“Ръката на надеждата” – една невероятна история

• 12 125
  • 80
  •   1
Отговори
# 60
Прав е човека.
Цитат
Радвам се и че все повече жени посещават подфорум ‘Татковци’. Надявам се четейки темите в него да опознаете по-добре мъжете защото (поне от моя личен опит) жени които познават мъжете по-добре си живеят по-лесно (и по-приятно) с представителите на нашия пол. А това според мен (надявам се и според вас) е в основата на семейното щастие.

И според мен жените има доста да учат от нас... е и ние от тях естествено. Laughing
От мен благодарности си заслужи човека... Немо и на теб също, че пусна темата!!!  Wink

# 61
E Немо, ще го докарате накрая до тема - " Да финансираме паметник за Немо и приятеля му"  Laughing

# 62
E Немо, ще го докарате накрая до тема - " Да финансираме паметник за Немо и приятеля му"  Laughing

Паметникът ще е от празните шишета останали след Сотевото вино от балкона..

И не знам дали трябва да учат от...ама за нас...мнооого четене треа да падне.... ooooh! Whistling Crossing Arms

# 63

Паметникът ще е от празните шишета останали след Сотевото вино от балкона..

И не знам дали трябва да учат от...ама за нас...мнооого четене треа да падне.... ooooh! Whistling Crossing Arms

То ако ставаше само с четене...

# 64
..............защото (поне от моя личен опит) жени които познават мъжете по-добре си живеят по-лесно (и по-приятно) с представителите на нашия пол. А това според мен (надявам се и според вас) е в основата на семейното щастие. .............

Да, това е абсолютната истина. Трябва само да се добави, че същото важи и за мъжете, които познават по-добре жените (си) .   Hug

# 65

..............защото (поне от моя личен опит) жени които познават мъжете по-добре си живеят по-лесно (и по-приятно) с представителите на нашия пол. А това според мен (надявам се и според вас) е в основата на семейното щастие. .............

Това че е истина, истина е . Хайде тогава да научим повече за вас
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=536221.0

# 66

И аз съм много съгласна с това. Повечето проблеми между мъжете и жените идват от това, че жените не познават мъжете достатъчно добре, или пък мъжете не познават жените (въпреки че, по мои наблюдения, е предимно първото...). И не става с четене, а с опит, с искрени разговори с мъжете, по възможност мъже които не са обект на романтичен интерес защото иначе няма да си признаят  Mr. Green Например, от брат си научих много за това какво се върти в мъжката глава, как подхождат мъжете към дадени ситуации, и т.н. За много от нещата дори и не подозирах. След това много помогна и мъжът ми, който много обича да ми отваря очите за тия неща  Embarassed И от него много съм научила, и сега много неща си идват на мястото и намират обяснение. Разбираме се много по-добре в резултат на това. Така че, знанието е сила!

Радвам се и че все повече жени посещават подфорум ‘Татковци’.
Всъщност, като стана на въпрос, в много теми в подфорум "Татковци" има известно дразнене, когато жени пишат в мъжките теми... Или е "ама аз питам мъжете" или "абе тука мъже няма ли?"... Така че, посещаваме ние, ама има едно такова усещане за мъжки подфорум където се търсят и ценят повече мъжките мнения, та не знаем да пишем ли, да не пишем ли  Grinning То е ясно защо се предпочитат мъжките мнения - защото сте кът в бгмама - и напълно разбирам положението, но все пак, да си кажа.

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 07:22 от Дидитка

# 67
Цитат
То е ясно защо се предпочитат мъжките мнения - защото сте кът в бгмама - и напълно разбирам положението, но все пак, да си кажа.
Дидитка, ако те притеснява липсата на мъже, те пращам директно у рибарския... там в момента тече женска офанзива, точно от сходен мамински форум и всяко женско мнение се цени по достойнство!!! Laughing

# 68
Немо, благодаря, че го сподели ...
  bouquet Hug

# 69
Историята наистина е невероятна.Изпълва те се оптимизъм...Благодаря Немо  bouquet

# 70
  • Талант на 2012,2013 г.
Немо, БЛАГОДАРЯ ти! Hug Беше много вълнуващо да прочета нещо такова. За годините през които съм живяла съм била толкова развълнувана в положителен смисъл точно три пъти. При двете ми раждания и сега...  bouquet

# 71
  • на правилното място, в точното време
Благодаря, Nemo   bouquet

# 72
уникална снимка...
Дарява надежда   bouquet

# 73
# 74
Прекрасна история! Но на мен ми напомни отново за това, което се случва в тук, у нас. С бебето в 24 Г.С. в Горна Оряховица, оставено да умре само, защото според лекарите то нямало шанс, нямало смисъл да се прави нищо. И това, което ме плаши е, че не е изолиран случай, а масова практика. Защо тези бебета, дори да нямат шанс за живот не умират в прегръдката на майка си или в кувьоз? Защо недоносените бебета съществуват самотни в кувьозите, без майките си, на които се позволява да ги виждат веднъж на ден или седмица? Защо бебетата, дори и доносени се държат отделно от майките си?
Защото историята с бебето от Горна Оряховица нямаше да е същата ако рутинната практика във всички болници беше бебето да се поставя на корема на майката, дори и родено мъртво, ако практиката беше майката да има ЧОВЕШКИ ПРАВА и достъп до бебето си по всяко време, ако практиката беше майката да може да влезе в интензивното при бебето си по всяко време от денонощието! Тогава лекарите щяха да знаят че не са всесилни и не могат да правят всичко, което пожелаят с беззащитното бебе!

И не ми казвайте че майките ще внесат инфекции, големият ми син лежа една нощ в интензивно отделение в САЩ, където оцеляват 60% от родените в 24 Г.С. бебета. Родителите имат право да влизат денонощно, да докосват миниатюрните бебенца, когато може да ги вадят от кувьоза, както са накачени с апаратура и да ги гушкат, за да може бебетата да се чувстват обичани и да ИСКАТ да живеят и да се борят за живота си!

Общи условия

Активация на акаунт