ЮЛСКОТО дете е вече голямо - за детска градина става рано!

• 20 739
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
 Hug
Днес Ина е спокойна  newsm78 Само хрема, температура хич, кашля но от секретите  Rolling Eyes
Ушите са ми голям страх - като аз никога не съм страдала от тях и не знам за какво иде реч  Confused
Иве, честно да ти кажа май много се товариш с ДГ  Hug
Сигурна съм че Ники и Ради ще се чувстват много добре там и след месец ще си забравила за 80% от притесненията си   bouquet  Hug  bouquet

# 136
  • София
Знам Веси,ама тук си изливам страховете и наблюденията,мерси че ме четете.
Детето не е добре,стискайте палци

# 137
  • sf
Ние се върнахме,беше чудесно,само дето дне времето се развали. Видяхме и Ками. Снимки после.
Иве, и на мен ми се струва,че много откачаш с тая градина, все е дно на заточение ги пращаш. КАто толкова се чудиш, отпиши ги, някои други две майки ще черпят после  Joy

При болки в ушите и аз слагам Отипакс, едно време Вероника през месец-два все ревеше от уши, после плуването я оправи, напук на логиката  hahaha

http://picasaweb.google.com/donsyy/WE2010#5523822638843463186

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 17:28 от donsita

# 138
  • Sofia
Иве  Hug да се оправя бързо!
А и всички дечица с болести да се оправят!!! Сашо и той е от тази група - от както тръгна на градина 2 пъти вече ...

# 139
Иве,ще се разберем значи за Бен 10.Тогава една приятелка на Надина има рожден ден и да видим кога ще го прави,дано не се застъпят макар че аз мога да я оставя и сама на партито,незнам ще го измисля.
Бързо оправяне!
Според мен мойте деца този път не се разболяха в детската,а от децата дето са на пързалката.Там е пълно с болни от градината деца и като не са на градина ги водят там.Отделно има деца дето не ходят,но все са болни.И всякакви вируси ,верно че е на вън но този път съм почти на 90% че е от там.

# 140
  • USA
Донси, чудесни есенни снимки. Толкова ми се доходи и на мен на басейн.

За ушите, Албена преди време беше писала, че Калина е била пред операция и са им препоръчали да започне да плува. При тях беше помогнало много. Аз съм плувала като дете, най-доброто средство да се извади вода от ухо е да се вкара още вода.

Веси, блазе ти за ушите. Като малка много страдах от уши, най-гадната болка е. Не бих оставила болен от уши без обезболяващо.

# 141
  • Sofia
....... от децата дето са на пързалката.Там е пълно с болни от градината деца и като не са на градина ги водят там,.........

дам ... и аз това съм забелязала и за това вече не ходя по площадки ... благодарение на такива деца с малката стигнахме до болница

ухо да те боли е АД!!! Аз имах такава болежка докато бях бременна - ужас просто.
Я кажете по-подробно за Бен 10 ... Че и Сашо е фен ...

# 142
  • София,
Вики страхотни снимки, това къде е, някой конкретен хотел - дай координати на ЛС. А и сте си били самички Joy тишина и спокойствие.
Пожелавам бързо оздравяване на болничките дечица, Иве  Hug, гадно е това с ушите наистина, но и аз имам наблюдения че Ицко откак започна да ходи на плуване спряха да го болят уши и спря да боледува изобщо Thinking.
Ние и тази седмица ще си останем в къщи, а и току що дадоха времето какъв студ ни очаква леле ужас Sick

# 143
  • sf
Ето това е хотелът http://www.robotika-bg.com/vitosha.htm
но е доста мизерен. Стаите са добре,но баните са под всякаква критика. Ние ходим там точно,защото няма почти никакви хора и басейнът ни е много удобен. Водата този път беше 38,4.

Иве, вие в "Аура" ли бяхте ,когато ходихте с децата или се бъркам?

Ох, не искам да става студено. Депресирам се. Тая седмица съм почивка,но Вико си е вкъщи, трябва и на профилактичен да го водя в Педиатрията, утре ще ида до педи да видя дали ще махат конците.

# 144
  • София,
Май се бъркаш, те май бяха ходили в Св. Спас или в Гранд  Хотел Велниград - тя ще каже, а в АУРА ходихме ние. Хубаво беше, но външния басейн на мен ми се стори студен и това беше още лятото, сега незнам как е може би е по топъл, вътрешния беше много добър, топличък, стаите бяха супер, баните също. Ми нямам още снимки, кумата сменяха квартирата скоро и все неуспява да ми изпрати снимките, като ги получа ще покажа и аз - то мина вече доста време,  Mr. Greenно все пак Peace.

# 145
  • sf
Ние днес минахме покрай него , добре ми се видя,ама на мен по-важно ми е басейнът да е удобен за децата и най-вече по-топъл. Под 37 не ме кефи.

# 146
  • София
В гранда сме ходили там басеина детския е огромен 36-37гр.
Искаше Ради сандвичи та ходихме да купим,Яна ще се разберем.За първи път го боли ухо за това се опитвам с хомеопатия да го оправим,че да не стане хронично.И мен не ме боляло ухо,само един път и то от вода от морето.

# 147
здравейте
Ние се отказахме от Свети Спас, нещо не ни хареса и си отидохме в Двореца.Прекарахме супер, отпочинахме и се понакиснахме   LaughingНо днес както каза Вики времето се прецака и се къпахме само във вътрешният басейн.Ева остана доволна, дори си поплака че неискала в София  Grinning
Сега я оправяме за сън, че утре е на градина.
Бързо оздравяване на болните дечица  bouquet

Дописвам си - когато отидохме в Свети Спас, ни се стори много пуст, нямаше почти никакви коли .Все пак влезнахме да разгледаме.Не ни хареса това че няма външен басейн( мой беше пропуска че не те попитах Янче  Hug ).На рецепция ни помолиха да си платим нощувката на момента, но мъж ами каза че няма намерение да плаща за нещо ,което още не е ползвал  LaughingКачихме се в апартамента, беше голям и красив, но с един ламинат, един теракот, лъхна ни студ още с влизането.Огледахме за климатик ,но такъв нямаше.Обадихме се на рецепция и попитах за отопление и казаха че апартаментите нямали климатици  Shocked .Слезхаме долу за да се откажем и последно се опитаха да ни задържат с предложение за духалка  LaughingОсвен това казаха че ако нямало достатъчно хора нямало да има блок маса ,а меню .Та така останахме разочаровани и отидохме пак в Двореца.

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 22:13 от kami27

# 148
  • София
Ками съжалявам,но все пак сте намерили алтернатива-позната,защо не пробвате в гранда.Гарантирам за него.По просторно е от двореца,аз оглеждам Акватоник ама май не смея

# 149
  • София
Добро утро!

Съжалявам за болните мъничета. Бързо да се оправят. Hug

И ние сме в групата - Виктор от петък подкашляше и малко хрема. През нощта не можеше да диша. Плаши се, мята се - дадох му ериус и заспа. Пак на своя глава действам, но след обяд ще отидем до лекарката. Така или иначе, сега съм в къщи да си постои детето. Какви студове се очертават - не ми харесва, той е студлив и сутрешните мъгли и големи температурни разлики винаги преминават в разболяване.  Гласът му хич го няма.

Лек ден.

Общи условия

Активация на акаунт