Отговори
# 585
  • София
Ето тези са с едни от най-ниското съдържание на олово:

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри

# 586
  • София
А тази информация къде се вижда, гледам , гледам и не виждам? Embarassed

# 587
  • София
Може ли да ми препоръчате някакви витамини за капеща коса? Сигурно сте писали , но съм пропуснала. За възрастна жена /92 год/, не че най-големия проблем е косата, ама....да я поглезим  Rolling Eyes

Ето тези - има вече доста   доволни  Simple Smile

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com  :  YUL919

# 588
  • София
А тази информация къде се вижда, гледам , гледам и не виждам? Embarassed

http://www.fda.gov/Food/FoodSafety/FoodContaminantsAdulteration/ … ead/ucm115941.htm
въвеждаш името с търсачка - маркира ти се в жълто Simple Smile

# 589
  • Пловдив
Аз купих тези животивчета ,но малката хич не ги долюбва и не ги пие-имат приятен кисел вкус ,но явно тя не го харесва-не съм ги ледала за олово,защото даже и не можех да предположа че е възможно.
Та и аз да питам за детски витамини,но като бонбонки,и да са вкусни,а пък ако са и без олово ще е супер

Относно пастата за зъби-няма такава.Ако избелва добре-не щади особено зъбите.
До сега съм видяла ипробвала само 1 -има ефект.казва се SMILE ,но я поръчвах от фирма от която купувам материали-няма я по аптеките и се използва след избелнаве при стоматолог.Аз не съм си избелвала зъбите ,но я пробвах-ефект има.Пастата мисля че беше немска,но ако искате в понеделник ще проуча коя е фирмата производител.Иначе вносителя за Бг го знам

# 590
  • София
Аз купих тези животивчета ,но малката хич не ги долюбва и не ги пие-имат приятен кисел вкус ,но явно тя не го харесва-не съм ги ледала за олово,защото даже и не можех да предположа че е възможно.
Та и аз да питам за детски витамини,но като бонбонки,и да са вкусни,а пък ако са и без олово ще е супер

Относно пастата за зъби-няма такава.Ако избелва добре-не щади особено зъбите.
До сега съм видяла ипробвала само 1 -има ефект.казва се SMILE ,но я поръчвах от фирма от която купувам материали-няма я по аптеките и се използва след избелнаве при стоматолог.Аз не съм си избелвала зъбите ,но я пробвах-ефект има.Пастата мисля че беше немска,но ако искате в понеделник ще проуча коя е фирмата производител.Иначе вносителя за Бг го знам

Искаме , моля те Simple Smile
Става предполагам и след почистване / не избелване/ при стоматолог - аз само това прилагам Simple Smile

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com  :  YUL919

# 591
  • Пловдив
Oще утре ще проверя-не съм се сещала до сега да проверя по сайтовете за нея,ама и немския ми толкова силен колкото и китайския  Joy

# 592
  • София
Може ли да ми препоръчате някакви витамини за капеща коса? Сигурно сте писали , но съм пропуснала. За възрастна жена /92 год/, не че най-големия проблем е косата, ама....да я поглезим  Rolling Eyes
Да ти препоръчам и това Simple Smile От доста време се ровя и търся нещо за коса и кожа, което да е на билкова основа  и това ми хареса като състав. 

Готу кола - съдържа киселини, които имат отношение към ССС -смущения в кръвообращението,  хипертония, разширени вени,  понижава  нивото на холестерола - та за хубава коса много важно е и доброто оросяване Simple Smile
Хвощ - за него се знае, че е много добър за коса, кожа, нокти / силициевата киселина и т.н./
АК-  лизин и пролин- необходими за колагеновия синтез
Биофлавоноиди

# 593
Pepelliashka от тази паста има доста доволни

А състава на тази е много добър според Рени  Grinning

Код за 5$ отстъпка NEV687 в http://www.iherb.com

# 594
  • София
Pepelliashka от тази паста има доста доволни

.......................

Ние изобщо не сме доволни - имам още една мостра от нея Simple Smile- така си стои...

# 595
Естествено трябва да се пробва. С всичко е така- на един му харесва, на друг не.... Аз като трябваше да реша коя да купя, прегледах мненията и за тази на нау имаше недоволни, но доволните бяха повече. Като вкус не е приятна, но аз я ползвам за избелване.  Peace

# 596
Искам да попитам някой пил ли е 5-HTP или нещо друго за контрол на апетита и най-вече безпричинното желание за въглехидрати и сладко?

http://www.iherb.com/5-HTP?p=1&sr=0

Може да ти пада кръвната захар и за това да си има причина /заболяване, напр. ИР и т.н./

Иначе Хром или Магнезий Simple Smile

ПП. В дните около О. и 2-3 дни преди М - може да ти се яде сладко и това си е нормално /спада към ПМС/ - причини промяна в нивата на хормоните и от там дискомфорт в целия организъм

ППП Ако имаш проблеми с Кр.захар внимавай с Хром-а

За ПМС е ясно и неминуемо, но проблемът, е че и през други периоди на месеца имам този проблем. А кръвната зарах никога не съм си я изследвала специално, но тя не се ли включва в задължителните кръвни изследвания всяка година..? Т.е. поне когато са ми ги правили е била нормална. А ако ми пада само в някои моменти а през другото време е нормална, как мога да разбера..?

# 597
Относно пастата за зъби на НОУ. Ние я имаме, на мен и мъжа ми ни харесва. Бях прочела, че на много хора не им харесва. Аз доста време съм се мила с хомеопатични и те са ми блудкави. Аз по принцип не обичам силно ментовите пасти, по същата причина и дъвки не дъвча...е понякога едни дето са с джнджфил или канела. А тази е с лек ментов вкус, не се пени много, но след това цял ден зъбите ми са много гладки като се пипне с език, се едно съм ги лакира с безцветен лак за нокти:) С друга паста такова усещане не съм имала.

# 598
  • София
Ellie-A - трябва да се консултираш с лекар - за да разбереш дали има проблем или не - ако се съмняваш. Ние няма как да знаем Simple Smile
Аз имах съмнение за себе си - направих си изследване и разбрах, че съм с ИР /т.н. скрит Диабет, Диабет 2/

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com  :  YUL919

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 16:17 от denis_d

# 599
  • София
Искам да попитам за този сироп:

Някой ползвал ли го е? Ще съм благодарна за някакви отзиви.

Код за : VAT423

Общи условия

Активация на акаунт