ЮЛСКОТО дете е вече голямо - за детска градина става рано!

• 20 738
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Иве при нас не мирише на хлор и други препарати от този вид  за дизинфекция използват нещо което има 24 часа действие не знам какво е директорката ни обясни че и се е наложило доста да се поизпоти докато се пребори да ползават това средство вместо тези който ХЕИ налага.А инъче за подържане на чистотата ,а при нас е идеално чисто ние помагаме като носим препарати за почистване ,но на всяка майка и се пада за годината да донесе най много два пъти.
Храната също е много хубава и разнообразна ако искаш ще ти напиша менюто да направиш сръвнение.

# 121
  • София
Кирова напиши ми.
Аз няма да ходя на родитеска ще пратя мъж ми,той без това се натиска,обаче съм подготвила два въпроса а до вторник може и повече Joy

# 122
В Петък                                                        Четвъртък                                                                 Сряда
Закуска                           
филия с пастет и маслини и чай                 кус кус с масло и сирене                                       баница(правена е там ) с айрян
обяд
таратор , мусака ,ябълка                             картофена супа ,яхния смесо , праскова            доматена супа ,риба със салата ,круша
слдобяд
бисквитена торта                                        кроасан                                                                  овесени ядки
 Понеделник и вторник ще ти пиша после че Сашо врънка за навън

# 123
И нашето меню е подобно,но не съм виждала как изглежда храната реално.Правили са им 4 проверки за два месеца и са им забранили за закуска вафли,пасти и т.н,само кроасана е останал.При нас от време на време има пица и спагети,а в момента дават само грозде.Ей един месец само грозде от плодовете,
Веси,забравих да ти кажа и Надина като тръгна на градина всеки път като ми се сърдеше и пускаше тоя лаф ''ти не си ми приятелка вече''.До сега продължават интригите в градината кой на кой е приятел,страшна работа е.
Никола съвсем спря да яде и направо съм се в чудо видяла,днес е на половин геврек и нищо нищо друго,ужас.Как ли не пробвам,а и то нали е на диета неможе всичко.Ако продължава така немога да го пусна в понеделник.

# 124
  • Бургас
Иве, заповядай менюто в бургаските градини. От тази седмица имало заповед за намаляване на макароните. Ивчо не обича сирене и беше изпаднал в истерия и отказваше да яде изобщо, та си стоя тази седмица в къщи.

http://www.burgas.bg/bg/info/index/188

# 125
  • София
Ще видя какво ядът,ама тази седмица ще са до обед и ще хапват в къщи.Мъж ми само за хлора и белините се възмути,има и други препарати без хлор които могат да се ползават и са одобрено,но трябва родители учителки и директор да са на едно мнение.Та каза че ако с това ще чистят няма да ходят в държавната.Ще видим как ще се представи на РС Joy

# 126
Сашо  от сутринта се бори със някъкъв вирус който го е натиснал от всякъде има лека хрема , снощи един път повърна днес два пъти дрисна и не знам дали ще успее да го преодоле.Давам осцилококциум ,натриев цитрат, чай от живолек кантарьон и кора от нар ,и клеева тинктура ама не знам дали ще преборим разстройсвато ooooh!

# 127
  • На края на вселената!
Кирова, много целувки на Сашуна  Heart Eyes

# 128
Кирова,Никола е с разтроен стомах.Няма разтройство,но има газове и по рядко та давам прибиотици.Био гая и линекс на прахчета.А от тези прахчета за разтройства даваш ли и диета.Дано се оправи бързо.Никола нищо не приема и тия прахчета му давам насила,вит Ц неиска вече и сок дори глътка а в него го лъжех и слагах.Затоплям краката и мажа с пулмекс бебе.

# 129
  • София
Ради докато вечеряше се оплака от ухо

# 130
Ина след обяд направо пищя от ухо Rolling Eyes
Имах Отипакс и на собствена глава и капнах 2 капки /срам, не срам  и лекар ставам  Blush/
После ми разправя че вече хич не я боляло  newsm78
Заспа си спокойно, опипах и ушето - реакция никаква
В понеделник ще хукваме май по лекари  Tired
h.kirova бързо да се оправя Сашко  Hug
Лека нощ   bouquet

# 131
Ох,гадост!Почна се кофти периода с лошо време и болести,стоенето в къщи.  Sad
Ние вчера им купихме лунен пластелин и поне с тва се занимават,но много пръскат,цапат а и двамата се бутат и става една.Има дни на Бен 10 в Хипото,ако има фенове да знаете.Ние сме фенове и имаме почти всички герои,купуваш играчка до 25лв. и ти дават стреч карта,а на 10 ти ще има парти Бен 10 в Сердика.

# 132
  • Варна
Добро утро!
Тъкмо смятах да се оплаквам и гледам, че има и други. И Преслав две нощи се оплаква от уши. Явно има такъв вирус.Снощи плака като магаренце горкия изправен по средата на стаята. Сложих и Отипакс и топло олио, но чак след час и половина се успокои. Днес отивам на доктор.Мислех, че е от плуването, ама вече не съм сигурна  newsm78. Трябва да се вземат мерки, че явно много боли. Лек ден и бързо оздравяване  Hug

# 133
 Tired много разболяващи се...от времето ли, от градините ли. И на Мариян му боря едни сополи - парим краката, пръскам в носа, витамини и Инфлуцид.
Веси  Peace аз даже повече от 2 капки бих капнала. И Мариян една нощ така рева от ухо, на другия ден нищо му нямаше  Rolling Eyes
Янче, дано се оправи Никола, много гадно с това неядене...разбирам те. А витамники за засилване на апетита дали няма да помогнат  Thinking
На Мариян менюто му /вкъщи/ е едно и също - редуваме -кремвирш,омлет,картофи, сандвич като крием из вътре им сиренето и кашкавала  Tired Добре поне, че кис.мляко хапва и чат-пат плод  Tired
Бързо оправяне на всички  Hug

# 134
  • София
Е какво е това с тези уши  Twisted Evil Веси 4 капки слагам аз и в двете уши каза докторката.Ходихме до исул отит на средното ухо,от сополите,изписаха АБ,но говорихме с двете ни докторки и казаха до утре да изчакаме с АБ,хомеопатичните и капките и промивки на носа.Той Т има 38.Милия цяла нощ не спа,жално виеше,в 4 не издържах на напъна и дадох нурофен поне до 10 спа.
Яна ние сме фенове на бен тенисън и мисля да ги водя на 10,айде заедно.Спортакус кога ще идва че е него искат?
Мъж ми днес е на друга вълна за ДГ Joy така е като не сме се делили от тях никога,то за нито една от страните не е добре,но....знаете защо.
В исул една баба получила инсулт и я оставили до дежурния УНГ децата като разпитват и гледат, Sad

Общи условия

Активация на акаунт