Отговори
# 630
  • София
Дайте моля съвет какво да давам превантивно на моя син - 16г., някакъв имуностимулатор или нещо подобно! Ей го снощи вдигна 38, а зимата те първа зпочва!  Sad
Бих ти препоръчала  мултивитамини с най-нисkо съдържание на олово, като тези например:

Ще е добре зимния период да пие от този сироп:

Bobka   bouquet..тези не съм ги видяла  Embarassed

и още нещо...аз в момента пия :
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Elderberry-575-mg-100-Capsules/1947?at=0

става ли вместо сиропа или...?
Не са еднозначни, но основната им съставка е една и съща...значи стават   Peace

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

# 631
  • София
Конкретно коластрата и ехинацеята ме интересуват. Просто ме протеснява колко са качествени тези продукти, не че на аквасорс знаем качеството но поне са по познати в България. А и разликата в цените е огромна между коластрата на аквасорс и коластрата от сайта.
tanq_m, аз съм се доверила на една марка за коластрата , която по описание е същата като тази на Аквасорс., това което гледам е грамажа на капсулата и  че е от новозенландски крави. Ето тази:

Цената е супер, пук и капсулите са със 100гр. повече от тези на Аквасорс.
Ето за сравнение:
КолАктив™ на АкваСорс е пълноценна и напълно естествена супер-храна - изсушена коластра, добита от новозеландски пасбищни крави, което е гаранция за високо качество. Нова Зеландия има най-чистия климат и храната, консумирана от кравите, не съдържа пестициди или антибиотици. При това КолАктив™ не е извлечен само от една крава - хранителните фактори и антителата, съдържащи се в него, са събрани от коластрата на стотици крави. Това го прави много по-полезен за здравето ни.

Съдържание: 1 капсула съдържа: Коластра на прах - 400 мг, обвивка на капсулата: чист желатин - 100 мг.

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Кофата

# 632
и аз мислех за витамин С, ТОЙ ПИЕ Б-КОМПЛЕКС + ЦИНК и Омега 3, та АКО ВКЛЮЧА и тов, което ти си поръчала
това, което ти си писала е само пчелен прашец, аз държах най-вече на пчелното млечице за усилване на апетита, че е много зле, а също и прополиса за имунната система, а прашеца беше бонус към тях, един вид Wink Мисля, че така ще се получат нещата, но ако нямате нужда от усилване на апетита не взимай пчелно млечице. Бих ти препоръчала също вит.С да е естествен.

LeoVita, имай предвид, че ехинацеята много ободрява и при по-чувствителни деца и хора може да довече до проблеми със съня, също както например по-силен зелен чай или кофеин съдържащи.

tanq_mt, аз вече 6 години давам коластра на Аквасорс. Сега си поръчах на Symbiotics, заради многото положителни отзиви и най-вече, заради това, че е дъвчаща, а пък и цената й е доста по-ниска при по-голямо съдържание. Ще видим как ще е.

# 633

[/quote]
Kод за отстъпка 5$
LAV475

Кофата

[/quote]

Bobkaллллти си истинско съкровище за този форум...  bouquet

# 634
tanq_mt марките, които се предлагат в сайта ги има и в БГ т.е. добре са познати т.е. не са произведени в някой гараж  Laughing

LeoVita почти изпихме този сироп- доволна съм

Код за 5$ отстъпка NEV687 в http://www.iherb.com

# 635
и аз мислех за витамин С, ТОЙ ПИЕ Б-КОМПЛЕКС + ЦИНК и Омега 3, та АКО ВКЛЮЧА и тов, което ти си поръчала
това, което ти си писала е само пчелен прашец, аз държах най-вече на пчелното млечице за усилване на апетита, че е много зле, а също и прополиса за имунната система, а прашеца беше бонус към тях, един вид Wink Мисля, че така ще се получат нещата, но ако нямате нужда от усилване на апетита не взимай пчелно млечице. Бих ти препоръчала също вит.С да е естествен.

ааааа, не-никакво увеличение на апетита  Joyлллне щем!...

та пак въпрос възниква  Embarassedлллосвен на АLIVE кой друг вит.С е естествен..щото аз на този се спрях:
http://www.iherb.com/American-Health-Ester-C-500-mg-with-Citrus- … psules/13682?at=0

# 636
Здравейте,
Имам неполучена поръчка от 23.09.10. Дайте идея какво да правя. Има ли и други неполучени оттогава?

И моята от 23.09 още я няма, а беше шипната в същия или на следващия ден, не знам къде са отишли тези поръчки и защо така ги бавят  newsm78
Присъединявам се към групичката. Мислех сега в обедната почивка да отида до пощата да проверя дали не е там случайно, а да се е загубила бележката, но ще изчакам още. Лошото е, че първите ми поръчки пристигаха за седмица и не бях предвидила такова закъснение Confused

# 637
 Здравейте! Следя темите още от самото начало. Може би не е тук мястото, но искам да благодаря на Пинко и Veihaivei  bouquet
След направения курс със серапептаза, TSH ми намаля с 1,5 единици, при това без да увеличавам дозата на L тироксина! А за цяла година лекарите не успяха, въпреки вдигането на дозата Mr. Green Чак ме е страх да се похваля! Естествено, заедно с рибеното масло LaughingСега смятам да започна приемането на добавката от сайта с L Tyrosin, който както разбрах помага на жлезата да си изработва сама хормоните. Багодаря на всички Ви  bouquet

# 638
Здравейте,
Имам неполучена поръчка от 23.09.10. Дайте идея какво да правя. Има ли и други неполучени оттогава?

И моята от 23.09 още я няма, а беше шипната в същия или на следващия ден, не знам къде са отишли тези поръчки и защо така ги бавят  newsm78
Присъединявам се към групичката. Мислех сега в обедната почивка да отида до пощата да проверя дали не е там случайно, а да се е загубила бележката, но ще изчакам още. Лошото е, че първите ми поръчки пристигаха за седмица и не бях предвидила такова закъснение Confused

и аз да добавя тогава-моята от 30.09....пристигна днес! Peace

# 639
Ще станем накрая номеролози с тия дати...... Поръчките от 23.09. ги няма, но пък тези от 24.09. още миналата седмица пристигнаха. Тези от 29.09. ги няма, а от 30.09. още миналата седмица се похвалиха, че са ги получили. Може би ще трябва да следим и разположението на планетите..... Crazy
Имам една поръчка от 29.09. и според изчисленията ми ще я получа около сряда  Laughing

Код за 5$ отстъпка NEV687 в http://www.iherb.com

# 640
  • Бургас
LeoVita почти изпихме този сироп- доволна съм

И аз подкрепям. С две ръце съм за сиропчето. В момента и двамата са с някакъв вирус с температура и сополи и много добре се повлияват от него Peace
denis_d, evhen, благодаря ви за отговорите за добавката за засилване на метаболизма. Отказах се от нея  Embarassed Нещо ме достраша - с ниско кръвно съм и  като знам как ми дейтва една чаша зелен чай и не ми се рискува  Confused
Ще взема да се върна пак на Дюкан за малко ...   Thinking

# 641
Конкретно коластрата и ехинацеята ме интересуват. Просто ме протеснява колко са качествени тези продукти, не че на аквасорс знаем качеството но поне са по познати в България. А и разликата в цените е огромна между коластрата на аквасорс и коластрата от сайта.

Тази коластра е добра http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Colostrum-500-mg-1 … apsules/9621?at=0 . Може да разтваряш съдържанието на капсулата в мляко и да го даваш на детето за по лесно. Също тези http://www.iherb.com/Symbiotics-Colostrum-Plus-Wild-Cherry-120-C … Tablets/4880?at=0 са любими на деца и мами. Аз лично взимам от първата, за това, че е от новозеландски крави. Чакам тази ехинацея http://www.iherb.com/Enzymatic-Therapy-Esberitox-Supercharged-Ec … Tablets/2180?at=0 , четох доволни отзиви за нея.

Код за 5$ отстъпка MEK015

# 642
# 643
освен на АLIVE кой друг вит.С е естествен..щото аз на този се спрях:
http://www.iherb.com/American-Health-Ester-C-500-mg-with-Citrus- … psules/13682?at=0
този не е естествен.
аз друг не можах да намеря, затова взех този. Оттук съм купувала вит.С от екстракт от ацерола, но беше доста по-скъп

# 644
Да ви се похваля първите ми три поръчки които пуснах на 01.10. и след 10 часа бяха шипнати демек към 21часа днес си ги взех от пощата. Много съм щастлива. Само дето се разкарвах два пъти сутринта питах за тях. Но каза  че чакам колет към кило питаха и от къде е викам от Германия. Пощаджийката вика няма такова. След два часа се прибирам бележка елате да си вземете 3 бр пакети. Явно тия колетчета били пакетчета. И Пощаджийката ми обяснява че колетите и стояли на едно място а пакетите на друго. Незнаех но вече знам другия път ще търся пакетчета.
Искам да благодаря на всчики за съдействието и на Пинко за конкретните неща в които ме ориентира да взема ще споделя след месец как сме се чувствали от ензимите с мъжо.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт