но като се иправя всичко за секунди се нормализира, просто немога да си го обясня. Аз до сега никога не съм имала проблем с кръвното, меря си го и ми е ок. Това може ли да се дължи на режима?

Чакам с нетърпение Солей и Сноучева да се включат по моя проблем   bouquet  bouquet  bouquet

# 470
Добро утро, и аз изкарах 2 успешни дни, днес ми е 3ти ден, нямам никакъв апетит и половината от житото отива в кофата, просто не мога да го изям, ям около 50 гр. на ден, дано това не е проблем.

то и аз така с количествата...   newsm78

А пилците навън определено ще ти се израдват, ако не хвърляш житото в кофата  Peace

# 471
Пит - ами аз толкова съм изтрещяла вече, че изобщо не помислих за това  Crazy Crazy Crazy, но ще им се реванширам  Hug

# 472
Добро утро момичета, снощи набързо си купих обикновено, сварих го и днес ще видя дали ще изкарам. А трите ябълки наведнъж ли се ядат или може през целия ден?

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 10:09 от adorable

# 473
  • София
adorable , както ти е сладко, може и на веднъж, може и да си ги разпределиш през целия ден, това се отнася за всички продукти от режима

# 474
Аз не разполагам непрекъснато с компютър.Трябва да се опитате да се справяте с някои проблеми и  сами.
Понякога има проблеми с кръвообръщението и нервната система.Ако няма по-продъжително изстръпване/поне половин час/,голямо залитане,ускорен пулс или драстична промяна на кръвното налягане-няма проблем.
 Пийте повече течности и успокоителни чайове.Но да не са много горещи или студени.

# 475
Отчет и от мен - и ние сме с успех в 3-ти ден! /и мъжчо държи/ Peace
Неразположения аз нямам никакви, той-леко виене на свят и слабост, но за него е нормално. Не може от пържолите да минеш на жито!  Laughing

Хубав ден на всички!

# 476
  • София
Добро утро и от мен!  Hug
Днес е трети ден, кантарът отчете -200 гр от вчера. Така че вече са 2 кг за 2 дни!
ice Hug количеството храна ти е малко. В момента си на полугладуване. Не мога да обясня защо, но при гладуване се получава точно това. На няколко пъти съм го усещала при гладолечение, при драстична монодиета /навремето правих една, при което яденето за цял ден беше 1 л прясно мляко и на следващия беше същото - при навеждане, клякане, притъмняване, бучене..../ Моят съвет е така да си овкусиш житото, че да ти е приятно да хо ядеш и да се стремиш на малки хапки да го изядеш за деня. Не забравяй ябълките. Припомни си и колко вода си изпила вчера.
Пак да напомня количеството вода - по 30 мл на кг тегло. Т.е. ако сте 80 кг - 2.400 л на ден е здравословната дажба течности /вода/ Не оставяйте организмите си "на сухо" и си поставете някакъв минимум /например литър чиста вода/, която да пиете в продължение на няколко часа, докато сте на работа...
adorable Hug помисли за ядене на житото на закуска, на обяд и вечеря, а в 10 и в 17 например по една ябълка. Така ще имаш правилно разпределение, със съответните интервали и ще се усвои по-пълноценно, отколкото ако изядеш 3 ябълки наведнъж и житото наведнъж. Организмът ти ще си каже"тази пък какво е решила сега... ще ме държи гладен цял ден ли? Я, аз да си заделя един запас, който ще си го пазя в случай, че пак изтрещи и не ми даде храна цял ден"  Laughing Или поне аз така си представям, че си мисли. Тогава се забавя обмяна, минава в снишен разход и резултатите не са от най-добрите.
Поздравления на всички, за удържането  Laughing
Хубав ден!  Hug

# 477
  • София
Едно уточнение, 9 ореха са около 50 гр. с калоричност около 300 калории

# 478
благодаря ви момичета за отговорите   bouquet

# 479
       Здравейте житнички,
Днес започвам отново. Embarassed Изкарах грип с усложнения и ми удължиха антибиотика до вторник затова днес започвам на чисто. Grinning Според solej  може да се започне и днес.
Браво на всички изкарали успешно двата дни  bouquet и успех на всички започващи днес. Hug

Общи условия

Активация на акаунт